Bildirim
Digiturk teki ilginç yazi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Aynen hocam önceden sade şifre çıkıyordu şimdi mesaj kutusu olarak geliyor ekranın yarısını kapatiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efelions
Aynen hocam önceden sade şifre çıkıyordu şimdi mesaj kutusu olarak geliyor ekranın yarısını kapatiyor
Kutunun marka model ney ?
Hocam model derken hd kutu işte
quote:
Hocam model derken hd kutu işte
Kutunun uzerinde ne yaziyor on panelinde onu sordum
DCR HM-9503 HD yazıyor kardeşim
quote:
DCR HM-9503 HD yazıyor kardeşim
Saol kardesim
Ne oldu??
quote:
Ne oldu??
Hangi marka model de cikiyor bu yazi diye dusundum de onun icin sordum. Bu kutunun ustune 9504 ve test kutusu olan 9505 cikti senin biraz eski kalmis kutu. Ama gosteriyorsa sıkıntı yoksa devam et kutuyu degistirmeye kalksan 25 tl gibi bi ucret cikartir servis sana.
Bende de çıkıyordu sonra Yazılımı güncelleyince kayboldu o kutu... Sadece şifre çıkmaya başladı... -
hm 9504 vardı aynı şey başıma geldi (çıkış a basmadan da gitmiyordu) güncelleme yaptım bir şey değişmedi. teknik servis arıza dedi ve kutu değişti... -
birde faturanız var işte xx son ödeme tarihili faturanızı hatırlatırız demiyorlarmı kumandayı fırlatasım geliyor zaten Maç sırasında yeterince galatasaray bizi kasıyor geriyor bir gün tutamayacağım fırrrrrrr diye atacağım kumandayı :D -
Aslında sistemin algılaması lazım yollamaması lazım hep gününden önce yatıryorum bende bjk maçı izlerken öyleyim 2-0 da olsa rahat izliyemiyorum kanal geçiyorum. -
digi aklı sıra kaçak yayın önleme hamlesi yapıyor. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X