Hersene olduğu gibi Tahaaüt bitişi Ayın 3ünde" kapatın kardeşim" komutyla abonelk sonlandırma işlemim başladı önmzdeki ayın 3de üyeliğmde bitiyor ama hala digiden aranmadık busene kendilerini ağırdan satıyorlar heralde
Evet, bu sıralar DT kullanıcılarından bu yönde yorumlar gelmekte. En çok şikayet edilen konulardan biri olan farklı fiyat politikalarını bir şekilde bitirmeleri lazım artık. Geçtiğimiz aylarda DT yetkililerinden biri ile (MH den bizi telefon ile karşılayanlardan değil) yaptığım görüşmede, kendilerinin de bu farklı fiyat düzenini değiştirmek için uğraştıkları belirtildi. Önümüzdeki süreçte açıklanacak olan yeni paket sistemi bunun başlangıcı olacak sanırım. Kısa vadede değil belki ama orta-uzun vadede bu düzeni değiştirmeleri gerektiğini onlar da biliyor. Basiretli bir kurumun yapması gereken budur.
Valla çokta fifi digiturk istediğim fiyat olmassa anında kapatırım zaten ben onları değil onlar beni kazansın :) Fenerin hali ortada her maç sinir olup küfür edip birde üstünede avuç dolusu para verme meraklısı değilim işlerine gelirse
ben de dün digiturk plusı iptal ettirdim. her ay 20 TL boşuna ödüyordum. ayda 1-2 maç ancak izlediğim için gereksiz birşeye dönüşmüştü benim için.
Digiplus vardı 2~3 ay sürekli sorunlar oldu, 4~5 kez alet değişti, 10 kez evime geldiler. 1,5 ay önce digi plus taahhütümü sildiler ve iptal ettim. Vestel HD 'ye geçtim. 3~4 aydır da HD için hiç bir ücret ödemiyorum :) Ama arada sırada yine sorunum var. Sanırım apartman kullanan başka kişiler açtığı zaman oluoyr. Örneğin 9 günllük tatilde hiç srun yaşamadım demekki çakışma olan kişiler tatildeydi :)
Çakışma bende de oluyordu, çakışmadan kastım sinyal kalitesi vs.. Kendi odamın penceresine Digiturk'ten çanak takmasını rica ettim, 5 kurus vermeden bana ozel canak taktilar 69 TL'ye platin paket (tum kanallar acik) + hd plus ve dergi geliyor. Memnunum su an..
quote:
Orijinalden alıntı: TheGuardian Çakışma bende de oluyordu, çakışmadan kastım sinyal kalitesi vs.. Kendi odamın penceresine Digiturk'ten çanak takmasını rica ettim, 5 kurus vermeden bana ozel canak taktilar 69 TL'ye platin paket (tum kanallar acik) + hd plus ve dergi geliyor. Memnunum su an..
Aynen sinyal kalitesi düşüyor ve yayın gidip geliyor. Vestel kutuda, SD kanallara nazaran HD kanallarda gidip gelmemeler daha fazla oluyor. Pace marka plusta ise daha hassas olduğu için SD yayınlarda da çok sorun oluyordu.
bu konuda bilgisi olan?? yardim ltf
quote:
Orijinalden alıntı: lucky8
hızlıal.com da 30.72x12 taksit 1 yıllık giris spor paketi diyor.Bu eutelsat yayınımıdır yani hd alinabilirmi.sanirim mediamark taki kampanyanin aynisi.Ancak mediamarkt sitesinde urunler acilmiyor heralde magazaya gitmeden olmuyor.
bu konuda yrd ltf!!!
Bu gün başvurdum...Zaten eko spor pakete üyeydim...19.90tl daha ödeyerek artık maçları hd izliyeceğim.. yanlız bi kaç sorum var...yayınlar 1080i olacakmış 50hz... benim lcd tv cull hd 1080p ve 100hz...yayın ne veriyosa onu izleyeceğim elbet ama neden 1080p yayın yapmıyolar..o dahamı değişik nasıl bi şey açıklayacak biri vamı...
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies
Bu gün başvurdum...Zaten eko spor pakete üyeydim...19.90tl daha ödeyerek artık maçları hd izliyeceğim.. yanlız bi kaç sorum var...yayınlar 1080i olacakmış 50hz... benim lcd tv cull hd 1080p ve 100hz...yayın ne veriyosa onu izleyeceğim elbet ama neden 1080p yayın yapmıyolar..o dahamı değişik nasıl bi şey açıklayacak biri vamı...
Şuan dünyada 1080p yayın yapan kanal mevcut değil. Çok daha kaliteli ve yüksek boyutlu datalar olduğu için şuanki yayın teknolojisi elvermiyor.
mrb, spor paket üyesiyim+HD PLUS kutu=98 tl ödüyorum. ayın 3.de abonelik bitiyor. iptal edin dedim.OK dediler.Daha sonra arayıp 44.90 tl+HD kutu 19.90 tl=65 tl teklif ettiler. bugün gidip Media Markt kampanyasından 300 tl/10 ay eko spor paket aldım.HD kutu kalır dedim kendi kendime.. MH aradım.üyelik iptal olacağı için HD kutu da iptal oluyor dediler.HD kutu aboneliği daha devam ettiği için 90 tl cezası var dediler.(Digi üyelik ağustos da başladı.HD kutu Mayıs ta başladı.2 ay dondurma yapmıştım her ikisini de tabii..Ekim 3'e sarktı üyelik bitişi...)
aylık = 30 tl eko spor paket + 20 tl HD kutu + 9 tl ceza + 4 tl aktivasyon ücreti= 63 tl 10 aylık =300 tl eko spor paket+200 tl HD kutu +90 tl ceza +40 tl aktivasyon ücreti=630 tl
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Şuan dünyada 1080p yayın yapan kanal mevcut değil. Çok daha kaliteli ve yüksek boyutlu datalar olduğu için şuanki yayın teknolojisi elvermiyor.
Peki ben hd olan kanalları 1080i olarakmı izleyeceğim...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Peki ben hd olan kanalları 1080i olarakmı izleyeceğim...
evet 3xx ile başlayan kanalları 1080i izleyeceksiniz...
Penthouse HD'yi de 711. kanaldan izleyebilir arkadaş 1080i olarak not: erotik kanalları açık ise..
Arkadaşlar servis bu güne gelid plus kurulumunu yaptı ama yayın gelmiyor.... 4 saat oldu 3 kere aradım 4. arayışta tekrar kurulum filan yaptırdı bana fişi filan çektirdi kartı takıp çıkakrın filan dedi biraz daha bekleyin dedi ama hala yayın yok...kaydınızı alıyorum dedi sizinle terkar irtibata gerçerler dedi...şimdi bekle sevis arasında arızayı gidersinler... Yanlız ekranda dijital kartınız ile digikutunuz eşlemşmemiş diyo her aradığımda şimdi eşleştiriyorum dediler kaç kara eşleştirdiler bi numara yok hala...Ne yapıcam bilmiyorum bekle de servis gelisn arıza giderilsin...o kadar para veriyoruz bide bu gün aktivasyon parası verdim 40tl..resmen para ile rezil oluyorz tr1'den başka kanal izliyemiyorum şu an...
Atv HD yalanmı oldu arkdşlar kurtlar vadisini HD izlicez dioduk ama
Digiturk Plus'a kiralamak suretiyle geçmek isteyen olursa, daha önceden plus'ı olan biri tavsiye ederse 2 ay boyunca her iki kişiden de kira ücreti alınmıyor. Yani başvurmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: joseph27
Digiturk Plus'a kiralamak suretiyle geçmek isteyen olursa, daha önceden plus'ı olan biri tavsiye ederse 2 ay boyunca her iki kişiden de kira ücreti alınmıyor. Yani başvurmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir.
Ben ne kadar şanssız bi adamım yaa...Daha dün geldiler kurdular şimdi söylenirmi bu tüh..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: joseph27
Ben ne kadar şanssız bi adamım yaa...Daha dün geldiler kurdular şimdi söylenirmi bu tüh..
Bu kadar da abartmayın canım, kafayı gözü yarmaya değmez Etrafınızdan veya buradan plus'a geçmek isteyen olursa yine değerlendirebilirsiniz bu olayı
hocam şimdi bu kiralama işi nasıl oluyor bir açıklarsanız sevinirim
sadece cihazın kira parasınımı veriyoruz ayriyeten kanal ücreti varmı? tabiki büyük ihtimal abonelik bitince cihazı geri alırlar vede fiyatı nekadar acaba?