Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

1080i , 720p den iyi değil Ahmet.

PS3 de 1080i ve 720p arasında geçiş yaptığımda 720p nin çok dsha temiz görüntü verdiğini görüyorum.

Bu bahsettiğiniz görüntünün otjinal çözünürlüğü 1080i mi 720p mi?

Hangi LCD nizde karşılaştırdınız? 42"/52" ?

Ayrıca. Ben de AVR nin HQV-Reon görüntü işlemcisinden geçitdiğim için 720p ve 1080i tercihinde
    DT plus ta fark göremiyorum.
    Ancak Popcornhurdan izlediğim, 720p film ile 1080p film arasında iyi fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistole

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

pistole

TV nizin marka modeli nedir?
    720p TV ye 1080i göndermenin mantığını çözemedim.
    Keşke Pace receiver de Pastrought seçeneği de olsaydı.

TV Pioneer KURO 508XD.
    1080i yayını ya Pace receiver 720 ye ölçeklendirip TV ye verecek
    (receiverın video formatı 720p seçili )
    ya da TV kendi işlemcisini kullanarak panele ölçeklendirecek
    (receiverın video formatı 1080i seçili)
    Bu durumda KURO nun görüntü işlemcisi diğerinden daha iyi olduğundan
    720p ye ölçeklendirme işini TV ye bırakıyorum.
    Eğer DT HD yayınlarının orijinal formatı 720p olsaydı
    video formatını 720p olarak seçerdim.

Receiverın video formatını orijinal olarak ayarlamak
    passthrough özelliği getirmiyor mu ?

Ben dt de Orjinal seçildiğinde passthrough çalıştığını biliyorum ancak!
    DT nin kendi kanalları ile Ulusal SD lerde fark yok bu nedenle passthrough olsaydı dedim.

• quote:

quote:

PS3 de 1080i ve 720p arasında geçiş yaptığımda 720p nin çok dsha temiz görüntü verdiğini görüyorum.

Ayrıca. Ben de AVR nin HQV-Reon görüntü işlemcisinden geçitdiğim için 720p ve 1080i tercihinde

52''

720p ile 1080p arasında fark olması normal. 1080i ile 720p arasında bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

52''

720p ile 1080p arasında fark olması normal. 1080i ile 720p arasında bahsediyorum.

720p ve 1080i arasında da fark var

• Ehhmmm, pekiii dts hd ma ile dts arasında fark var mı o zaman? İyi bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Ehhmmm, pekiii dts hd ma ile dts arasında fark var mı o zaman? İyi bayramlar...

Yok

İyi Bayramlar...
  • Tüm Digitürk Plus üyelerinin bayramı mübarek olsun.
  • Arkadaşlar;
    Ben şimdi normalde digiturk üyesiyin 8002 kutum var 34,90tl ödüyorum lig tv li
    ama digiturk hd plus geçmek istedim satın alıyım dedim 890tl dediler bende bi digi plus üyesinden 200tl satın aldım daha 2aylık cihaz neyse kişide 8yıllık üye benim üstüme devir edecek 69tl ödüyor spor paketine movimax hd+ligtv hd+maovimax bilmem ne hd +eursport hd+spormax hd+bende bana 69 tl çok gelir dedim biraz düşürt fiyatı dedim oda ekospor gecersen 15tl indirim yaparlarmış dedi sizce aynı spor pakette durup indirim yapın yoksa kapatırımmı diyeyim yoksa 52tl mi ödüyeyim.?
    ve nasıldır bu digiplus iyimi memnun kalırmıyım please yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar;
    Ben şimdi normalde digiturk üyesiyin 8002 kutum var 34,90tl ödüyorum lig tv li
    ama digiturk hd plus geçmek istedim satın alıyım dedim 890tl dediler bende bi digi plus üyesinden 200tl satın aldım daha 2aylık cihaz neyse kişide 8yıllık üye benim üstüme devir edecek 69tl ödüyor spor paketine movimax hd+ligtv hd+maovimax bilmem ne hd +eursport hd+spormax hd+bende bana 69 tl çok gelir dedim biraz düşürt fiyatı dedim oda ekospor gecersen 15tl indirim yaparlarmış dedi sizce aynı spor pakette durup indirim yapın yoksa kapatırımmı diyeyim yoksa 52tl mi ödüyeyim.?
    ve nasıldır bu digiplus iyimi memnun kalırmıyım please yardım

ekospor paketine geçersen film ve dizi kanallarının kapanacağını düşünüyorum.Dolayısı ile HD olanları da kapanacak.Bence 69 tl lik paketi kullan HD kanalları doya doya izle Cihaz ara ara kafayı yese de memnunum DT Plus'tan

• Ay sonuna doğru internetten dondurulmuş durumda olan digiturk plus ı iptal yazısı yazmıştım. Arayana soran olmayınca ayın 3 ünde aradım. Müşteri temsilcisi "yayınınız açık gözüküyor, şimdi yazınızı okuyorum" dedi. Bende gönderdiğim zaman okuyacaktınız şimdi önemi var mı dedim Tamam iptal ediyorum dedi, kartınızı kutunuzu kumandanızı götürüp verin dedi. Ben de verdim. Ama az önce aklıma geldi, çatıda anten ve LNB duruyor daha Onlarla ilgili birşey diyen olmadı ne olacak onlar şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Ay sonuna doğru internetten dondurulmuş durumda olan digiturk plus ı iptal yazısı yazmıştım. Arayana soran olmayınca ayın 3 ünde aradım. Müşteri temsilcisi "yayınınız açık gözüküyor, şimdi yazınızı okuyorum" dedi. Bende gönderdiğim zaman okuyacaktınız şimdi önemi var mı dedim Tamam iptal ediyorum dedi, kartınızı kutunuzu kumandanızı götürüp verin dedi. Ben de verdim. Ama az önce aklıma geldi, çatıda anten ve LNB duruyor daha Onlarla ilgili birşey diyen olmadı ne olacak onlar şimdi?

sadece kutu kumanda hdmi kablo cihaz kutusu kullanma kılavuzu geri veriliyor...
    çamak ve lnb sizin
    ama kart geri verilecek mi bilmiyom
    benim sd cihazın kartını plus a taktılar
    herşade vemeyiz geri

bu arada ben dt 9002 modelinden bıktığım için plus aldım- hd-pvr olanı page marka
    ve dt 9002 yi aratmıyo takılma konusunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 13 Eylül 2010; 19:53:18 >

• Kullanımı nasıldır memnun olan varmı takılmalar oluyormu.?? :(
  • 10 yıldır digiturk üyesiyim hiç bir ayrıcalık görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 14 Eylül 2010; 14:44:26 >

• 1-kanal d hd
    2-star tv hd
    3-trt hd
    4-hden
    bunlar kesin digitürk plusa gelmelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninbey
    1-kanal d hd
    2-star tv hd
    3-trt hd
    4-hden
    bunlar kesin digitürk plusa gelmelidir

3-trt hd
    4-hden
    bunlar gelir ama diğer 1 ve 2. dekiler biraz zor gelir neden dersen doğan gurubunun kendi hd kanalları.
  • arkadaşlar,ben geçen ay plus abonesi oldum.sözleşme vs. hiç bişi imzalanmadı.cihazı kurup gittiler.işin aslı bunlar tutup plus için 1 yıl beni bilgilendirmeden ve hiçbişey sölemeden taahhüt yapmışlar.bugün canlı destekte bu durumu sordum,o mh bana "dt plus fiyatı 50 TL siz %50 indirimli kullandığınız için aylık cihaza 19,99 ödüyorsunuz.eğer 1 yıl içinde plustan çıkarsanız toplam indirim farklarınıda ödersiniz" dedi.bende " beni neden uyarmadınız,bana istediğin zaman iade edebilirsiniz dediniz,bende liglerin bitiminde cihazı iade ederim diye düşünüp plus aldım" dedim.böle deyince cevap yazmıyorlar.ben plus kirasının 50TL olduğundan bile haberim yoktu,bana aylık 20 Lira dendi.şok oldum yavv.zaten pllus cihazla başka uyduda izlenmiyor.ne yapacam şimdi anlamıyorum......
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.bulut66
    arkadaşlar,ben geçen ay plus abonesi oldum.sözleşme vs. hiç bişi imzalanmadı.cihazı kurup gittiler.işin aslı bunlar tutup plus için 1 yıl beni bilgilendirmeden ve hiçbişey sölemeden taahhüt yapmışlar.bugün canlı destekte bu durumu sordum,o mh bana "dt plus fiyatı 50 TL siz %50 indirimli kullandığınız için aylık cihaza 19,99 ödüyorsunuz.eğer 1 yıl içinde plustan çıkarsanız toplam indirim farklarınıda ödersiniz" dedi.bende " beni neden uyarmadınız,bana istediğin zaman iade edebilirsiniz dediniz,bende liglerin bitiminde cihazı iade ederim diye düşünüp plus aldım" dedim.böle deyince cevap yazmıyorlar.ben plus kirasının 50TL olduğundan bile haberim yoktu,bana aylık 20 Lira dendi.şok oldum yavv.zaten pllus cihazla başka uyduda izlenmiyor.ne yapacam şimdi anlamıyorum......

Teyzeme aynı numarayla kandırdılar, sorma artı birde kutusunda hiç açılmamış 8002 cihaz bıraktılar plus için 12 ay 8002 cihaz için 24 ay tahaüüt yapmışlar sen şimdi ayrılmak istemek ıstediğini söylesen 500 tl aşağı fiyat söylemezler.Teyzem senin gibi cihazı kiralar istediğim anda çıkarım diye düşündü ama kazın ayağı öyle değil işte.

• birde taahhütlü (dolmasına 3 ay kalmıştı sonra cihaz benim olacaktı) vestel hd 9001 cihazımıda aldılar.yine aldıkları cihazda tüm uydular izlenebiliyodu.bunda oda yok ve taahhüt bitiminde cihazıda vermiyolar..
  • Ben 2008 haziranında kiraladığım zaman bana bu detayların hepsi belirtilmişti,
    şimdilerde neden söylenmiyor bilmiyorum.
    Bu cihazın normal kirası ayda 50 TL, bir yıl taahhüt verildiğinde 20 TL.
    Eğer taahhüt süresinden önce çıkarsan kullandığın ay x 30 TL fark vermen gerekir,
    benim bildiğim kadarı ile.
    Doğrusunu MH den öğren, öyle "senden 500 TL keserler" diyenlere itibar etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistole
    Ben 2008 haziranında kiraladığım zaman bana bu detayların hepsi belirtilmişti,
    şimdilerde neden söylenmiyor bilmiyorum.
    Bu cihazın normal kirası ayda 50 TL, bir yıl taahhüt verildiğinde 20 TL.
    Eğer taahhüt süresinden önce çıkarsan kullandığın ay x 30 TL fark vermen gerekir,
    benim bildiğim kadarı ile.
    Doğrusunu MH den öğren, öyle "senden 500 TL keserler" diyenlere itibar etme.

en güzeli digitürk müşteri hizmetlerini arayın oradaki görevli size tahaüütten ayrılırsanız ne kadar tl. ödeceğini anında söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.