Şimdi Ara

Digiturk receiver-projeksiyon bağlantısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BENQ MP522 model projeksiyon cihazını internetten sipariş verdim. Yarın elimde olacak. Projeksiyonu digiturk receiver'a bağlayıp sadece ligtv maçlarını ve film izlemek için kullanacağım. Kablo ve bağlantı konusunda bilgi derecem çok az. Satın aldığım projeksiyonla gelen sadece vga to vga kablo var notebook'a bağlamak için. Benim, elektronikçiden bir takım kablo yada adaptör almam allahın emri gibi görünüyor ancak ne nedir bilmiyorum !
    Yarın aşağıdaki gibi bir enstantane ile karşılaşacam. S-video girişi kullanmak isterdim ancak receiver'da s-video girişi yok. Sorum şu...
    En kaliteli görüntüyü almak için nasıl bir kablolama yapmalıyız? Ayrıca Creative 4.1 bilgisayar ses sistemimi de burda kullanmak istiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. En iyi çözüm yolu ne olur bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 10 Eylül 2009; 23:21:50 >

• orda en iyi görüntüyü sağlayacak olan vga ancak receiverde yok doğal olarak receiverinde video çıkışı cvbs keşge rgb olsaydı neyse size en uygun kaliteli bir video kablosu media markt teknosa vb mağzalara bakın tek olcak ses içinde bir ucu lale diğer ucu jak olan ikitane kablo alcaksınız ses işide tamam onuda dediğim mağzalarda rahatça bulursunuz
  • Teşekkürler cevabınız için. Kablonun adı nedir ya da nasıl bi şeydir -bir internet linki verseniz süper olurdu. Bu arada sadece teknosa var bulunduğum ilde.
  • Arkadaşlar altta resimdeki ürünün S-video girişini projeksiyonun S-video girişine bağladım.(Scart to vga kombinasyonunu yapamadık) Ancak görüntü siyah beyaz geliyor. Sebebi ne olabilir?

Ben de Scart to 3xRCA kablo alıp sadece sarı uçlu video girişini, projeksiyonun video girişine bağladım. Görüntü renkli güzel gibi.
    Şimdilik sorunu çözmüş durumdayım. Ancak vga'dan yada s-video daha kaliteli görüntü alınabildiği için hala arayış içindeyim.
    Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözen arkadaş hiç yok mu?

• yapacak bişeyde yok zaten ben onun teklisini önermiştim 3 lüsünü almışsınız oda olur kaynakta dvı veya hd çıkışı olsaydı dönüştürücü ile vga olarak girilirdi daha ii görüntü alınırdı pc bağlarken vga to vga olarak bağlayabilirsiniz ama uydu receiverinden video olarak bağlamaktan başka şansınız yok ama kötü olmaz o da ii dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.