Şimdi Ara

TV'DE SCART GİRİŞİ YOK YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
38.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimdeki televizyonumda scart girişi yok. Bir receiver almak istiyorum. Fakat kendi internet sitesinde
    baktığımda pek anlıyamadım. Resmini yükledim. Alırsam uyum sorunu yaşarmıyım.
    Bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.

TV'DE SCART GİRİŞİ YOK YARDIM LÜTFEN

• Tv'De ne girişi var? sadece anten girişi mi var?
  • Evet anten girişi var.
  • Uydunun RF out çıkışından Tv nin anten girişine ara kabloyla (RF kablo) bağlayabilirsin.TV nin kanal ayar menüsünden, UHF den kanal tarattırıp uydu görüntüsünü bulup işlem tamam diyorsun.
  • peki bu uydu alicinin scart girişi yok mu? benmi göremedim yoksa
  • Galiba yok (Botech BC 6700 FTA)
    Normal anten kablosu ile bir problem yaşarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga64 -- 28 Mayıs 2008; 18:18:03 >
  • scart olsaydi eğer aynı işlemi arkadasim yapmişti. onlarin Tv'sinde de Scart yoktu fakat Scart'ı normal anten girişine dönüştüren bi alet vardi onu takıp @jedimax 'ın dedigi gibi UHF kanallarindan aratip bulup izliyorlar.
    ama sorun olmaz ister ordaki 4'lu çıkıştan istersende RF çıkışından görüntü alirsin.
    fakat 4 lü cıkıştan görüntü almak istiyorsan o dedigim dönüştürücü almak zorundasin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga64

Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Rica Ederim ...
    Yardim ettiysem Ne Mutlu bana
  • scart olmasına gerek yok zaten uydunun arka çıkışında audio ve video çıkışları mevcut. tek taraflı scart kablo ile sorun çözülür. bu kablonun diğer tarafı audio video çıkışlarına takılır. scartlı olan bölümü tv ye takılır.

diğer sorun da ise uydu alıcısından mutlaka tv çıkışı (rf unit) olup olmadığını sor. evet var derse tekrar sor. çakaldır hepsi.. uydu içinden bu bağlantı için kablo olup olmadığını da sor, genelde olmuyor.
  • Kutu içerisinde kablo var. Fakat dönüştürücü alırsam işime yarıyacak galiba.
    Rf out ile Rf in birbirinden farklı mı? (eğer anten kablosu ile bağlarsam rf'lerde görüntü farklı olur mu?)
    Üstteki modelde sadece rf out var galiba.
  • Pek farketmez ama resmini koyduğun receıveri bence alma,nedeni ise scart girişi yok.İleride scart girişli tv alırsanız tam olarak receıverin özelliklerinden faydalanamazsınız,örneğin stero ses gibi.
  • Arkadaşlar ben şimdi uydunun scart girişinden bu arkadaşın dediği dönüştürücüyle bilgisayardaki tv kartına reciever ı bağlarsamm.. uydu yayınını bilgisayardan alabilirmiyim ? bu dönüştürücüyü kullanarak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.