Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bendede bir tane Atalanta HD reciever mevcut (Gerçi içeriki odada ama onuda salona getireceğim ya da bir tane daha alıcağım) Bahsettiğiniz Sd kanal performansı onda da mevcut (Modüllü D-smart üyeliği) O cihazın tek problemi DT ile işlemiyor olması yoksa bana göre ciddi iyi & hızlı bir cihaz (hdd ye pvr özelliğide çok kullanışlı)

Hocam Pace'e kıyasla bu yeni kutunun HD performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bendede bir tane Atalanta HD reciever mevcut (Gerçi içeriki odada ama onuda salona getireceğim ya da bir tane daha alıcağım) Bahsettiğiniz Sd kanal performansı onda da mevcut (Modüllü D-smart üyeliği) O cihazın tek problemi DT ile işlemiyor olması yoksa bana göre ciddi iyi & hızlı bir cihaz (hdd ye pvr özelliğide çok kullanışlı)

Hocam Pace'e kıyasla bu yeni kutunun HD performansı nasıl?

Pace görüntü konusunda ve fontlarda bir parça daha iyiydi.Renk derinliği bir parça fazla gibiydi.Onun dışında keskinlik vb bir fark göremedim.Ama alt yazıların fontu Pace de kesinlik le daha iyi.Bu cihazında ses çıkışı Pace den daha iyi ek olarak kesinlikle daha hzılı bir cihaz.

• digiturk ün plus cihazı ile normal DH cihazında gerek HD yayın olsun SD yayın olsun 3D yayınlarda gözle görülür bir farka varmı yoksa sadece kayıt özelliği gibi özelliklermi mevcut? teşekkrler.
  • arkadaşlar merhaba,

benim şöyle bir sorum olacaktı: digiturk+ kutusundan çıkan yayın özelliklerinde 50Hz diye bilgi verilmiş. Bu değer 3D yayınlarında da aynı mıdır? Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaş bilgi verebilir mi?

3D kanalını açtığımız zaman yanyana iki görüntü görüyoruz. Bu görüntünün çözünürlük değeri 720p bildiğim kadarıyla, peki hz değeri nedir?

cevaplar için teşekkür ettim şimdiden..
  • bu plus kutu konusunda geçen yıl çok düşünmüştüm ama abone olmadım hd cihaz üzerinden devam ettim.hiç hir sorunda yaşamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Merhaba,

Bugün annem dt fişini çekti ve tekrar açtığımda kurulum istedi.
    Kurulumu yaptım, bi baktım favoriler silinmiş.. neyse yeniden düzenleriz dedim fakat herşey eskiye dönmüş
    Ligtv 77 , LigtvHD 377'de.. Atv yerinde dururken HD'si 300'lerde.. bildiğiniz gibi hd si olan tüm kanalların sd leride hd olmuştu..

Neden böyle oldu, nasıl düzelir yardım edermisiniz?

Not: tekrar fişi çıkarıp taktım,kurulum yaptım,yazılım yükledim.. düzelmedi.

Arkadaşlar, sizde nasıl liste? yetkili servis geldi ve "bu sistemden kaynaklanıyor. gece standby da bırakın kendi kendine yükleyebilir" dedi..

çok zor böyle kullanmak

• zaman içerisinde günceller kendini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markod

arkadaşlar merhaba,

benim şöyle bir sorum olacaktı: digiturk+ kutusundan çıkan yayın özelliklerinde 50Hz diye bilgi verilmiş. Bu değer 3D yayınlarında da aynı mıdır? Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaş bilgi verebilir mi?

3D kanalını açtığımız zaman yanyana iki görüntü görüyoruz. Bu görüntünün çözünürlük değeri 720p bildiğim kadarıyla, peki hz değeri nedir?

cevaplar için teşekkür ettim şimdiden..

yok mu bilen?
  • yeni digitruk plus üyesiyim ve hiç memnun değilim hd makinemin görüntüs çok daha iyidi. yayınlar kötü çamur gibi site ifdesiyle. vod a basınca hiç film yok yukleme de olmuyor kaç gundur.ve en öenmlisi kayıt yapamıuorum yayının kaydedilmesi engellenmiştir diyor. bir deüstüen vaad edilen hd kanallar kapalı. yayın kalitesi ve diğer sorunlar hakkında bilginiz var mı teşekkrüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardio2

yeni digitruk plus üyesiyim ve hiç memnun değilim hd makinemin görüntüs çok daha iyidi. yayınlar kötü çamur gibi site ifdesiyle. vod a basınca hiç film yok yukleme de olmuyor kaç gundur.ve en öenmlisi kayıt yapamıuorum yayının kaydedilmesi engellenmiştir diyor. bir deüstüen vaad edilen hd kanallar kapalı. yayın kalitesi ve diğer sorunlar hakkında bilginiz var mı teşekkrüler

Müşteri hizmetlerini arayın derim.
  • Plus kutuyu stanby!a alınca hdd'si duran biri var mı? yoksa hiç kimseninki durmuyor mu? disk, cihazı stanby'a alsan da durmuyor. Hem gürültü yapıyor hemde gereksiz yere elektrik sarfiyatı... Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSafari

Plus kutuyu stanby!a alınca hdd'si duran biri var mı? yoksa hiç kimseninki durmuyor mu? disk, cihazı stanby'a alsan da durmuyor. Hem gürültü yapıyor hemde gereksiz yere elektrik sarfiyatı... Önerisi olan var mı?

Ben birkaç defa sabah kalktığımda çalışmadığına şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

quote:

Orijinalden alıntı: iSafari

Plus kutuyu stanby!a alınca hdd'si duran biri var mı? yoksa hiç kimseninki durmuyor mu? disk, cihazı stanby'a alsan da durmuyor. Hem gürültü yapıyor hemde gereksiz yere elektrik sarfiyatı... Önerisi olan var mı?

Ben birkaç defa sabah kalktığımda çalışmadığına şahit oldum.

bana da çok nadiren denk geliyor fakat ayda 2 yada 3 gün. can sıcıkıcı bir durum. Sürekli kalkıp fişini çekiyoruz. özellikle gece çok gürültü oluyor.
  • VOD'a yükleme yapmıyorsa, kutu çalışmaz. Eskiden hiç kapanmama sorunu vardı ama şimdi kendi kendine kapanıyor benim cihaz. Yazılımsal veya donanımsal bir sorun yok tamamen sistemsel..
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu okuma fırsatım olmadı daha önce bilgi verildimi bilemiyorum, iki ayrı evde plus kullanıyoruz hiçbir sorun yok sadece tivibudaki gibi seçip izleme olayı için iq kutuya geçmeyi düşündüm ve müşteri hizmetlerini aradım. Şu an plus kutulara da iq özelliğinin çok yakın zamanda geleceğini söyledi bayan. Hatta 250 adet test yayını dağıtılmış şu an. Iq özelliği gelirse çok güzel olur kaydetme zorunluluğu kalkar. Merakla bekliyoruz
  • aradım ama bulamadım kaçırmış olabilirim sinema paketi ne üye olmasan dahai uye olduğun paketlerle ilgili dizi ve fimler vod a yukleniyor dediler 15 gundur yuklenen bişey yok başlatılıyor diyor kalıyor. 2.sorum da harci hard diske kayıt yapılabiliyor mu ve en önemli altech mı pace mi?
  • mfestival kanali 2 gundur yok mm hizmetlerinide aradim cozum olmadi acaba genelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şans yok sanırım,

Bu altech 7100 hemen hiç problemsiz çalışıyor film vb kayıt ediyor hiç problem yok bir tek maç kayıtlarında 2-3sn deki bir dura dura takıla takıla kayıt ediyor Lig TV altında.Bir tek Lig TV de oluyor ama.Servisi arayacağım.Evde yokken maçları kayıt ediyorum gelince seyretmek için bu gün 3 üncü maç oldu aynı problem mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

mfestival kanali 2 gundur yok mm hizmetlerinide aradim cozum olmadi acaba genelmi

kanal taramasi yapinca duzeldi

• Arkadaşlar net bir soru...
    Humax kutumu plus 7100 kutumu?

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.