Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 1679 TL - N11 Özel Fiyat Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 1679 TL - N11 Özel Fiyat Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ)
  • geçen sene 1600 TL civarı bir rakam ile almıştık. şimdi 3 katına çıkmış fiyatlar.

Ne olacak bu fiyatlar ile kimse almaz, alamaz.

• Uçmuş rakamlar!

• Peşin ödeyerek aldık geçen yıl, süre dolunca iptal işlemi nasıl olacak otomatik kapanacak mı cihaz iade süresi ne kadar bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene çoğu kullanıcı 1600 TL ye aldı şimdi 4500,5500 TL civarında ben kesin iptal ederim dalga geçiyorlar resmen

• halilcc kullanıcısına yanıt

Normal abonelikle bir farkı yok iptal sürecinin.

Paket süreniz bittikten sonra e-devlet üzerinden fesih talebi yapın abonelik 12 saat içinde askıya alınır ve yayın kesilir faturalandırma durur, 1 haftalık bir bekleme süresi var bu sürede digitürk arayıp normal abonelik paket teklifleri yapacak hiçbir teklifi kabul etmezseniz 1 hafta sonra aboneliğiniz iptal edilecek ardından mesaj gelir ekipmanları şu bayiye teslim edin diye götürüp teslim edersiniz bu kadar.

İptal ettirmeyi unutursanız tahahhütsüz yüksek fiyatlardan aboneliğiniz aylık olarak devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Mayıs 2024; 23:30:48 >
  • İnstagram reklamında 250 tl olarak karşıma çıktı ancak sanırım dolandırıcılar.

Bu sene kaç olacak bakalım.

• güncel fiyatı 3948 lira olmuş. buda aylık 329 tl ye tekabül ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 6 Haziran 2024; 10:13:44 >
  • 1600 küsüre almıştık geçen yıl, süre bitti iptal ettirecem kesinlikle. Arayıp 330 tl teklif ettiler aylık. Bizim lig için değmez.

n11 de 3519 tl ye düşmüş düşünenler için. Ama yine de bu para verilmez.

Edit iptal başvurusu oluşturdum Ağustos un bilmem kaçında kapanacak diyor hemen kapatmıyor. E devletten fesih başvurusu var, giriyorum orası da sürekli hata veriyor. Orada fesih edince hemen kapanıyormuş

Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 1679 TL - N11 Özel Fiyat Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman02 -- 15 Temmuz 2024; 13:39:52 >

• freeman02 F kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara alinmaz bakalim daha düşerse alicaz yine n11 den

• n11’den üyelik yenileniyor mu? yani atıyorum buradan aldım, 1 senem doldu. tekrar n11’den satın alarak devam edebilir miyim?

bir de iptal süreci zorlu mu? vaktinde d smart yakama yapışmıştı, zar zor iptal ettirmiştim. sırf o yüzden kutudan kaçıyorum.

• artisart A kullanıcısına yanıt

1 sene dolduktan sonra artik cihazlimi veya modullumu kurulum yapildi iade edip cihazi kapattiriyon tekrar yine n11den aliyorsun bu sefer kardesine veya babanin uzerine kurulum yaptiriyorsun gecen sene bende aldim 1600 liradan simdi biraz daha fiyatin dusmesini bekliyorum ay sonuna kadar indirim gelmesse mecbur alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bo5nak -- 17 Temmuz 2024; 14:4:23 >

n11 den alanlar ın otomatik kapanmıyor mu?

fatura mı gönderiyorlar 12 ay sonunda?

• Bo5nak kullanıcısına yanıt

N11 üzerinden alıp 12 ay dolunca sistem üzerinden yenileme yapılmıyor mu? Online işlemler üzerinden teklif vs. Her yıl kutu götür vs uğraşmam çünkü. Alıp yenileme varsa üyelik alicam?

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

N11 üzerinden peşin alıyorsun kredi kartı ile. 12 ay ödemiş oluyon. Bitmeye yakın sürekli arıyorlar ama düzgün fiyat vermiyor. N11 deki fiyat şu an daha uygun verdikleri fiyattan. İlla iptal edip yeniden alacam. Öyle saçma bir şirket bu Digitürk

Taahhüt bitmeye yakın güzel teklif yoksa 473 numarasından üyelik almak belki işe yarar

• N11 sporun yıldızı indirimi bitti

N11 kampanya bitmiş sanırım. + Olarak 3 taksit yapıyormuş 12 istersen vade farkı koyuyor

• Onada kampanya deniyorsa bitmiş..Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 1679 TL - N11 Özel Fiyat Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) 

• Bir kaç sefer aradılar 329 TL teklif ettiler altına düşmediler hiç. Bir de utanmadan yeni üyelik alacak olsanız 600 700 TL diyor temsilci. İndirim yapmayabilirsin ama bari sallama dürüst ol. Sitesinden şu an 329 TL den yeni üyelik veriyor aynı pakete. Zaten bu firmayı da oldu bitti sevmedim. İptal ettim, bu paralar ödenmez değmez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.