Arkadaşlar Digiturk üyesiyim ve TNT kanalı için müşteri hizmetlerini aradım. Oradaki ilgili arkadaş, müşterilerimizin talebi olursa yeni kanalların eklenmesi konusundaki çalışmalarımızı hızlandırırız. Yeterki sizin gibi aynı isteği paylaşan kişiler bizi arasın dediler.
Eğer sizde digiturk üyesi iseniz ve bu kanalı seyretmek istiyorsanız, lütfen sizde 473 73 73'ü arayın. Teşekkürler....
D-SMART'da var nasıl oldu da Digitürk'de yok
her yerde izle bedava..
digiturk e para öde TNT tv yok
töbe töbe..
DT üyeleri izlemek istediğinde digitürk kutusunu kapatarak normal karasal yayından izleyebiliyorlar ancak.Hakikaten gıcık bişey..
TNT Doğan Grubununda ondan :)
müşteri hizmetlerini arayıp bende ilettim
Teşekkürler Poseidon!!!
TNT ve FOX , BAD'nin iki buyuk yayin devi sanirim Fox'u DT, TNT'yi de D-smart kapmis.
Tipki belgesel icin NG ve AP'i paylasmalari gibi..
selamlar
Nazar etmeyin ne olur DSMART a geçin sizin de olur
quote:
Orjinalden alıntı: yeshill28
İyide o zamanda sadece TNT izlemekten insanın midesi bulanır. Kaçkar tv'mi izlicez...
Hepsi 90larda kalmış bölümleri değil yeni bölümlerini izliyoruz biz tnt dizilerinin...
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
quote:
Orjinalden alıntı: yeshill28
İyide o zamanda sadece TNT izlemekten insanın midesi bulanır. Kaçkar tv'mi izlicez...
Hepsi 90larda kalmış bölümleri değil yeni bölümlerini izliyoruz biz tnt dizilerinin...
Umarım dizilnin ilk bölümlerini sık yayınlarlar da bi an önce yeni bölümlerine yetiştirirler...
tntyi digtürk istediği gibi getiremez doğan holding izin verirse ekleyebilir.zaten yeni cartoon networku verdi üstüne bide tntyi vermez doğan holding...
Bende biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve tepkimi ifade etmeye çalıştım. Müşteri temsilcisi bu kanalın artık karasal yayında da izlendiğinden dolayı bir nevi ulusal kanal statüsüne girdiğini ve en kısa zamanda platforma ekleneceğini belirtti. Umarım söylediği doğrudur.
Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Burak73
Bende biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve tepkimi ifade etmeye çalıştım. Müşteri temsilcisi bu kanalın artık karasal yayında da izlendiğinden dolayı bir nevi ulusal kanal statüsüne girdiğini ve en kısa zamanda platforma ekleneceğini belirtti. Umarım söylediği doğrudur.
Saygılar.
Mantıklısı o zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: satelite
tntyi digtürk istediği gibi getiremez doğan holding izin verirse ekleyebilir.zaten yeni cartoon networku verdi üstüne bide tntyi vermez doğan holding...
belki ama arkadaşın yazdığı gibi müşteri hizmetleri ulusal kanal demiş belki bu yönden dt getirebilir ama doğana belli olmaz
bende biraz önce digiwebden mail attım.Lost başlamadan ekleseler bari şu kanalı.