sizin taahütünüz ne zaman bitiyordu? |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2718. sayfa)
-
-
bugün bitiyor
-
3. Aramada sporun yıldızı için aylık ortalama 349 teklif ettiler daha fazla düşmüyorlar sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba
Musteri hizmetleri ara iptal talebi verdim. iptale istinaden dönüş olmadığını şikayet kaydı açtır.Acil diye not düştür çok geç kalmışsın.15-10 kala iptal talebi daha uygun.Gun içi yada ertesi gün dönüş olur
eyvallah hocam, teşekkürler
-
Birsey değil hocam.
edevlet üzerinden basvurunzu ne zaman yapmıştınız ?
-
Selamlar, digiturkün kayıt özellikli kutulu en uygun paketi nedir bilen var mı acaba?
Annem için, sadece ulusal kanallarda ki dizileri izler, kayıt eder o kadar.
-
merhaba, bugün arayan olmadı iptal talebimi geri çektim cayma bedeli yansımaması için. Yarın edevlet üzerinden tekrar iptal talebinde bulunacağım.
Aldığım en iyi teklif avrupanın yıldızı 79₺ + sezon sonu sporun yıldızı hediye
-
Mevcut paketiniz nedir
Herkese merhabalar,
Böyle saçmalık olmaz, dünyanın parasını vererek abone oluyoruz, utanmasalar tüm lig maçlarını da verecekler.
Yanlış anlaşılmak istemem, elbette cüzi bir fiyata hepimiz dilediğimiz maçları görelim isterim fakat o kadar parayı boşuna veriyormuşuz gibi hissettim.
Bunu buraya eklememin nedeni üye olmaya veya uzatmaya çabalayan arkadaşların bu gelişmeden haberdar olması fayda sağlayacaktır diye düşünmekteyim.
Saygılarımla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avrupanın yıldızı 79₺ 02.01.2025 e kadar yıldız dolu hediyeydi bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba,
Ben de adını vermem doğru olmaz sanırım başka bir forumda gördüm, ayrıca internette aramamda aşağıda paylaştığım sayfada görünüyor, ne kadar doğru şu an emin değilim fakat doğru olabileceğine inanıyorum.
Saygılar.
http://www.24saatfutbol.com/premier-league-artik-tum-digiturk-abonelerine-ucretsiz/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 büyüklerin maçları şifreli gerisi premier lig dahil şifresiz tüm kullanıcılara neredeyse. madem standart bir ücret belirleyin 2 paket yapın uyguna ona göre alsın herkes. önceden alanların kabahati neydi ?
-
sanırım yılbaşı hediyesi verilmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istediğiniz paketi seçebilirsiniz. giriş seviyesi bile olur, önemli olan alıcı. aylık küçük bir kira ödüyorsunuz hatrladağım kadarıyla. ancak bildiğim kadarıyla anteninizin uyumlu olması gerekiyor. mh leri zaten sizin binanınızdaki anteni biliyor ve uygun olup olmadığınızı söylüyor.
-
bana sporun yıldızı için 579 TL veriyorlar (aylık ortalama)
neymiş geçen sene bile ortalama 429 TL ödüyormuşum zaten.
millet 349,00 TL teklif alıyor, ben geçen sene yüksek ödediğim için bu sene daha da yüksek ödemeliymişim. Mantığa bak
işin kötüsü o şaşkınlıkla 2 aylığına yayınları dondurma tekliflerini kabul ettim. Böylece iptal talimatı da kalkmış oldu. Dolayısıyla 2 ay yayınlar kapalı kalacak fatura gelmeyecek ama işlemim iptal yerine dondurma şeklinde değiştiği için yeni tekliflerde alamayacağım..
benim gibi bu salaklığı yapmayın diye uyarayım dedim, yayın dondurma teklifini kabul etmeyin, yoksa teklif gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 3 Ocak 2025; 11:15:30 > -
Sezon başında 1 yıl boyunca 79 liradan Avrupa maçları, sene sonuna kadar da Sporun Yıldızı hediye şeklinde anlaşmıştık. Şimdi hediye paket bittiği için iptal talebi açtım ilk aramada 630 mu ne istediler. Kabul etmedim bakalım gerekirse 553 lira cayma bedelini öder çıkarım, 200 liradan izlemiş olurum şimdiye kadarki maçları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de aradılar size özel fiyat diyorlar 500 lü rakama. Bende kalsın dedim. Ama fiyatlara zam geldi bla bla.
5. Ve son aramad Film, dizi kanalları,Spor kanalları ve sezon sonuna kadar süper lig maçları hediye 199 TL ve tamam dedim ek kamu indirimi ile 150 ye gelicek .Lig bitip yeni sezon baslayınca taraftar paketi almak için ne yapabilirim peki çünkü lig baslayınca sözleşme sürenin bitmesine daha 3 ay kalacak çünkü cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 3 Ocak 2025; 15:34:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X