Şimdi Ara

Digiturk'te bazı kanallarda sinyal problemi !! Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Digiturk Hd kullanıyorum geçen hafta Dizimax Sci-fi, NTVSpor HD, bazen LİGTV 2, İZtv HD Gibi kanallarda sinyal seviyesinde azalma uyarısıyla karşılaşıyorum. Diğer kanallarda hiç bir sıkıntı yokken bu kanallar gidiyor. Kabloda hiç bir sorun yok defalarca da kurulum yaptım fabrika ayarına döndüm sorun devam ediyor.
    Binada merkezi sistem var, diğer odalarda da hat var oraya takıyorum kutuyu hiç bir sorun yok.
    Digiturk'u aradım sorun salonunuza gelen hatta olabilir dendi. Salonda 2 adet priz var ikisinde de aynı sinyal sorunu var.
    Binanın merkezi hattını yapan adamlarla görüştüm salondaki prizin birini iptal edin gibi birşey tarif etti ama anlamadım, gelip yapmalarını istedim 2 hafta sonra ancak gelebiliriz diye salladılar.
    Kafayı sıyırmadan bir de buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.
    Bi dönem sıkıntı olan hatta hem Türksat hem Digiturk kullanmıştım bu sıkıntı yaşatmış olabilir mi bilmiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Bütün kanallarda değil bazı kanallarda. DIZIMAX SCI-FI HD - BBC HD - MTV LIVE HD - HISTORY HD - NICOLODEON HD gibi kanallarda donma mozaiklenme oluyor ve sinyal seviyesi az diyor.

İlk basta bu kanallar gitmişti. kanal eksik ve HD kanallar 300 den itibaren çıkıyordu. müşteri hizmetlerini aradım eksik kanallar geldi ve kanal sıralamasıda düzeldi. Fakat bu bahsettiğim kanallarda böyle bir problem oluştu. Yani donma ve mozaiklenmeler var.

Neden tüm kanallarda değil sadece bu kanallarda var acaba? bütün kanalların frekansları aynı değil mi?

sinyal seviyesi %70, sinyal kalitesi %55 lerde. Fişi çıkarıp taktım, yeniden kurulum yaptım. hiçbir düzelme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl0ser -- 23 Mayıs 2014; 9:13:58 >
  • E2 neredeyse mozaikten görünmüyor. bilhassa akşamları kanald mevta, bugüntv, kannaltürk de öyle... trt1hd de sorunlu, dünya kupasını seyredemedik doğru dürüst. arada film kanalları ve ligtv (bilhassa 3) mozaikleniyor, siyah ekran oluyor. lnb, kutu değiştirdim, yemedi... 2 aydır durum bu... 9 yıldır sorun yaşamadım ama ne olduysa şu 2 ay içinde oldu. can sıkıcı... digi'yi aradım; servis gönderirsem 25 tl alır dedi telefondaki... peki sorun çözülecek mi; belirsiz...
    1. kattayız, anten giriş kapısının üstündeki yükseltide... anteni çatıya mı çıkarsak diyoruz bazen de sorun çözülecek mi; bilemiyorum.
    kutu düz HD kutu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agreement -- 4 Temmuz 2014; 9:45:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.