Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.434
Cevap
676
Favori
3.085.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27172718271927202721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel teklif almış bazı arkadaşlar, 2 yıldır kullanıyorum bana da sporun yıldızını 620 aylık teklif ediyorlar şaka gibi bir daha zam gelecekmiş neyin zammıysa yılda 3 defa zam yaptılar zaten artan maliyetlerden dolayıymış :), geçen yıl 300'e kullanıyordum sporun yıldızını %100'ün üzerinde zam var resmen, daha yeni arkadaşım yıldız dolu pakete 300'den üye oldu, ortada ne devlet var ne denetim mekanizması kime ne kadar geçirirsem mantığı resmen, sitenizde bu fiyat yazıyor diyorum kalkınmada öncelik il gözüküyor diyorum site hatalı yanlış yazılmış diyorlar koskoca marka daha sitesindeki fiyatlardan kampanyalardan bir haber.

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? istanbul kart uygulamasında son 9 gün. Fiyat nasıl uygunmu?
  • makgoroth M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Avrupa yıldıızını 79 TL'den alanlardanım. Şu an Avrupanın Yıldızı paketine özel hiçbir lig veya kanal kalmadı hepsi en düşük pakette de olacak ağustos ayına kadar. Eğlencenin Yıldızı paketi hatta daha değerli oldu film ve dizi kanallarının tamamı olduğu için.

Bein movies stars ve bein series 2 kanalı tüm paketlerde herkese açık fakat bein movies premier 1-2, bein movies türk, bein series 1 kanalları şu an avrupanın yıldızı hariç tüm paketlerde var.

• eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    aylık 274 tl geliyor şuan 199dan alanlar var yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 3 Ocak 2025; 16:12:54 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

güncel olarak sporun yıldızını kim 199 TL ye aldı?

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    burda paylaşanlar vardı sor istersen bilmiyorum
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    Bein connect bu, bunu alana kadar n11 den uydulu üyelik alın çok daha mantıklı…
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

hocam ben 199 TL ödüyorum sporun yıldızına.

Ama 9 ay önce aldım bu rakamı.

Bu aralar 199 TL ye sporun yıldızı alan yok diye biliyorum.

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Avrupanın yıldızı paketi yenileme ( 79 tl ) + hediyeler.
  • Avrupanın yıldızına sezon sonuna kadar sporun yıldıızı ve 12 aylık dizi film hediye 79 tl olarak anlaşmıştık ama yanlış tanımlamışlar sanırım. Konuşmaların dinlenmesi için şikayet oluşturtacağım.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
  • plusboxxt P kullanıcısına yanıt

daha önceki fiyatınız neydi ?

• vaneyck V kullanıcısına yanıt
    79 tl idi.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Böyle hata mı olur, saçmalığa bak…
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Hocam dün bende de benzer bir paket görünüyordu bugün düzeldi. Bence yarın tekrar bir kontrol et düzelecek olma ihtimali yüksek
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar aynı teklifi bana 2 defa yaptılar kabul etmedim Ağustos ayında ligler başlayınca ne yapacağımı sordum yeni kampanya ararsınız dediler bende kabul etmedim ve cihazı en yakın servise teslim edin diye mesaj geldi..

• tahiroguz T kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında da yeniden iptal talebi veririz hocam 😀
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

kapanmasına 1 gün kala aradılar. Tüm kanallar 1 yıl açık 199₺ teklif ettiler , kabul ettim

• ozgunce O kullanıcısına yanıt
    Yıldız dolu mu
  • ozgunce O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun
    199 tl hangi paket olduğunu birde kafalarda soru işareti kalmaması için sisteme düştüğünde ekran resmini paylasirmisin.
    199 tl forumda çok donuyor.Hangi paket olduguda belli olursa.Hem yardımcı olmuş olursun kafadaki sorularda gitmiş olur.
  • Ekran görüntüsü böyle. Ama telefonda 3 kere tekrar söylettiğim tüm maçlar ve film/dizi kanalları 12 ay boyunca ayda 199₺.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 27172718271927202721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.