Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.450
Cevap
677
Favori
3.086.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Nisan 2025 tarihinde taahhütüm bitiyor olacak. Fiyatla ilgili abone olduğum dönemde benden daha ucuz abone olanların olduğunu gördüm. Bu fiyat politikaları sebebiyle iptal ettirmek istiyorum. Ancak iyi fiyat verirlerse de kullanmaya devam etmek istiyorum. Sporun yıldızı paketini 200 TL ve 4K farkı aylık 9 TL şeklinde ödüyorum. Sizce en iyi fiyata alabilmek için ne zaman iptal başvurusu yapmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan_02 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta aynı sizin gibi durumda bulunan bir arkadaşım modül üyeliğe geçti. 450 TL ücret yansıttılar faturasına. Şayet eve servis getirmiş olsaydı ekstra bir ücret daha yansıyacaktı. Ancak gidip kendisi aldı, sadece 450 TL yansıttılar.

• Sporun yıldızı için en iyi teklif nedir arkadaşlar bilen var mı yeni üyelere 350 tl diye duydum birde n11de 3600/12 de 300e geliyor galiba 199dan 300 verilebilir gibi ama bize sunmazlar kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo3436 -- 8 Ocak 2025; 8:45:16 >
  • Bugün itibarı ile cihazları teslim edip digitürk konusunu kapattım.

• Yaklaşık 2-3 ay var sanırım Taahhüt dolmasına ama gelen teklifi bırakayım.
    Size Özel Kampanya Fiyat :
    12 ay Taksitli, 12 ay boyunca 499 TL , +2 ay Ücretsiz, Ortalama fiyatı 428 TL
    Hediyelerimiz : 2 ay Yıldız Dolu
    Taahhüt Süresi :14

• Arkadaşlar selamlar. Bu ne demek oluyor? Benim Mayıs başına kadar 1 senelik kontratım var 12 ay taksitle geçen mayıs da 279 TL ye yaptırdım sadece GS maçları. Onu da komple Kredi kartını kapatınca kartı komple ödeyerek kapattım. Neyin nesi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Yakında bitiyor diye şimdiden sizi bağlamaya çalışıyorlar.

• jesusturkey kullanıcısına yanıt

Anladım. Sorun yok yani? Şimdi ben buna üye olsam Mayıs sonunda mi bu fiyattan devam edecek. Herhalde bu aydan sonra fatura vs çıkmaz? Çıkamaz. Sonuçta Mayıs'a kadar tüm borcu kapattım?

Sizce napayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Linke tıklayın detaylar var hocam. Onay tarihi itibariyle devreye girer..

• Bugün itibarıyla %25 kamu çalışanı indirimi uygulandıktan sonra 12 ay Sporun Yıldızı paketi için aylık ortalama 261.5 TL olarak daha önceden sunmuş oldukları ilk teklifi kabul ettim ve üyeliğim tekrardan aktif hale getirilerek üyeliğimi uzattık. Bana özel 2 sorun yaşadım ve onları çözebilmek için günlerce Genel Merkez ile görüştüm. Birincisi, mesleki yeterlilik bakımından son derece niteliksiz olan bazı Digiturk Çağrı Merkezi çalışanları tarafından üyeliğim ve yayınlarım olması gereken zamandan daha erken bir sürede iptal edildi. Bu konuyu şikayet ettim. İkincisi de, üyeliğimi tekrardan aktif ettirebilmek için Genel Merkezin talebiyle sözleşme yenilemek için bulunduğum şehirdeki Digiturk Yetkili Servisine yönlendirildim. Servis çalışanları bu hizmetin ücretsiz olmasına çok öfkelendiler ve yanlış kayıt olduğunu da iddia ederek işlemimi yapmadılar. Bu sorunu da şikayet ettim ve 1 gün sonra yine Genel Merkez sayesinde bu sorun da çözüldü ve servis sözleşmemi hazırlayıp sisteme yükledi. Üyeliğim tekrar aktif edildi ve yayınlarım geri geldi. Kısacası, siz siz olun iptal talebi vermişseniz ve üyeliği uzatmaya niyetiniz varsa son günlere bırakmayın, yoksa sizinkini de hakları yokken erkenden iptal ederler. Ayrıca, bu tür ciddi sorunlar yaşarsanız da sakın Çağrı Merkezi ile iletişime geçmeyin. Yıllardır yaptırdığım Digiturk'un birçok işleminden haberleri bile yok. E-posta veya Online İşlemlerde bulunan Tüketici Şikayet bölümünden kendiniz yazarak kayıt açın. Haklıysanız mutlaka olumlu geri dönüş olacaktır. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disgusting85 -- 9 Ocak 2025; 0:14:33 >

• 
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.