Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kayıt özelliği HUMAX larda da yok mu? Plus almanın avantajı ne tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

arkadaşlar kayıt özelliği HUMAX larda da yok mu? Plus almanın avantajı ne tam olarak?

Plus kutularda 1 kanal da başka bir program kaydederken başka bir kanalda başka bir program izleyebilirsiniz. Aynı anda 2 kayıt emri birden verip, daha önce kayıt ettiğiniz programlardan bir şeyler izleyebilirsiniz..Ayrıca; plus kutularda interaktif kanallarda bulunmaktadır (DigiOyun vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

arkadaşlar kayıt özelliği HUMAX larda da yok mu? Plus almanın avantajı ne tam olarak?

Plus kutularda 1 kanal da başka bir program kaydederken başka bir kanalda başka bir program izleyebilirsiniz. Aynı anda 2 kayıt emri birden verip, daha önce kayıt ettiğiniz programlardan bir şeyler izleyebilirsiniz..Ayrıca; plus kutularda interaktif kanallarda bulunmaktadır (DigiOyun vs.)

Evet ama 2 kayıt yaparken kayıtlardan biri izlenmeli diye biliyorum. Yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Evet ama 2 kayıt yaparken kayıtlardan biri izlenmeli diye biliyorum. Yanlış mıyım?

aynı anda 2 kayıt yaparken;
    ya kayıtlardan birini,
    ya da
    daha önce kaydettiğiniz kayıtları, vod filmlerini izleyebiliyorsunuz.

tek kayıt yaparken herhangi bir limit yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

aynı anda 2 kayıt yaparken;
    ya kayıtlardan birini,
    ya da
    daha önce kaydettiğiniz kayıtları, vod filmlerini izleyebiliyorsunuz.

tek kayıt yaparken herhangi bir limit yok.

Evet doğrudur. Ancak Digiturk IQ'da maalesef böyle bir özellik yok...
  • quote:

daha önce plus mu kullanıyordunuz?
    sormak istediğim iq ile plusu karşılaştırırsanız hangisini tercih edersiniz?

evde 1 yılı aşkın süredir plus var ben memnunum arada kayıt ederken saçmalıyor, kaydetmiyor ama yine de genel anlamda sıkıntı yok.
    iq ya geçsem mi diye düşündüm ama kaliteli bir internet bağlantım yok (4mbit adsl ttnet, üzerine çıkamıyorum kopuyor), alternatif internet hizmeti alma şansım da yok onun için cesaret edemiyorum ama bir yandan da iq yu merak ediyorum.
  • quote:

quote:

daha önce plus mu kullanıyordunuz?
    sormak istediğim iq ile plusu karşılaştırırsanız hangisini tercih edersiniz?

evde 1 yılı aşkın süredir plus var ben memnunum arada kayıt ederken saçmalıyor, kaydetmiyor ama yine de genel anlamda sıkıntı yok.
    iq ya geçsem mi diye düşündüm ama kaliteli bir internet bağlantım yok (4mbit adsl ttnet, üzerine çıkamıyorum kopuyor), alternatif internet hizmeti alma şansım da yok onun için cesaret edemiyorum ama bir yandan da iq yu merak ediyorum.

Plus kullanıyorum. Hala da kullanmaya devam ediyorum.

Ancak bendeki cihaz 9100 olan ara ara yavaşlayabiliyor.

Onun dışında genel olarak memnunum.

IQ bir arkadaşımda var. Küçük mü küçük bir kutusu var. Tek Coaxial giriyor ancak bizdeki gibi 3'e bölmüyor. Kayıt seçeneğin var ama bir kayıt devam ederken başka kanalı izleme şansın yok.

İçinde internal disk yok. External takı izleyebiliyorsun. Evet internet bağlantısı istiyor. Arayüzde güzelleştirmeler yapmışlar.

Ben kutuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Ama açıkcası eldeki bulgurdan da olmak istemiyorum...

Kısacası kafam karışık

• quote:

IQ bir arkadaşımda var. Küçük mü küçük bir kutusu var. Tek Coaxial giriyor ancak bizdeki gibi 3'e bölmüyor. Kayıt seçeneğin var ama bir kayıt devam ederken başka kanalı izleme şansın yok.

İçinde internal disk yok. External takı izleyebiliyorsun. Evet internet bağlantısı istiyor. Arayüzde güzelleştirmeler yapmışlar.

Ben kutuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Ama açıkcası eldeki bulgurdan da olmak istemiyorum...

Kısacası kafam karışık

bu durumda bence de plusa devam etmek daha konforlu gibi,
    zira bazen aynı anda iki kayıt imkanının bile yetersiz kaldığı oluyor :)
    ayrıca uzaktan kayıt seçeneği de harika bir imkan bence.
    aslında türktelekom hizmeti olmasa tivibu almayı da düşünüyorum ama tt ile ne kadar az teşrik-i mesai o kadar ağrısız baş...

• quote:

quote:

Kısacası kafam karışık

bu durumda bence de plusa devam etmek daha konforlu gibi,
    zira bazen aynı anda iki kayıt imkanının bile yetersiz kaldığı oluyor :)
    ayrıca uzaktan kayıt seçeneği de harika bir imkan bence.
    aslında türktelekom hizmeti olmasa tivibu almayı da düşünüyorum ama tt ile ne kadar az teşrik-i mesai o kadar ağrısız baş...

Tabi şöyle bir şey daha var. TT Tivibu ile IP TV olayını güzel bir boyuta getirdi. Zaten Digiturk'ün da IQ'yu çıkarma sebebi bu. Başka bir şey değil.

Ancak; bence de uzaktan kayıt olsun, guide'a bakarak "Aaa bak bu film varmış, hemen kaydedeyim uygun zamanda izlerim" deme olsun Plus'un çok faydasını görmekteyim.

Tivibu tarafında da içerik olarak büyük gelişmeler var. Fakat tek eksiği, bana göre, on-demand kayıt imkanının olması. Yani Tivibu neyi isterse onu tekrardan seyretme imkanı oluyor...

• dt plus pace marka cihazın hdd si boş lakin 140 gb dolu 0 gb boş görünüyor ve kayıt yapamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

dt plus pace marka cihazın hdd si boş lakin 140 gb dolu 0 gb boş görünüyor ve kayıt yapamıyorum...

hdd yi sıfırlamak gerekiyor müşteri hizmetlerini arayın onlar servis koduyla hdd yi sıfırlamak için yönlendiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

dt plus pace marka cihazın hdd si boş lakin 140 gb dolu 0 gb boş görünüyor ve kayıt yapamıyorum...

cihazi fisten cekip tekrar acarak sifirlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gelen parti Pacelerden lan DT+ kutu bozuldu.Servis geldi altech 7100 ile değiştirdi.Benim Pace iyice yavaşlayıp saçmalamaya başlamıştı en sonunda da dün gece açılmamak üzere kapandı.Servis çalışanı görüntü performansı olarak bir farkı olmadığı konusunda ısrarcı (çift tuner vb her şey bunda da mevcut bildiğiniz gibi hoşuma giden : altech 7100 fan sesi eski kutuya göre duyulmuyor).
    Kendilerine ayda bir cihaz dağıtımı yapıldığını ve uzun üsredir de PAce cihaz verilmediğinden bahsetti.Gündüz vakti bol ışıkta görüntü testi yapmak sağlıklı olmaz ama içime kurt düştü : Acaba servisi arayıp Pace kutu konusunda ısrarcı olsammı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

İlk gelen parti Pacelerden lan DT+ kutu bozuldu.Servis geldi altech 7100 ile değiştirdi.Benim Pace iyice yavaşlayıp saçmalamaya başlamıştı en sonunda da dün gece açılmamak üzere kapandı.Servis çalışanı görüntü performansı olarak bir farkı olmadığı konusunda ısrarcı (çift tuner vb her şey bunda da mevcut bildiğiniz gibi hoşuma giden : altech 7100 fan sesi eski kutuya göre duyulmuyor).
    Kendilerine ayda bir cihaz dağıtımı yapıldığını ve uzun üsredir de PAce cihaz verilmediğinden bahsetti.Gündüz vakti bol ışıkta görüntü testi yapmak sağlıklı olmaz ama içime kurt düştü : Acaba servisi arayıp Pace kutu konusunda ısrarcı olsammı?

Ben 2.5 3 sene kadar pace kullanıp cihaz artık tükenince altech 7100 ile değiştirdim.
    PACE i aramıyorum. 7100 işlemci daha hızlı gibi, şu ana kadar yamuk yapmadı.1080 i çıkışı var.
    Optik bağlantıdan amphi çıkış performansı PACE i aratmıyor.
    Bence PACE kutu konusunda israrcı olmana gerek yok. ilk hafta ben de senin gibi düşünür gibi oldum ama gerek kalmadı.
    Sessizliği denildiği gibien büyük artısı...

• BORA 06: Evet ısrarcı olmıycağım alıştım gibi cihaza

Bir kaç ufak tespit : Bu cihazda rgb scart mevcut değil (Sd görüntü bir parça geride olabiliyor bazı durumlarda pace e göre)

Maç yayını kayıt ettim sesde ve görüntüde 4-5 sn bir takılma oluştu.Başka film kayılardında vb böyle bir problem yapmadı.

Alt yazı fontları : Bu yeni cihazda sanki çözünürlük düşükmüş gibi (AA filitresi eksikliği benzeri) gibi kenarlar tırtıklı görünüyor.
  • quote:

BORA 06: Evet ısrarcı olmıycağım alıştım gibi cihaza

Bir kaç ufak tespit : Bu cihazda rgb scart mevcut değil (Sd görüntü bir parça geride olabiliyor bazı durumlarda pace e göre)

Maç yayını kayıt ettim sesde ve görüntüde 4-5 sn bir takılma oluştu.Başka film kayılardında vb böyle bir problem yapmadı.

Alt yazı fontları : Bu yeni cihazda sanki çözünürlük düşükmüş gibi (AA filitresi eksikliği benzeri) gibi kenarlar tırtıklı görünüyor.

Katılıyorum ...

Belki yeri değil ama söylemek isterim, aynı televizyon ve AVR' de DT + yanında D SMART HD receiver'ı da kullanıyorum.
    İkisini değerlendirdiğimde; SD görüntüde D SMART üstün. STAR ve Kanal D HD avantajı varken Digitürkte
    NTV Spor HD söz konusu. 1080p ve 1080i farklarını HD kanallarda da çok az algılıyor gibisiniz.

Dolby Digital SES kanal sayısında Digitürkün başarısı zaten malum.
    Ancak D SMART HD (PVR özelliği olmayan) receiver'ı COAXEL digital bağlantıyla AVR ye bağladığımda
    Radyo kanal seslerini Strereo gayet iyi alıyorum.
    Amacım detaylı karşılaştırmayı bu formda yapmak olmadığından teferruata girmeyeceğim...

Yani evet , altech 7100'e devam ...

• Bendede bir tane Atalanta HD reciever mevcut (Gerçi içeriki odada ama onuda salona getireceğim ya da bir tane daha alıcağım) Bahsettiğiniz Sd kanal performansı onda da mevcut (Modüllü D-smart üyeliği) O cihazın tek problemi DT ile işlemiyor olması yoksa bana göre ciddi iyi & hızlı bir cihaz (hdd ye pvr özelliğide çok kullanışlı)
  • quote:

Bendede bir tane Atalanta HD reciever mevcut (Gerçi içeriki odada ama onuda salona getireceğim ya da bir tane daha alıcağım) Bahsettiğiniz Sd kanal performansı onda da mevcut (Modüllü D-smart üyeliği) O cihazın tek problemi DT ile işlemiyor olması yoksa bana göre ciddi iyi & hızlı bir cihaz (hdd ye pvr özelliğide çok kullanışlı)

Evet Atalanta HD reciever ın zaten iyi oldugunu duymustum...
  • Merhaba,

Bugün annem dt fişini çekti ve tekrar açtığımda kurulum istedi.
    Kurulumu yaptım, bi baktım favoriler silinmiş.. neyse yeniden düzenleriz dedim fakat herşey eskiye dönmüş
    Ligtv 77 , LigtvHD 377'de.. Atv yerinde dururken HD'si 300'lerde.. bildiğiniz gibi hd si olan tüm kanalların sd leride hd olmuştu..

Neden böyle oldu, nasıl düzelir yardım edermisiniz?

Not: tekrar fişi çıkarıp taktım,kurulum yaptım,yazılım yükledim.. düzelmedi.
  • arkadaşlar bu sıralar plus kutuya bir haller oluyor, kaydettiğim yayınlar, takılıyor bazen buzlanmalar meydana geliyor, ileri geri sararken zorlanıyor. sizlerdede böyle sorunlar varmı?
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.