Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Arkadaşlar digiturk plus almayı düşünüyorum. Bütün hd kanallar açık halde toplam kaç kanal izleyebilirim ve isimlerini yazabilirmisiniz ?

Sitesinde 5-6 kanal var ve onların güncellenmediğini duyduım. Arz ederim :)

305 - Dizimax HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    306 - DiximaxMore HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    311 - MoviemaxPremier HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    313 - Moviemax Stars HD > PCM Stereo 2.0
    32x - Ulusal Kanallar HD > PCM Stereo 2.0 (Zaman zaman önemli yayınları HD yapan kanallar.)
    370 - FoxSports HD > PCM Stereo 2.0
    371 - Eurosport HD > PCM Stereo 2.0
    377 - LigTV HD > PCM Stereo 2.0
    378 - Spormax HD > PCM Stereo 2.0
    382 - PLTV HD > ???
    384 - National Geographic HD > Dolby D 5.0
    385 - Nat.Geo WILD HD > Dolby D 2.0
    710 - Penthouse HD > ???

Aynı zamanda verdiği ses kalitesinide öğrenmiş olursunuz. Direk geçen sayfadan kopyaladım.

Şuan sinema paketine sahibim daim izleyebileceğim 8 HD kanal var.

Sevgili GoldPunch teşekkürler yardımın için.

Peki sizin ödediğiniz fiyat nedir. Toplam kutunun kiralanması ve paket fiyatıyla birlikte.

Ayrıca benim toshiba marka bir televizyonum var. Full hd degil fakat HD ready yazıyor üstünde. Regza modeli. Bunda sorunsuzca izleyebilirmiyim yayınları yoksa yeterli kaliteyi vermez mi sizce ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Arkadaşlar digiturk plus almayı düşünüyorum. Bütün hd kanallar açık halde toplam kaç kanal izleyebilirim ve isimlerini yazabilirmisiniz ?

Sitesinde 5-6 kanal var ve onların güncellenmediğini duyduım. Arz ederim :)

305 - Dizimax HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    306 - DiximaxMore HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    311 - MoviemaxPremier HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle)
    313 - Moviemax Stars HD > PCM Stereo 2.0
    32x - Ulusal Kanallar HD > PCM Stereo 2.0 (Zaman zaman önemli yayınları HD yapan kanallar.)
    370 - FoxSports HD > PCM Stereo 2.0
    371 - Eurosport HD > PCM Stereo 2.0
    377 - LigTV HD > PCM Stereo 2.0
    378 - Spormax HD > PCM Stereo 2.0
    382 - PLTV HD > ???
    384 - National Geographic HD > Dolby D 5.0
    385 - Nat.Geo WILD HD > Dolby D 2.0
    710 - Penthouse HD > ???

Aynı zamanda verdiği ses kalitesinide öğrenmiş olursunuz. Direk geçen sayfadan kopyaladım.

Şuan sinema paketine sahibim daim izleyebileceğim 8 HD kanal var.

Sevgili GoldPunch teşekkürler yardımın için.

Peki sizin ödediğiniz fiyat nedir. Toplam kutunun kiralanması ve paket fiyatıyla birlikte.

Ayrıca benim toshiba marka bir televizyonum var. Full hd degil fakat HD ready yazıyor üstünde. Regza modeli. Bunda sorunsuzca izleyebilirmiyim yayınları yoksa yeterli kaliteyi vermez mi sizce ?

Zaten PLUS, full HD desteklemiyor, ki yapılan yayınlarda 1080p değil. Kullanmakta olduğunuz TV nizdeN Plus ın tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Fiyat konusunda ben birşey demeyeceğim. Paket fiyatlarını araştırmadım çünkü. Bu konuda başka bir arkadaşım yardımcı olsun size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Ağustos 2010; 20:51:14 >

• Tamamdır o halde. Ben bir müşteri hizmetlerini arayayım. Zaten geçen seneye kadar 6 senelik bir normal digitürk üyesiydim. Özellikle maçları HD kalitesiyle izlemenin zevkli olacağını düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler :)
  • arkadaşlar bugün digiturk plus a geçtim,yarın geliyor.

bir sorum olacak benim odamda 2 tane hd tv var,biri bilgisayar ekranıyken diğerinde tv izliyorum,veya birinde ps3 oynarken diğerinde tv izliyorum.DT plus da aynı anda 2 tv den yayın alabilirmiyiz,bu benim için önemli.

bir de bu penthouse erotik kanal değil mi,istemiyorum onu çocuklar var,normal plus pakete dahil değildir inşallah.şu an süper paket kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

arkadaşlar bugün digiturk plus a geçtim,yarın geliyor.

bir sorum olacak benim odamda 2 tane hd tv var,biri bilgisayar ekranıyken diğerinde tv izliyorum,veya birinde ps3 oynarken diğerinde tv izliyorum.DT plus da aynı anda 2 tv den yayın alabilirmiyiz,bu benim için önemli.

bir de bu penthouse erotik kanal değil mi,istemiyorum onu çocuklar var,normal plus pakete dahil değildir inşallah.şu an süper paket kullanıyorum.

Yanlışım varsa düzeltin!DT Plus cihazının 3 adet çıkışı var.Scart, HDMI ve optical olmak üzere.Bunları kullanarak birden fazla tv'de izleyebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

quote:

Yanlışım varsa düzeltin!DT Plus cihazının 3 adet çıkışı var.Scart, HDMI ve optical olmak üzere.Bunları kullanarak birden fazla tv'de izleyebilirsiniz..

Optik çıkış zaten sadece sestir, görüntü alınamaz. aynı anda 2 farklı kanalı izleyemezisiniz.

• quote:

Arkadaşım.
    Hiç ek aparat almadan DT plus yayınını aynı anda 2 TV de almanın yolu;

Birine HDMI ile bağlayın.
    Diğerine Scart kablo ile.

Diğer bir yöntem ise HDMI çoklayıcı.(Aşağıdaki mavi yazıyı Tıklayabilirsiniz)
    DT plusınızı HDMI ile Bu aparata. Bu aparatın 2 çıkışı var.
    Birini bir TV nize birini diğer TV nize bağlayabilirsiniz.

Tıkladığınızda Karşınıza çıkacak Birinci ürün gibi.

Erotik kanallar şifreli zaten ve Platin koltuk veya Mega Gold paketseniz izleyebilirsiniz.
    Onlarda dahi her açmak istediğinizde şifre soracaktır.

• 15 Ağustos 2010 -- 00:50
    DIGITURK Plus HD Kanalları ve ses formatları
    HDMI bağlantısında tüm kanallar Stereo 2.0

DT Plus > Ses Sistemine OPTIC kablo ile bağlantıda!

305 - Dizimax HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle) > ENG
    306 - DiximaxMore HD > Dolby D 5.1 (All Chn.MONO-Genellikle) > ENG
    311 - MoviemaxPremier HD > Dolby D 5.0 (All Chn.MONO-Genellikle) > Dual TR / ENG
    313 - Moviemax Stars HD > PCM Stereo 2.0 > Dual TR / ENG
    370 - FoxSports HD > PCM Stereo 2.0 > ENG
    371 - Eurosport HD > PCM Stereo 2.0 > Dual TR / ENG
    377 - LigTV HD > PCM Stereo 2.0 > TR
    378 - Spormax HD > PCM Stereo 2.0 > TR
    382 - PLTV HD > PCM Stereo 2.0 > ENG
    384 - National Geographic HD > Dolby D 5.1 > Dual TR / ENG
    385 - Nat.Geo WILD HD > Dolby D 2.0 > Dual TR / ENG
    710 - Penthouse HD > PCM Stereo 2.0 > ENG

Üstlerde benim mesajdan alıntı va
    Ancak daha önceki mesajımdan alıntı yapılmış.
    Şuan Bu mesajdaki gibi DT nin HD kanalları ve Optic kablo ses aktarımları.

• Arkadaşlar ulusal kanallar hd demişsiniz. Bundan nasıl haberdar olucaz sistemi nasıl oluyor biraz açarmısınız rica etsem ? İsmi ne olarak çıkıyor normal hd alıcılarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wapcep_scrol -- 28 Ağustos 2010; 19:54:04 >
  • yarın Beşiktaş maçı DİGİ kanalında gözüküyor
    e bu maç HD verilmeyecek mi demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66
    yarın Beşiktaş maçı DİGİ kanalında gözüküyor
    e bu maç HD verilmeyecek mi demek

Sanırım öyle :(
  • quote:

Arkadaşlar ulusal kanallar hd demişsiniz. Bundan nasıl haberdar olucaz sistemi nasıl oluyor biraz açarmısınız rica etsem ? İsmi ne olarak çıkıyor normal hd alıcılarda ?

Bir önceki sayfada açıklama var.

Not; Sürekli hersayfada aynı sorular ve aynı cevaplar boş forum sayfaları dolduruyor.
  • abi bu ne iş ya
    beşiktaş maçı bugun sd yayınlandı ama şimdi maratonda maçın geniş özeti HD verildi :d şakamı bu
  • trt1 hd,hden nerede kaldılar,la liga başladı nbade başlayacak hden'in en kısa sürede gelmesi lazım
  • hden in uzun bir süre gelmesi mümkün değil.Dsmartın kendi kanalı gibi orası.Ancak anlaşmaları bittiğinde olabilir.
  • Merhabalar;
    Eğer digiturk plus satmak isteyen olursa 200TL KESİN ALICIYIM SAYGILARIMLA...
  • birkaç gündür sinema kanallarında 4:3 formatındaki filmleri geniş ekran olan televizyonuma tam ekran olarak yaymıyor. kenarlarda siyah bölümler kalıyor. ama 16:9 formatında olursa film tam ekran olarak izleyebiliyorum. bilgisi olan varmı?

digiturku aradım ama, sorun yok yayınlar böyle bizdede böyle diyorlar. ama eskiden böyle birşey olmuyordu. 4:3 yayınlar tam ekran oluyordu. yardım lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

birkaç gündür sinema kanallarında 4:3 formatındaki filmleri geniş ekran olan televizyonuma tam ekran olarak yaymıyor. kenarlarda siyah bölümler kalıyor. ama 16:9 formatında olursa film tam ekran olarak izleyebiliyorum. bilgisi olan varmı?

digiturku aradım ama, sorun yok yayınlar böyle bizdede böyle diyorlar. ama eskiden böyle birşey olmuyordu. 4:3 yayınlar tam ekran oluyordu. yardım lütfen..

LCD nin ayarlarında oynama olmuştur mhutemelen. (Otomatik ayarla gibi mesela)
  • LCD ayarlarında bir sıkıntı yok, otomatik olarakda, denedim 16:9 olarakta...
    bu durum kayınpederimde de aynı, yalnız bir arkadaşımda yaklaşık 1 sn içinde tam ekran oluyor..
  • bazı filmler HD moviemax kanallarda 4:3 yayınlanıyor. Bu yüzden sağda-solda boşluk kalıyor. Bende de aynı şekilde. Bu filmlerin çoğu eski zaten, veya düşük bütçeli filmler.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.