Adamlar yeni kanal diye TVNet'i ekliyorlar.TNT yok.Şu kablo TV Digitale geçsin başka bir şey istemiyorum.Hemen kapatacağım DT'yi.Artık bi 10 sene sonra olur o iş.10 sene daha DT izlemeye devam.D Smart'ta alamıyorum çanakların yönü yüzünden.Bir tek DT uydusunu görüyor evden.Öpe öpe DT seyredeceğiz.
Hakikaten büyük şansızlık...
quote:
Orjinalden alıntı: erdemr
Bugün mesaj atmıştım ben de TNT ve GS TV eklensin diye az önce arayıp "bu isteğinizi ilgili birimlere ileteceğiz uygun görülürse bu kanallar da eklenecektir" diye telefonla geri dönüş yaptılar.
Keşke uygun görülmediğ takdirde uygun görülmeme gerekçesinin tarafıma bildirilmesi diye bir talepte bulunsaydınız bakalım nolcaktı
Offf. Digiturk te belgeselden başka izleyecek birşey bulamıyoruz... Boşuna ver 13.90 ytl Üşenmesem hemen Turksat a çevirecem. 5 yıl olmuş yazık. Uyduruk kanallarla nereye kadar. 13.90 * 60 = 834 YTL Amma parayı çöpe atmışım...
genel olarak ücretli platformlari tavsiye etmiyorum.
Digiturk bari bir yenilik yapsa...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan1095
Yeni maç yayını ihalesine kadar zor gibi gözüküyor..
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan1095
Yeni maç yayını ihalesine kadar zor gibi gözüküyor..
Doğrusunu siz söylediniz.
d-smart a özel kanal old. için olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
d-smart a özel kanal old. için olsa gerek
Doğan Grubuna ait ama D Smarta özel olup olmadığı henüz kesin değil ....
quote:
Bugün mesaj atmıştım ben de TNT ve GS TV eklensin diye az önce arayıp "bu isteğinizi ilgili birimlere ileteceğiz uygun görülürse bu kanallar da eklenecektir" diye telefonla geri dönüş yaptılar.
herkes arıyor nerdeee hala gelmıyor ki bekle bekle bekle bekle ben de d-smart alsam mı bekliyorum. Paralı olacak dedikodular duydum hangileri olacak bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer
quote:
herkes arıyor nerdeee hala gelmıyor ki bekle bekle bekle bekle ben de d-smart alsam mı bekliyorum. Paralı olacak dedikodular duydum hangileri olacak bekliyorum
quote:
quote:
d-smart ilk aldığın gün hangi kanalları ücretsiz izleyebiliyosan o kanalların ilerde ücretlenmiyeceğinin garantisini vermektedir. bence sen hiç vakit geçirmeden d-smarta geç
çok isterdim ama mutfakta uydu var çatıda bağlı çok sağlam değil %70-75 arası değişiyor. (çanak anten çok sıkı takılı değil. şiddetli lodos olunca tüm görünleri sinyal alamıyor) Salonda digitürk var fakat kendim uyduyu taktık balkonda yani. (balkonda çok sağlam hiç bozulmuyor sinyal hiç azalmıyor) Odamda takmak isterim ama uyduyu kablosunu geçmesi lazım o kadar zor ki 28 senelik. Yeni evler herşeyi hazırlıklı. Eski evlerde çok zor geçirmesini her dairede evinin dışında hep kablo var çirkin görünüyor
quote:
çok isterdim ama mutfakta uydu var çatıda bağlı çok sağlam değil %70-75 arası değişiyor. (çanak anten çok sıkı takılı değil. şiddetli lodos olunca tüm görünleri sinyal alamıyor) Salonda digitürk var fakat kendim uyduyu taktık balkonda yani. (balkonda çok sağlam hiç bozulmuyor sinyal hiç azalmıyor) Odamda takmak isterim ama uyduyu kablosunu geçmesi lazım o kadar zor ki 28 senelik. Yeni evler herşeyi hazırlıklı. Eski evlerde çok zor geçirmesini her dairede evinin dışında hep kablo var çirkin görünüyor
hım sen önce iyi bir çanak anten kur sonrada d-smart al..
neden yok biliyomusunuz : cunku TNT kaliteli diziler ve filmler yayınladigi için DT bünyesine koymak istemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
neden yok biliyomusunuz : cunku TNT kaliteli diziler ve filmler yayınladigi için DT bünyesine koymak istemiyor
BENDE DE DİGİTURK VAR AMA TURKSATTAN İZLİYORUM. AİLECEK PAKETİ.
MODE TUSUYLA TÜRKSAT KANALLARINI İKİNCİ YERE KURDUM. İZLİYORUM Bİ SORUN YAŞAMIYORUM.
bende dun 9.90 lık paket aldim icinde tnt yok, olay tv yok bunlari sordum, adama bana turksat uydusuna gecip oradaki paketi alirsam butun yerel kanallarida seyredebilecgimi soyledi, dogrumu bilmiyorum 39.90lık ligtv paketi varmis ve eutelsat degilde turksat a ayarlanıyormus canak boylece yerel kanalllarda cikiyor dediler bu konuda bilgisi olan varmi?
sadece TNT mi numberone kanalı da yok
TNT şu an popüler olan dizi ve filmlerin bir kısmını gösterdiği için sanırım digiturkten fazla para istiyor gibime geliyor