Şimdi Ara

DigiTurk Plus Receiver Satın Alanların Dikkatine ! Kandırılıyoruz ! Ayda 14.99 Digiturk Plus ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizler Telekutu HD deki Eurosport HD yi izleyin.
    Muhteşem görüntü görün.
  • Konuyu Hortlatayım dedim çünkü bu sikıntılar yaşanıyor
  • bu olay avrupa da olsa çoktan birileri extra bir yazılım çıkarmıştı. bizde adam yok ki..
  • bu sorunlar sadece maddi çerçeveden mi kaynaklı? yayından kaliteden sıkıntısı olan mevcut mu? bugün bağlamaya geliyorlar da :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur1981

Yaklaşık bir sene önce Digiturk'e üye oldum.
    HD yayınları izlemek için Digiturk Plus Receiver satın aldım. Satın aldım çünkü o zamanda tek opsiyon vardı cihazı satın almak.
    Vade farklı 960 TL karşılığında taksit yaptırabildim. Ürünün fiyat 899 TL idi. Dolar 1.20 di. Bu fiyat daha önce üye olmayanlar içindi.
    Bana satın alırken bile vade farkı yapan Digiturk bugün ayda 14.99 TL sına Digiturk Plus Receiver kiralıyor. Bugün Dolar 1.56.
    Hemde 9.90 PVR (Personal Video Recorder) ücreti de bu fiyata dahil. Ben bu ücreti zaten her ay ödüyorum. Yani 5 TL sına aylık Digiturk Plus Receiver kiralıyor.
    Ufak bir hesap yaptım;
    960 / 5 / 12 : 16 YIL
    Ben vade farklı satın almış olduğum Digiturk Plus Receiverımı bu şartlar dahilinde 16 yılda amorti edebiliyorum.
    Şimdi soruyorum size;
    Digiturk Pazarlama departmanı bunu niye yaptı ?
    Tabiki müşteri sayısını artırmak ana amacıydı. Ufak fark teklifleriyle bir üst paketlere teşvik ederek aylık ücretide arttırmak bu amacın bir sonraki basamağı.
    HD yayın gün geçtikçe artmakta teknolojinin önünde kimse duramaz.
    HD yayına teşvik ederek hizmet kalitesini arttırmak. Ama ne hizmet kalitesi !
    Digiturk Pazarlama departmanı bu kampanyayı hazırlarken bu ürünü daha önce satın alan müşterilerini hiç düşündü mü ?
    Hayır düşünmedi.
    Bir çoğumuz zor para kazanıyoruz.İşsizliğin tavan yaptığı ülkemizde büyük paralar vererek Digiturk Plus Receiver satın aldık. Şahsen ben o zaman yeni evlenmiştim ve ayda 160 TL taksit ödemek beni çok zorlamıştı. İmkanlarımı zorladım, buna değeceğini düşünüyordum. Şimdi görüyumkü büyük bir hataymış.
    Yinede olumlu ve umutlu bir şekilde Digiturk Müşteri Hizmetlerine ve Digiturk Koşulsuz Müşteri Hattına düşündüklerimi ve yaptıkları haksızlıklarını anlattım. Bu durum dahilinde kiralama hizmetini devereye sokmadığı zaman diliminde Digiturk Plus Receiver satın almış müşterilerine bir telafi kampanyası düşünüp düşünmediklerini sordum. ( Bir üst pakete ücretsiz geçmek , 2 Sene Ücretsiz Lig Tv Üyeliği VS. )
    Ama anladımki onlar bu olaya benim kadar çözüm odaklı bakmıyorlarmış. Herhangi bir projeleri yokmuş.
    Lütfen bu durum karşısında bilinçli hareket edelim. Bu durumu telafi etmek zorundalar !
    Ben bilinçli ve sorumluluk sahibi bir kullanıcı olarak tüm benim gibi bu durumu yaşamış kullanıcılcar adına şikayetimi bir üst müdürlerine raporlamalarını istedim.
    Hakkınızı helal edin.
    Son olarak destek hattına yazılı olarak şikayet yazısı ( Mail ) ve kafam daki telafi çözüm yolunu bildirdim.
    Eğer bana matıklı bir şekilde geri dönüş yapmadıkları takdirde üyeliğimi sonlandıracağımıda yazıma ekledim.
    Ertesi günün sabahında Pazarlama departmanından Tansel Bey bana ulaştı. Konu ile ilgili net ve karar alınmış bir proje olmasada bir telafi durumun söz konusu olabileceğini söyledi. Yakın tarihte olamayacağınıda sözlerini ekledi.
    Bu konuyu çok ciddiye almıyorlar çünkü benim gibi hakkını savunan kişi sayısı çok az .
    Bence onların mantıkları '' alan aldı önümüze bakalım'' tarzında.
    Bizim mutlu ve memnun olmamız onların pek umurlarında değil.
    Hakkmızı yedirtmeyelim. Sesime ses verin.

Su an gelinen nokta sizi dogruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.