Şimdi Ara

DİGİTURK TE İLGİNÇ BİR DURUM.ŞAŞIRDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben humax 9500 cı marka recaever la Gümüş Koltuk paketinden Digiturk izlemekteydim.Ancak geçen gün çatıya bireysel olarak bağladığım Eutelsat a bakan anten rüzgardan döndü ve bende cihazıma merkezi sistemden gelen Turksat ve hotbird yayınlarını alabilen antene bağladım.Türksat üzerindeki kanalları ayarladım.Tesadüfen LİG TV ye baktığımda şifre çözüldü.Birgün sonra Actionmax,iz tv,türkmax gibi kanallarda göstermeye başladı.Ben Gümüş Koltuk üyesiyken Türksat üzerindeki bu kanalların şifresini nasıl çözüyor anlamış değilim...

• onun bununla alakası yok,11 mart digitürk ün doğum günüymüş,tüm kanalları açtılar,erotik kanallar hariç.
  • Nasıl şaşırmışssındır ama.Tam da tesadüf etmiş Digitürkün beleş yayını.
  • ewt mükemmel bi tesdüf olmuş...
  • aynen tesadüfe bak.Tam digiturkun anteni bozuluyor ben cihazı türksata bağlıyorum ve bi bakıyorum şifreler çözülmüş..Bütün tesadüfler böyle güzel olsun
  • hevesinde kursağında kalacak herhalde kısa sürecek
  • arkadaşlar dediğiniz gibi, bir baktım bütün kanallar açık, ben gümüş koltuk abonesiyim normalde. moviemax'lar gold'max'lar akşamdan beri film bakıyoruz hep:)
    arkadaşlar brir sorum var bilgisi olan yazabilirmi? nisan ayında gümüş koltuk üyeliğim 1 sene olucak. şu an 19.90 ödüyorum aylık. acaba yeni fiyat artışı ne olabilir, bir bilgisi olan varmı acaba? biraz önce müşteri hizmetlerini aradım, dedim ne olabilir fiyat artışı diye, şu an belli değil, önümüzdeki ay sizi arıyacağız zaten fiyat artışı ile ilgili dedi.. bende dedim sizce ne olabilir % olarak? bana dediği aynen şu; % 1'de olabilir %1000'de olabilir dedi:) şaşırdım walla.. dedim o zaman hiç bir cazibesi kalmaz bunun. adam bana, ben misal olarak söylüyorum dedi... bakalım görcez artık. eğer 50-60 tl yaparlarsa aynen iptal ederim yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24,90 olacak
    tabi bu benim tahminim.
  • 24 olursa iptal ederim canımı sıkıyo bunlar ya millet illegal izliyo ve bu yöntemde çok basit biz yasal aboneyiz değerimizi bilmiyorlaaaaar...
  • normalde moviemaxin falan olduğu pakete bana kampanya yapıp 25 e veriyorlardı.üyelik abimin üstüne ama ben kullanıyorum.ne zaman bu kampanyanın biteceğine dair herhangi bir şey söylemediler bize.bu ay bir baktım 38 milyon fatura gelmiş.açtım müşteri hizmetlerine telefon analttım durumu.biz kampanya süresini söylemişizdir falan ayak yaptı.dedim iptal edin bi dahaki aya en düşük pakete geçmek istiyorum.
    sonra digiturke baktım bütün kanallar açık.acaba dedim bu ay sizi kazıkladık bu ay kıyak olsun size tüm kanalları açalımmı dediler dedim ama nerdeee.meğersen kısa süreli bir olaymış.bende umutla gs trabzon maçını bedavadan izleriz diyordum
  • diğiturk doğum günlerindede tüm kanalları açıyomuş doğrumu arkadaşlar?
  • Abonenin kendi dogumgununde sanirim 3 gun tum kanallari aciyor.
  • o zaman iyi 18 mart bütün kanallar açık:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmkara

Abonenin kendi dogumgununde sanirim 3 gun tum kanallari aciyor.

Desenize ben avucumu yalayacağım. Benim doğum günü 29 şubat :) Bekle beni 2012
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.