|
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2720. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Biraz daha düşüreceğiz galiba :)
-
-
Arkadaslar şimdi tahahütü yeniledim ve sporun yıldızını sezon sonuna kadar hediye ettiler ligler başladığı zaman ortalama 4 ay taahhüt sürem kalacak o zaman iptal talebi verip tekrardan teklif alabilir miyim taraftar yada süper lig için yoksa yine tahahüt bitimini mi bekliyorsunuz siz ? -
Hocam teşekkürler bilgi için. Demek ki doğru habermiş. Yazık ki ne yazık bu paraları vermişiz.. Yeni üye olacak arkadaşlar mümkün olan en düşük paketi alarak 3 büyükler hariç tüm spor faaliyetlerini izleyebilecekler, hayırlı olsun.
-
Mevcut taahhutum 2025 mayısta bitiyor sporun yıkdızı olan az önce arayıp. 549tl önerdiler haha deyip kapattım 😎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 4 Ocak 2025; 11:44:36 > -
2sinde bitti, iptal talebinde bulunduk.kanallar acik hala. Bize fatura cikarmazlar umarim.
Hala bekliyoruz tekliflerini ne arayan var ne soran -
dostum yeni üyelik 349 tl yahu bayilerde
-
doğrudur grupta gördüm diye yazdım zaten şuan alınıyormu bilemem 2025de bu fiyatlara zor olur tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: Anil.K
Sezon başında 1 yıl boyunca 79 liradan Avrupa maçları, sene sonuna kadar da Sporun Yıldızı hediye şeklinde anlaşmıştık. Şimdi hediye paket bittiği için iptal talebi açtım ilk aramada 630 mu ne istediler. Kabul etmedim bakalım gerekirse 553 lira cayma bedelini öder çıkarım, 200 liradan izlemiş olurum şimdiye kadarki maçları.Bu sabah tekrar aradılar, paketinizi 89 lira yapalım 2 ay da tüm kanallar açık olacak şekilde hediye edelim ama taahhüt süresi de 1 yıl olacak dediler. Dedim 2 ay sonra yine sizinle spor paketi için pazarlık yapıcaz hem de benim cayma bedeli 900 liraya çıkmış olacak yani. Evet dedi. İyi günler diyip kapattım.
-
Hocam mh yanlış islem yapmıs ve islem yapan kisinin de işine son vermisler.
Bana mağduriyet gidermek icin hazirana kadar yıldız doluyu 79 tl den verdiler direkt ama normalde böyle bir kampanya yokmus.
Ayrıca 12 ay tüm kanallar açık 199 da teklif ettiler ama kabul etmedim. -
-
Merhaba, ben de aynı kampanyadan faydalandım. İptal için aradığımda 460TL civarı bir cayma bedeli var şeklinde uyarı çıktı, devam dedim, müşteri temsilcisi 1600TL cayma bedeliniz var önceki kayıt hatalı olmuş dedi. Sizde de böyle bir şey oldu mu?
-
Sonuç alabilen var mı ? Yani çok ilginç bir kere arandım onu da açar açmaz direkt kapandı. 1 ocakta talepte bulundum ve 8 ocaga kadar sürem var. Hala ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerini arayıp ya kardeşim bu ne iştir arayan soran yok diyorum. Ben iletiyorum deyip kesip atıyorlar. En son bugün sinirlendim talep oluşturun ve bana talebe ilişkin numarayı söyleyin dedim. Yani nasıl olacak çok merak ediyorum. -
tamam işte dün yazmıştım açıldı hepsi 4 büyük yok sadece. 2 paket yap ona göre fiyatlandır milleti kazıklama diye belirttim.
-
Sms ile bir link gönderiyorlar, oraya girip taahhüt vs onay filan veriliyor. Onu yaptınız mı? -
Senin müşteri temsilcisi beni de mahvetti:) onun yüzünden kabul etmedim 79₺ + sporun yıldızını:))) -
Tekrar talep oluşturup 89 a sezon sonuna kadar yıldız dolu alabilirsiniz birkaç arama sabrederseniz -
3 ocakta tekrar iptal verdim:) yıldız dolu verirler mi sizce? -
Verirler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X