Şubat ayında biticek olan paketim için benimde 399 tl sunulan teklifimi kaldırmışlar. Daha fazla artışa gidilirse kapatıcam |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2722. sayfa)
-
-
Kamu Sen üyesi olanları kapsıyor.
-
Toplamda 10+ yıl ama şu anki abonelik 5 yıllık.
-
n11 den alınan paketle mevcut uyelige 12 ay ilave edilebiliyor mu acava ?
-
Hayır hocam yeni üyelikte geçerli
-
-
Israrla Avrupa'nın yıldızı paketi için 89 TL'ye bir yıllık taahhüt ve marta kadar tüm süper lig maçlarını hediye verelim diyorlar. Ben de ısrarla spor içeriğinin önemli olduğunu ve mart'ta tekrar uğraşmak istemediğimi söyledim. Yarın ne olacak bakalım, göreceğiz. -
Bu online işlemlerde hangi sayfaya tıklayınca çıkıyor hocam? Ben bugün hesabıma girince hediye çıkmadı.
-
ana sayfada üstü ekranda siyah yazar girer girmez ona basınca veriyor -
199 TL'ye Avrupanın Yıldızı ve Eğlence paketine ek sezon sonuna kadar tüm süper lig maçlarını hediye ettiler. Teklifi kabul ettim bilginiz olsun. İlginize tekrar teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 6 Ocak 2025; 17:22:0 > -
Rica ederim hocam. Bana da 99 ₺ Avrupanın yıldızı + 2 ay kadar Sporun Yıldızı hediye edildi. Kabul etmedim. En son cumartesi aradılar. 10 unda iptal edilecek. Başka arama yapmadılar. -
O da teklif edildi bana kabul etmedim. 2 gündür aynı şekilde teklif veriyorlar. Bugün 2. kez aradıklarında bunu teklif ettiler. Size tavsiyem iptal talebini kaldırıp tekrar verin. Diğer arkadaşlara iletilen teklifleri de görüşmede belirtin. -
-
güzel insanlar size satılan hizmeti vermek zorunda eğer hizmeti vermek istemiyorsa modül olarak sakın paramara ödemeyin tüketici hakem heyetine başvurun ve şikayetvardan başvuru yapın
-
Biliyorum 349 tl olduğunu. İptal talebinden önceki teklif görüşmelerinde 349 tl kredi kartı kampanyasını belirtmeme rağmen sporun yıldızında 600 küsürlü fiyat teklifinde ısrar ettiler. İptal talebinden sonra da daha önceki mesajımda anllatığım gibi aramadılar bile.
Cihazı teslim ettiğim bayi 349 tl sporun yıldızı paketini söyledi ama ben artık yapılan bunca ş....zlikten sonra kullanmayacağımı belirtip reddettim.
Artık kafam rahat. En azından kendimi enayi gibi hissetmiyorum.
Herkese aynı fiyat politikası uygulanana kadar bir daha digitürk almayacağım.
Selamlar, saygılar...
-
Beyler haberler kötü
Martta bitiyor üyeliğim
399 TL teklif ediyorlardı ısrarla 1-2 aydır
Hem online işlemlerde görüyordum hem de telefon açıyorlardı.
Şimdi teklif 499 TL ye döndü.
Hem telefon açtılar hem de online işlemlere girmişler.
Tabii ki kabul etmek söz konusu değil ama bakalım ilerde ne olacak
-
şubat 5 gibi arayacaksınız iptal ediyorum kapatın üyeliğimi ama 3 marta kadar yayınların açık kalmasını istiyorum diyeceksiniz
-
herkes senin gibi olsa digitürkü yola getirebiliriz
-
Şu an sporun yıldızı paketindeyim. Modül üyeliği alsam herhangi bir ücret farkı öder miyim? -
herkes senin gibi olsa pahalı olmaz digitürk parası olan alıp geçiyor tuzları kuru bende istesem 400-500 veririm ama bunlara değmez başka kullanıcılarıda düşünmek lazım enayi değiliz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X