Merhaba. Euroleague maçlarının Digiturk'e geçmesi nedeniyle spor extra paketli Digiturk'e geçiş yapmak istiyorum. Şu an teledünya kullanıcısıyım. Fatura üzerinde Türksat yazdığı için size bir kaç sorum olucak. Bu spor extra paketini Türksat üzerinden nasıl alabilirim ? Televizyonum HD olmadığı için yayının HD olmasına gerek yok diye düşündüm. Teledünya paketini iptal ettirip Digitürk üzerinden mi Türksat'tan bağlanmalıyım ? İlk defa üye olucam Digitürk'e bu yüzden antenimde yok. Teledünya'dan çıkınca bir de yan odaya da bağlatmam gerekir . Digitürk'ün sitesinde böyle bir kampanya gördüm :http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalar/spor-extra-euroleague Aradım Digitürk'ü yan oda içinde ekstradan 11 lira vermem gerektiğini söylediler. Burada okuduğum kadarıyla o fiyatlara şampiyonlar paketi alanlar da var. Beni biraz yönlendirebilir misiniz ? Bu konularda fazla bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Yarın bu işi halletmem gerekiyor var mı fikir verebilicek biri ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme