< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2714. sayfa)
-
-
Hocam sağ ol.
Taahütüm vardı daha ben iptal talebi verdim hediyeler bitiyor diye. İptal biriminin beni arayarak yapmış olduğu teklif bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahut yenılemeden olması daha ıyı subat 2 hediye bıtıyo benım.iptal talebi verıp ona gore nasıl teklıf sunacaklar.onumuze bakacaz.ılgındegin paylasım yaptıgın ıcınde ayrıca tesekkurler.2 ocak hediye bıtecekler ıcın ıyı yol gosterıcı olur.
-
Taahhüt yenilenmiş bence.
Hocam arkadaş aslında şunu sormak istiyor, taahhüdü 1 yıl olarak tekrar yenilediniz mi?
Yoksa mevcut taahhüde sadece hediye mi aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 28 Aralık 2024; 20:5:51 >
Yeni bir 12 aylık taahütüm oldu hocam
Tahmin ettiğim gibi, hayırlı olsun.
Beni de dün aradılar, mart ayında bitiyordu taahhütüm, ayda 135 lira ödüyordum, onu düştüler. Şimdi aylık 350₺ ödüyorum.
Bu nasıl bir tarife nasıl bir sistem? Biz 500 lira ödüyoruz aylık şaka gibi. Neyimiz eksik?
tarifenin ismi; kime ne tutturursam
tabii ki şaka yapıyorum ama aslında olay tamamen bu
-
dostum hangi paketi kullanıyordun? 12* kaç teklif ettiler? ( ödediğini düşmeden önceki net teklif)
benimde mart ayında bitiyor. Devamlı 399*12 teklif ediyorlar
-
Sıfırdan üyelik için şu an kampanya var mı? Süper ligi izlesem yeter kutulu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modüllü yeni üyelik almak istiyorum superlig paketi için ne kadardır ortalama bilgisi olan var mıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda en ucuz n11 den alabilirsiniz.
www.n11.comDigiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kamu çalışanı indirimi nasıl oluyor?
Aralık ayında 199 TL ye bir yıl taahhüt vererek uzattım, şimdi aynı şekilde iptal talebi açıp aynı paketi 79 TL ye alabiliyor muyum? Kafam karıştı.
Bana da 399₺ dediler sonra 350 küsüre düştü. Sporun yıldızı paketi
Günaydın arkadaşlar,
Bugün 30 Aralık 2024 ve iptal talebinden sonra digitürk tarafından hiç aranmadan iptal talebimin tamamlandığına ve ekipmaları teslim etmem gerektiğine dair sms mesainin ilk saati ve dakikası olan 09.00'da almış bulunmaktayım.
Buna sebep olarak daha önce arayıp 500-600 tl gibi abuk subuk tekliflernin sert bir şekilde reddetmem olarak düşünüyorum.
Hayırlısı olsun. Bizde artık uygun bir üyelik yada başka başka seçeneklere bakacağız artık...
Sonra birileri çıkıp bu ülkede kaçak göçek işleri niye bitmiyor diye afra tafra yapmasın. 99 tl teklif edilen arkadaşlar bile varken bize 500-600 fiyat çekmek te nedir. 350 tl ye vallahi fittim.
Neyse daha fazla yazıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum.
-
Bugün itibariyle n11 den aldığım sporun yıldızı kurulumu yapıldı modüllü bir şekilde
Sormak istediğim soru şuan bein iz açık 4k maç olduğu zaman şifreleniyor mu eğer 4k açtırmazsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu paket 1 sene geçerli dimi yani gelecek yıla kadar superlig paketi açık ve modüllü üyelik demişsibiz benim uyduda ca+ akıllı kart girişı var uyar mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X