Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeffina , blue legend Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
54.410
Cevap
676
Favori
3.084.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
  • ReadyForAction kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılığınıza giriş yapıp, uygulama üzerinden edevlete geçeceksiniz.

Enpara için örnek;

• Gerek yok ona artık online işlemlerden de oluyor? Uygulamayı indirin

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şimdi yaptım fesih başvurusunu...
  • ivez23 kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde fesih başvurusu yap kısmına tıklayınca hata veriyor. Orayı da kapatmış uyanıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReadyForAction

Teşekkür ederim. Şimdi yaptım fesih başvurusunu...
    Blöf mü gerçekten çıkacak mısnız

Hediye içerikler bittiği için yapıyorum. Sizinle aynı durumdayım aslında. İptal gerekçesine de bunu girdim. Umarım işe yarar hocam.
  • quote:

Hediye içerikler bittiği için yapıyorum. Sizinle aynı durumdayım aslında. İptal gerekçesine de bunu girdim. Umarım işe yarar hocam.
    Tamam haberleşelim,
    İptal talebi iletirken sizin de taahhüdünüz devam ediyordu değil mi hocam ?
  • quote:

İptal talebi iletirken sizin de taahhüdünüz devam ediyordu değil mi hocam ?
    Aynen

Benimle aynıymış. Ben de aynı içeriği alabilirim umarım. İlginiz için teşekkürler. Siz 4. aramada aldınız değil mi ? İlk 3'ünde çok cazip teklifler gelmedi sanırım.
  • quote:

Benimle aynıymış. Ben de aynı içeriği alabilirim umarım. İlginiz için teşekkürler. Siz 4. aramada aldınız değil mi ? İlk 3'ünde çok cazip teklifler gelmedi sanırım.
    Yok ben daha aranmadım çünkü iptal başvurusu yapmadım
    Pardon diğer arkadaş o şekilde yazmış. 79 liraya çok iyi anlaşma yapmış. Bakalım bize ne sunacaklar. Sunulan içeriği mutlaka kullanıcam. Sizi de bilgilendiririm. Sağolun hocam.
    Yıllık yıldızlı ek servisi nasıl aldınız?

hocam merhaba iptal talebı için gec kalmıssınız.aralık 15-20 ocak 2-3 kanallar kapansın diye belirtmek lazımdı.rest cekmekte onemlı ayın 2-3 ıptal talebı baslasın geri vites yapıyorlar.ocak ayı ıcınde ıptal talebını verın subat 2-3 son aramaya kadar bekleyın.bırcok arkadas yenıleme ıle aldı.rest cektınmı 3 yada 4 aramada yenıleme olmadan hediye tanımlama oluyor.fılm dızının albesını yok ama hedıye hedıyedir.

hersey dıgıtale gectıgı ıcın sinema dızı kanallar ıcerı cok zayıf.google anroıd tv vs yerlerde zaten bırcok dızı fılmı bulup ızlıyorsun.

sıper lıg olmasın dsmart farkı olmaz.premıer lig için o kadar uye devam etmez.super lıg nerde uyeler oraya gecıs yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Aralık 2024; 16:23:49 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Amacım tamamen süper lig maçlarını almak hocam. 2 ocakta yıldız dolu hediyesi bitiyor. Ben de 79 TL ödeyenlerdenim. İptal talebini edevlet üzerinden ilettim. Öncesinde 1-2 kere müsteri hizmetlerini aradığımda sistemde bazı bilgilerimin olmadığını söyleyerek iptal talebimi almadılar. Fakat mesaj ile tüm kanalları izleyebilmem için 1 hafta daha tüm kanallar açık olacak şekilde süreyi uzattıklarına dair mesaj attılar. 1 saat önce arayacaklarına dair mesaj attılar. Süreç nasıl ilerleyecek bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 28 Aralık 2024; 17:19:36 >

online işlemlerden fesıh talebı verebılıyorsun.yada e-devlet uzerınden suresı 1 hafta sureyı gecırmemeye calıs.umarım iptal talebı olmadan uygun teklıf verırler.son aramaya kadar bekle hatta uyelık basladıgında herseyım tam ıken digiturk calısan servıs yuzunden sıstemde bılgılerım eksık ıptal talebı veremıyorum.magdur oldugunuzu bu konuda rest cek bırcok uyeye ıptal talebı verırken ben ne ıle ugrasıyorum restını cek.bılgılerı guncellemek mail yolu ıle oluyorsa kımlık onlu arkalı gonderırsın.anne kızlık soyadına not dusersın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Aralık 2024; 16:33:3 >
    Hocam aynı durumdayız, 2 ocakta sporun yıldızı hediyesi bitiyor. Bugün 14:30 gibi müşteri hizmetlerinden fesih talebinde bulundum. 2 ay daha hediye edelim dedi. Kabul etmedim teklifi. Fesih başvurusunu aldım şimdi gelecek teklifi bekliyorum. Gelişme olursa yazarım buraya.
  • mustafaos7 M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bende bir gelişme olursa yazarım. Bir arkadaş önceki mesajlarda 12 ay avrupanın yıldızı, 12 ay film dizi ve sezon sonuna kadar süper lig maçlarını 79 TL'ye aldığını yazmış.
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim

Özetle yazayım simdiden görüşenler olursa diye tekrardan

Ana paketim avrupanın yıldızı 12 aylık taahüt

Süper Lig 2024 2025 sezon sonuna kadar sporun yıldızı hediye

Ayrıyeten de film ve dizi kanalları 12 ay hediye

Ayda 79 tl

Cam Modül 4k +9 tl yani 88 tl ye 4k her seyi açık digiturk um var

3 ocak itibariyle oim den resim de paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.