Şimdi Ara

DigiTurk Plus Receiver Satın Alanların Dikkatine ! Kandırılıyoruz ! Ayda 14.99 Digiturk Plus ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bu durum sadece digi plus satın alanlardan alınan hd yayın bedelini ifade ediyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: doLob

arkadaşlar biri yardımcı olabilirmi bana.. normal 9.90 lık kutudan var bende fakat buna geçmek istiyorum

şimdi ödiyeceğim toplam para ne olacak?
  • Yazık gerçekten...Şu anda normal paket üyeleri ayda 8ytl farkla direk HD cihazı alıp, HD kanalları izliyorlar...DT nin bu tür haksızlıkları düzeltmesi lazım...
  • bu işin en kolay ve kestirme yolu satın alan herkesin arayıp "ben bu pvr bedeli ni ödemek istemiyorum zaten kanallara para ödüyorum birde neden kayıt bedeli ödeyeyim" demesidir..herkes bunu yaparsa kayıtsız kalamazlar..mail atın arayın mutlaka sonuç alırız..
  • arkadaşlar digiturk HD geçmek istiyorum . referans gösterirsek 1 ay bedavaya geliyordu bi aralar . hala devam ediyormu o ? birde dekoderi aylık kiralama bedeli hala 15 tl mı ? referans olabilecek arkadaşın mesajını bekliyorum .
  • arkadaşlar pvr bedelini ödememek için başwuran oldumu?
    sonuç ne oldu paylaşabilirmisiniz?
    bende maalesef satın alanlardanım...
    bişeyler yapmamız lazım.
    satın alanlar olarak toplu bir harekette bulunmalıyız...
  • Arkadaşlar bugün başıma çok acayip bir olay geldi anlatayım,
    15 aydır digiturk ekospor paket üyesiydik. Daha doğrusu evimde yaşayan bir yeğenimim adına almıştık. Engellei olduğundan 15 ay önce engelli paketinden faydalanarak 24 ay atahütlü üye olduk. 12 aylıkda peşin ödedik. İlk 12 ay sorunsuz bir şekilde yayınları aldık ve süremiz bitti. İkinci kere tekrardan evrak yollayarak 12 ay daha üye olduk peşin verdik yine 3 ay önce. Geçen cuma günü maç saatinde yayınım gitti maç bittikten sonra geldi. ( Üyelğiniz bu paketi kapsamamaktadır diye uyarı veriyordu). Cumartesi pazarda bu sürdü. Pazartesi günü digiturkun lanet ötesi olmaz olası MH aradım. Durumu anlattım.Size dönüş yapılacak ama yayınınzıda problem görünmüyor dedi.Mac sırasında giden ligtv kanalı haricindeki tüm kanallarda sorun yok. Neyse salı dönüş yaptılar dedilerki direk. ''Ne iş yapıyorsunzu bende söyledim.Dediki kartınızı internette paylaşıma açtınızmı . YAw dedi sen ne saçmalıyorsun adam ben kartı bizim ufaklık yerinden cıkarmasın diye makinaya bile sabitledim.İstesende kolay cıkaramazsın kırılabilir hatta kart 15 aydır aynı kutunun içinde hiç çıkmadıki dedim.Tamam dedi elinizdki kart ve kutuyla servise gidin size irdeto kart ile değişim yapılacak ve sorununuz kalmayacak dediler.. Kutuyu yüklendim gittim.Servis dedi abi bu günlerde genel bir sorun var götür 2 günde gelmezse getir değişeyim diye. Neyse tekrar geldik eve. O gece ligtv haricinde sorun olmayan tüm kanalalr gitti toptan. Ertesi gün Tekrar servise gittim kutuyu kartı götürdüm ;15 dakika sonra gel al abi hallederiz dediler. Gittim 15 daak sonra dediler abi sizin kart ve kutuda problem yok sizin yayın merkez tarafından kesilmiş.Peki niye kardeşim oysa parasını peşin verdik. Valla başka bilgi vermiyolar bize dedikleri bu abonenin kutu ve kartını değişim yapmayın. Neyse bi cıngar cıkardım orda ama nafile. Neyse urfada benim diğper digiturk servisi arkadaşım. Gittim yanına dedim aliiii. Nedir bu iş. Neyse bağlı olduğum servisi aradı ve telefonu kapattıktan sonra beni şoke eden cevabı soyledi. Ya abi dedi utanıyorum soylemeye ama sen kartını ortak kulalnımamı açtın. Yaw dedi ali sen ne saçmalıyosun iyiki tanıyosun bei. Actı tekrar diğer servise dediler yapacak bişey yok. Tekrar MH aradım bağıra cağıra kadına (Kadında denirmi bilmiyorum ama başka bişeye benziyodu ). kadına anlatıyorum yaw parasını peşin verdik ne interneti delimisniz. Madem şüphelendiniz her niyeyse servis gelirdi bir vakit evime bakardı evimde paylaşımmı var kendi kutusundamı diye. Kadın durmadan size dönüş yapılacaktır diyorda başka bişey demiyor. Neyse servis arkadaşım alicim dedi abi sen dur ben bakayım halletmeye çalışayım ama zor. Nesi zor ali dedim burası dağbaşımı (am amalesef haketten dağbaşı lafıda hafif kalıyor digiturkçülerin yanında.
    Neyse arkama baka baka eve gekdim ama 36 yaşındayım böyle rezalet görmedim. Başıma türlü türlü terbiyesizlikler geldi ama bu kadar pişkin çirkef bir kurum görmedim.
    Neyse olan benim 352 tl me oldu gibi . Tüm gün digiturk genel müdürlük telefonunu aradım internetet ama yok adamlar nasıl başarmışlar saklamayı anlamadım. Üylik esnasında orda korhan yada koray diye biri vardı gençmd lekte. Çok beyfendi bir adamdı.Hata üyelğimin uzatılamsı konusunda bayagı bir hızlandırmıştı işi. Neyse bulamadımki telefonunu GM arayı derrdimi anlatayım adama..

Eee şimdi napcam. Bu yayın belliki açılmıyacak. Ben işin para kısmındada değilim alt tarafı bişideğilde uğradığım bu davranış cok daha vahim. Neyse ben pazartesi noter getirip tespit yaptıracam. Sonrada savcılığa vereceğim dolandırılmaktan dolayı. Peşin ödeme belgemle birlikte gideceğim. Benim burdaki amacım asl ayayınımı tekrar geri getirmek falan değil. ben bunu mahkemeye verip kazanacağım. MAdem paylaşım yapıyomuşum incelesinler kartı yada suçladıkları delilleri. Mahkeme sonucunda ben burda zaten urfada tüm yerel tv lere vereceğim tüm gazetelere cıkaracağım belgeleriyle. Hatta çok kararlıyım ulusal basına dahi taşıyacağım. Bunu yapabilmek içinde ne kadar maddi gücüm varsa bu uğurda kullanacağım.
    Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttım Siz siz olun digiturkle sözleşmeli bişi yapmayın peşin ödeme hiç yapmayın. Ben peşin ödeme yapmamış ollsaydımm benim yayınımı hangi babayişit kesecekti merak ediiyorum.
    Yarın bizim şirketten toplu mail hesabında 3500 kişiye bu yazıyı göndereceğim. Sonun akadar bunun için mücadele edeceğim
    Böyle rezillik ne duyulur ne görülür. SDenelik peşin öde sonra 2 -3 ay sonra tık musluğu kapatır gibi kessinler yayını efendim paylaşım yapıyomuşusun. Paylaşım yapanı tespit etmek bu kadarmı zor.
    Asıl yandığım noktada şu arkadaşlar. Keriz gbi bakıyorumda cevremde bir tek para verip izleyen benimmmi. Ama ben hep karşıyımdır böle şeylere alttarafı zatenb pahalı bişi değil bu digiturk niey kaçak kulanışlır anlamıyordum. yani yayının yasaal olanını uygun fiyata izleyebiliyorsak niy eillegal yollara başvuralımki.
    Ama şimdi diyorumki bu ülkede herzaman vergisini ödeyen mağdur olmuştur vermeyen paşa. Herzaman sahteciliktenuzak duran yerde sahteciler gökte.
    Yazık bu ülkeye yaw bin kere yazık.Devletin üniversitesinde 16 yıldır ders veriyoruz uğradığımız yada suçlandığımız şeye bakın bee

• Arkadaşlar digiturk ile alakalı çok fazla site var ama coğu digiturkün sitesi degildir bu konuda dikkat edin ben üyeliğimi bu site üzerinden yaptım ve 5 dk içinde geri döndüler aynı gün bagladılar cok memnun kaldım bilginize.

www.digiturkbasvuru.net
  • Digiturk HD Receiverlarinda genel bir sikinti var. HD yayinla alakali problemler cok fazla. Surekli yayinlar donuyor. Benim ilk receiver gitti 2. si geldi. Bu da donma yapmaya basladi. Servisten biri geldi aleti bi sifre girip fabrika ayarlarina dondurdu sorun cozuldu. Insallah artik basima dert acmaz. HD yayin meselesine gelince de, hakikaten dogru duzgun bi sey yok. Movie Max HD zaten cok kotu. Upscale gibi hic 720p'ye benzer bi goruntusu yok. NG HD falan zaten Dsmart'ta da var. Digiturk'e ozel bi HD basarimi sadece Dizimax HD'de hem de Spormax HD'de var. Hem ses hem goruntu kalitesi gayet iyi. Isin garip yani Lig TV HD igrencken, Premier Lig maclari Spormax HD'de 10 numara goruntu kalitesiyle veriliyor.

Eger HD yayin kalitesi istiyorsaniz , HD Smart'tan Kanal D ve Star TV HD izleyin kaliteyi gorun. Arada resmen 5 kat fark var.
  • Merak ettim sonuç ne oldu?

quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar bugün başıma çok acayip bir olay geldi anlatayım,
    15 aydır digiturk ekospor paket üyesiydik. Daha doğrusu evimde yaşayan bir yeğenimim adına almıştık. Engellei olduğundan 15 ay önce engelli paketinden faydalanarak 24 ay atahütlü üye olduk. 12 aylıkda peşin ödedik. İlk 12 ay sorunsuz bir şekilde yayınları aldık ve süremiz bitti. İkinci kere tekrardan evrak yollayarak 12 ay daha üye olduk peşin verdik yine 3 ay önce. Geçen cuma günü maç saatinde yayınım gitti maç bittikten sonra geldi. ( Üyelğiniz bu paketi kapsamamaktadır diye uyarı veriyordu). Cumartesi pazarda bu sürdü. Pazartesi günü digiturkun lanet ötesi olmaz olası MH aradım. Durumu anlattım.Size dönüş yapılacak ama yayınınzıda problem görünmüyor dedi.Mac sırasında giden ligtv kanalı haricindeki tüm kanallarda sorun yok. Neyse salı dönüş yaptılar dedilerki direk. ''Ne iş yapıyorsunzu bende söyledim.Dediki kartınızı internette paylaşıma açtınızmı . YAw dedi sen ne saçmalıyorsun adam ben kartı bizim ufaklık yerinden cıkarmasın diye makinaya bile sabitledim.İstesende kolay cıkaramazsın kırılabilir hatta kart 15 aydır aynı kutunun içinde hiç çıkmadıki dedim.Tamam dedi elinizdki kart ve kutuyla servise gidin size irdeto kart ile değişim yapılacak ve sorununuz kalmayacak dediler.. Kutuyu yüklendim gittim.Servis dedi abi bu günlerde genel bir sorun var götür 2 günde gelmezse getir değişeyim diye. Neyse tekrar geldik eve. O gece ligtv haricinde sorun olmayan tüm kanalalr gitti toptan. Ertesi gün Tekrar servise gittim kutuyu kartı götürdüm ;15 dakika sonra gel al abi hallederiz dediler. Gittim 15 daak sonra dediler abi sizin kart ve kutuda problem yok sizin yayın merkez tarafından kesilmiş.Peki niye kardeşim oysa parasını peşin verdik. Valla başka bilgi vermiyolar bize dedikleri bu abonenin kutu ve kartını değişim yapmayın. Neyse bi cıngar cıkardım orda ama nafile. Neyse urfada benim diğper digiturk servisi arkadaşım. Gittim yanına dedim aliiii. Nedir bu iş. Neyse bağlı olduğum servisi aradı ve telefonu kapattıktan sonra beni şoke eden cevabı soyledi. Ya abi dedi utanıyorum soylemeye ama sen kartını ortak kulalnımamı açtın. Yaw dedi ali sen ne saçmalıyosun iyiki tanıyosun bei. Actı tekrar diğer servise dediler yapacak bişey yok. Tekrar MH aradım bağıra cağıra kadına (Kadında denirmi bilmiyorum ama başka bişeye benziyodu ). kadına anlatıyorum yaw parasını peşin verdik ne interneti delimisniz. Madem şüphelendiniz her niyeyse servis gelirdi bir vakit evime bakardı evimde paylaşımmı var kendi kutusundamı diye. Kadın durmadan size dönüş yapılacaktır diyorda başka bişey demiyor. Neyse servis arkadaşım alicim dedi abi sen dur ben bakayım halletmeye çalışayım ama zor. Nesi zor ali dedim burası dağbaşımı (am amalesef haketten dağbaşı lafıda hafif kalıyor digiturkçülerin yanında.
    Neyse arkama baka baka eve gekdim ama 36 yaşındayım böyle rezalet görmedim. Başıma türlü türlü terbiyesizlikler geldi ama bu kadar pişkin çirkef bir kurum görmedim.
    Neyse olan benim 352 tl me oldu gibi . Tüm gün digiturk genel müdürlük telefonunu aradım internetet ama yok adamlar nasıl başarmışlar saklamayı anlamadım. Üylik esnasında orda korhan yada koray diye biri vardı gençmd lekte. Çok beyfendi bir adamdı.Hata üyelğimin uzatılamsı konusunda bayagı bir hızlandırmıştı işi. Neyse bulamadımki telefonunu GM arayı derrdimi anlatayım adama..

Eee şimdi napcam. Bu yayın belliki açılmıyacak. Ben işin para kısmındada değilim alt tarafı bişideğilde uğradığım bu davranış cok daha vahim. Neyse ben pazartesi noter getirip tespit yaptıracam. Sonrada savcılığa vereceğim dolandırılmaktan dolayı. Peşin ödeme belgemle birlikte gideceğim. Benim burdaki amacım asl ayayınımı tekrar geri getirmek falan değil. ben bunu mahkemeye verip kazanacağım. MAdem paylaşım yapıyomuşum incelesinler kartı yada suçladıkları delilleri. Mahkeme sonucunda ben burda zaten urfada tüm yerel tv lere vereceğim tüm gazetelere cıkaracağım belgeleriyle. Hatta çok kararlıyım ulusal basına dahi taşıyacağım. Bunu yapabilmek içinde ne kadar maddi gücüm varsa bu uğurda kullanacağım.
    Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttım Siz siz olun digiturkle sözleşmeli bişi yapmayın peşin ödeme hiç yapmayın. Ben peşin ödeme yapmamış ollsaydımm benim yayınımı hangi babayişit kesecekti merak ediiyorum.
    Yarın bizim şirketten toplu mail hesabında 3500 kişiye bu yazıyı göndereceğim. Sonun akadar bunun için mücadele edeceğim
    Böyle rezillik ne duyulur ne görülür. SDenelik peşin öde sonra 2 -3 ay sonra tık musluğu kapatır gibi kessinler yayını efendim paylaşım yapıyomuşusun. Paylaşım yapanı tespit etmek bu kadarmı zor.
    Asıl yandığım noktada şu arkadaşlar. Keriz gbi bakıyorumda cevremde bir tek para verip izleyen benimmmi. Ama ben hep karşıyımdır böle şeylere alttarafı zatenb pahalı bişi değil bu digiturk niey kaçak kulanışlır anlamıyordum. yani yayının yasaal olanını uygun fiyata izleyebiliyorsak niy eillegal yollara başvuralımki.
    Ama şimdi diyorumki bu ülkede herzaman vergisini ödeyen mağdur olmuştur vermeyen paşa. Herzaman sahteciliktenuzak duran yerde sahteciler gökte.
    Yazık bu ülkeye yaw bin kere yazık.Devletin üniversitesinde 16 yıldır ders veriyoruz uğradığımız yada suçlandığımız şeye bakın bee

• Arkadaşlar slm butun yazılanları okudum ve gerçekten başınıza gelenlere çok üzüldüm.
    Ben de yaklaşık 1,5 senedir digiturk kullanıcısıyım ama ben herhangi bi sorunla karşılaşmadım.
    eğer yardımcı olabilirsem kendi üyeliğimi gerçekleştirdiğim yerin adını veriyim sizlere.
    Hatta maç izlemekten hiç hoşlanmadığım halde ligtv asla kapanmıo,takılmalar yaşamıorum.Servisle ilgili bi sorunum olduğunda da en kısa sürede yardımcı oluyorlar.Umarım yardımcı olabilirim.

digitürk
  • 900 milyona PVR alinmaz , o donemde de soyledik .. bekleyin bir avantaj cikar diye

bende clubfinans , yani kutuyu 600 e alma sansi olmasina ragmen israrla kiraya devam

yilda 180 lira ediyor .. 2 yildir filan uyeyim . 2014 u de katarsak 6 yilda 1 milyara yakin para odemis olurum

ama su var ki , bir 900 tl yi direk suan odemek var .. bir de aylik 15 lik parsiyeller halinde ...

daha burda ek olarak her ay verilen , 5 liradir 10 liradir ek ucreti katmiyorum satin alma durumundaki .. cunku kiralamada o da yok

donma vs sorunum yok , yayinlar kaliteli sayilir .. dvdigi guzel .. bir sorun yok

ben totalde 60 lira super paket ve 15 lira kira oduyorum .. ucuz da degil ama cok pahali da sayilmaz
  • Ayni paketi kullaniyoruz sanirim. Yalniz HD Smart da almistik biz. Kanal D HD , Star HD'deki kaliteyi hicbir Digiturk kanalinda goremedim.. Spormax HD guzel gerci Premier Lig maclari harika kalitede oluyor. Fakat Lig TV ve diger Movie Max , Nat Geo HD icin ayni seyleri soyleyemem. Acikcasi HD Smart'tan sonra Digiturk HD cop gibi.
  • birinin yayini daha iyi ama icerik yok , otekinin de yayini daha cakma ama icerigi dolu

simdi lig yok , pek bir film yok , d smart Hd yi neyleyim , normal kanallar icin degmez ,dizi ile de isim olmaz

digiturk plus icin de , maclar acisindan yayin iyi .. sorun yok

filmler ise kalitesiz degil ama yorumlamak icin kiyaslayabilecegim cok ayni tipte materyal yok (orjinal dvd kalitesinde gibi geliyor bana ,daha azi ya da fazlasi degil)

ama burda onemli olan 11 inci kanal ile 311 inci kanal arasindaki fark .. orda fark var .. bu da ne demek oluyor ,digiturk plus almazsan almaya oranla iyice kotu sekilde izleyebilceksin

bu demek degildir 311 tam bir HD kalitesinde . ama HD almadigindaki elde edeceginle arada fark oldugu icin onu sorgulamiyoruz pek
  • Sevgili arkadaşlar ne yazık ki digitürk kör tuttuğunu öper misali eski üyelerine zenci muamelesi yapıp hiç bir avantaj sağlamıyor..Ben bu ay sonu biten ve 10 senedir süren Digitürk plus aboneliğimi kapatmayı düşünüyorum...Satın almış olduğum o cicili bicili PACA marka cihazında üyelik bitince hiç bir işe yaramıyacağını servisten ögrendim..Bırakın HD yatını normal uydu olarak dahi kyullanamıyacakmışım...pace marka bu cihazlara yeni yazılım atılabilr mi?normal hd uydu olarak kullanılabilir mi ? Nerede ve nasıl yapılır cevaplarsanız sevinirim..teşekkürler....
  • Herkes kendine göre haklı olabilir.Bende satın alıp altın koltuk kampanyasına geçtiğim için toplam digiturk e ödediğim paraya göre çok avantajlıyım.2 senede parasını çıkardı bile cihaz.
  • Ne yalan soyleyeyim ben de magdur olanlar adina uzuldum ve Digiturk'un neden boyle bir uygulamaya gittigini bilmiyorum fakat bize bedavaya plus receiver verdiler ayda 15 TL fark odemek kaydi ile. HD yayin parasi oduyoruz o kadar. Ekstra receiver parasi vermedik. Yalniz HD yayin kalitesi ne olursa olsun kotu. Eurosport HD gibi muthis goruntuler icermiyor cogu kanal malesef.. Hele ki Lig TV HD tam bir facia.. Yalniz Standart receiverlarin yayini da rezalet. Plus Receiver'da Normal 77. kanaldan izlesek dahi 1920x1080 1080i yayin alabiliyoruz. HD kanalda daha da netlesiyor ama Spormax HD , Eurosport HD kalitesi yok. Movie Max HD'de bazi filmler guzel bazilari ise yaramaz goruntu kalitesinde. Nasil kiyasliyorum, yazlikta standart receiver var tuplu tv var. Devasa goruntu kalite farki var arada. Kullandigimiz Tvler arasi fark yuzunden de olabilir bilmiyorum burada samsung led tv var orada zamanin iyi philips i var su an bir ise yaramiyor tabi. Yenisini alacagim oraya da idare eder bir hd ready tv. Ps3 takilirim diye sirf:) Bir de kiz arkadasimin evinde de guzel bir philips lcd var fakat standart receiver var, mac yayinlari vs kotu goruntu veriyor. Hd receiver bu nedenle avantaj sagliyor her kosulda. Ama mukemmel denemez. Hatta Digiturk gibi bir firmaya yakismayacak seviyede su an. Vatan gazetesinde bile yazi cikti yayin kalitesinin berbatligi konusunda Lig Tv HD'nin. Kullanicilarin tepkisi var sirf ben soylemiyorum.

Yine iddia ediyorum, Dsmart HD'nin eline su dokemez Digiturk. Ikisi de var bizde, Dsmart'ta Star , Kanal D HD yayinlari muazzam.. Iste bu diyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 24 Şubat 2010; 23:56:06 >

• tamam ama dsmartta da icerik yok

ligi takip etmek yerine star ya da kanal d izleyemeyiz ki.
  • Hd Receiver kiralamak istiyorum bende simdi yorumları okudum kafam karıştı

Sırf Ligtv HD için kiralamak istiyorum cogu yerde okumuştum diger hd yayınlar kadar kaliteli degil diye Ligtv Hd kullanlar varsa yorumlarını yazabilirmi
  • Pek guzel degil ama standart yayina gore cok fark ettiriyor. Yine de Eurosport , Spormax Hd kadar kaliteli degil.
  • tskler g.adr

bugun kardeşim aramış ondan kiralamak için aylık 7.5 tl istemişler (biz aylık 65 veriyoruz )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.