< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Süperlig Ayda 109 TL (BİTTİ) 4K gelebilir (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O da görünmüyor listede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu lig için çok ucuz. Diğer ligler bizim ligimizi kıskanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanirsam tum lig maclari ve bir de premier lig, bundesliga vs. de var, lig kalitesiz eyvallah da, yillik 1300e cok iyi fiyat.
-
Bence Ocakta ilan edemez şampiyonluğu Mart Nisanı bulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
109 tl yi görünce aradım mh ni, geçen seneden devam eden kredi kartlı aboneliğim vardı, 139 tl çıkardı bana. İlla yeni abonelik mi olmalı anlamadım. Öyleyse bunu kapatıp hanımın üstünden yaparım yeni abonelik.
-
-
bende aradım0212 473 73 73 ü yardımcı olmadı ilgili kişi
77 ile biteni aradım bayağı bekledim bura internet yeni üyeliği dedi tekrar arayın dedi yine aradım mevcut üyeliğe bu fiyatı vermediler bende kapattıraacağım almasamda olur yalvaracağız sanki
-
resmi numaradan beni arayıp üyelik yenileme yaptım. Normalde aylık 109 TL idi. Geçen sene temmuzda başladığı için aradaki farkı da iade ettiler.
Aylık 92 TLye yenilemiş olduk.
Süperlig + Premier Lig için iyi fiyat
-
kampanya yeni abonelikler içinmiş. Müşteri temsilcisi İngiltere liginin de dahil olduğunu söyledi. Başvurumuzu yaptık bakalım.
-
Arkadaşlar pmler arasında dolaşan iptv satıcılarından satın almadan önce en az 1 maç testi isteyin. Yıllardır kullanan bilecekki donmayan iptv yoktur. Avrupa maçında 10 dakika maç donar, satıcı kendini çevrimdışına almıştır ulaşamazsınız, telegram sohbetini kapatmıştır vs.. yanarsınız. Test vermiyoruz diyen iptv satıcılaarından direkt kaçın. 20 lira fazla verin kafanız rahat izleyin işte.
-
Hatta onu düşünenler beklesin, maç esnasında test verenlerden alsın. Yalnız bu fiyatlara kadar inmişken illegale hiç girmemeyi de düşünebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 24 Haziran 2022; 17:55:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan yeni üyelik için sporun yıldızı paketi 109 TL bana göre gayet makul. Zaten 1 ay öncede modüllü üyelik aldım.
Açıkcası bu ekonomik koşullarda, hergün a'dan z'ye herşeye zam gelen bir ülkede ligimizin kalitesi tartışılsa da insanın kendi evinde donma takılma vs olmadan haftada onlarca maçı (bu sezon ingiltere premier ligde Beinsports'ta) izleme keyfi için ben ücretin makul olduğunu düşünüyorum.
Hatta az daha ileri gideyim, Telefon paketleri, internet tarifeleri o bu şu derken ülkede belkide en ucuz kalan şuan Beinsports
Bugün en kötü iptv bile aylık 25-30 TL. Ki iptv nin illegal olması, yayınların donması, görüntü kalitesi vs derken bana göre şuan 109 TL Sporun yıldızı paketi fiyat/performans anlamında mükemmel.
-
Modüllü üyelik satışı halen devam ediyormu ? TF'de özelliklede servislerin modüllü üyeliklerde problem çıkardıkları yazıyordu, bu paketi Tüksat içinmi acaba ve modüllü olarak alma imkanımız varmı ?
-
Arkadaşlar yayın ihalesi mevzusu ne oldu, digiturk mu kazandı yine, farklı platformlarda yayınlayacak diye bir mevzu dönüyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başvurdum, aradılar. premier lig de dahilmiş, üyeliği başlattım. fiyat iyi
-
Halihazırda beinconnect üyeliği olup bu kampanyadan yararlanan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anasayfayı güncelledim.
Premier lig dahil.
Beinconnect smart tv, mobil dahil.
ilk 2 ay yıldız paketi hediye
1 yıl taahhüt var,
-
geçen yıl n11.com dan kampanyalı taraftar paketi kurulum dahil 1 yıl 460*480 gibi bir fiyata almıştım. bu yıl gelen bir telefonla 79 tl onerdıler kabul etmedim 2 hafta sonra bir telefon daha geldi sadece o aramaya özel 54 tl teklif edildi kabul etmedım. bugun aradılar ulusal kanallar + belgesel + premier lig + lalıga + fransa + hollanda ligi aylık 20 tl den kabul ettım ayrıca hediye olarak 3 ay tüm kanallar dahil (süperlig maçlarında kapsıyormus)
-
La Liga var mı ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X