Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.548
Cevap
676
Favori
3.093.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    89 mu 79 mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar. 1 yıldır tod kullanıyorum. Yarın bitiyor. Dekoderli digitürk almayı düşünüyorum da. Forumdaki son yazılanlar yenileme fiyatları. Yeni başvurulara süperlig paket fiyatı ne kadar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    89 hocam

iSayin …. , kurulumu yapilacak olan Digiturk uyeliginiz icin kampanya taahhutnamesi ve ekipman teslim belgesine ………. linkinden ulasilabilecek olup, bu dokuman iceriklerini onaylamaniz durumunda sifreyi teknisyenimiz ile paylasabilirsiniz. Sifre: …….. B002

Böyle mesaj geldi teknik servis varken şifreyi sordu onu da söyledim zaten başka bişey gelmedi müşteri hizmetleri benden cahil şaşırdım napacağımı

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Lig paketlerinde belirgin bi ucuzluk yok da eğlence paketi aylık 19.90 diyor ama ödeme ekranında 88.99. Fiyat tam olarak ne acaba yardımcı olabilecek var mı

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Neyse ki telafi etmişler hocam hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda 79 yazmışsınız düzeltin isterseniz

• Gyroppa kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı n11 şu anda.

• tigrisim T kullanıcısına yanıt

Ben edevlet üzerinden fesih talebi açmıştım, sonrasında gelen SMS'te 553 lira cayma bedeli yazıyordu, bu rakamın dışında bir şey iletilmedi henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anil.K

Bu sabah tekrar aradılar, paketinizi 89 lira yapalım 2 ay da tüm kanallar açık olacak şekilde hediye edelim ama taahhüt süresi de 1 yıl olacak dediler. Dedim 2 ay sonra yine sizinle spor paketi için pazarlık yapıcaz hem de benim cayma bedeli 900 liraya çıkmış olacak yani. Evet dedi. İyi günler diyip kapattım.

Alıntıları Göster

Daha fazla uzatmadan bana makul gelen bir fiyat üzerinden anlaştık. Sporun Yıldızı kamu indirimiyle beraber 260 liraya geldi. Seneye bu zamanlar yine görüşmek üzere vedalaştık kendileriyle.

• Bugün aradılar. 99 TL'ye avrupanın yıldızı paketine ek marta kadar spor kanallarını hediye edelim dediler. Mart ayında yine beni uğraştıracaksınız dedim ve kabul etmedim. 79 TL'ye sunulan avrupanın yıldızı paketine ek olarak sezon sonuna kadar süper lig maçları ve film, dizi kanalları sunulan arkadaşları söyledim. 89 TL'ye yıldız dolu paketi veriyorsunuz dedim. Bize gelince mi böyle oluyor dedim. İptal talebini iletirken çıkardıkları zorluklardan da bahsettim. Bir sonraki aramayı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 5 Ocak 2025; 15:21:48 >
  • Bugün arayıp sporun yıldızı için 499₺ aylık paket önerdiler. Çok yüksek düşünmüyorum dedim kapattım. Bu nasıl teklif 😂

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimi ilk defa duydum, benim de sporun yıldızı üyeliğim bitmek üzere, hangi meslekleri kapsıyor

• Benim de 2 Şubatta bitecek taahhütüm sporun yıldızı paketi, aradıklarında 399 TL teklif ettiler kabul etmedim, ne önerirsiniz daha uyguna gelmesi için

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt
    Yıl değiştiği için paketler değişmiş olabilir.

Çarşambaya kadar vaktim var. İyi teklif gelince kabul edeceğim. Benim için önemli olan spor içeriği, 89-99 falan olması çok sorun değil.

• N11 den alıp kullanan oldu mu sporun yıldızı paketini, bugün digiturkburadayı aradım n11 de öyle bir satışın olmadığını söylediler

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat vermişler, kaç yıllık üyesiniz, benim de 2 şubatta bitecek 399 TL teklif ettiler kabul etmedim

• Martta bitiyor benim.

Bir aydır online işlemlerde sunulan 399 TL teklif kaldırılmış.

Size özel bir teklif yoktur diyor. Bakalım hayır mı çıkacak şer mi

• memodal06 M kullanıcısına yanıt

Ben n11 üzerinden sporun yıldızı aldım modüllü şekilde kurdurdum 3400 tl ye ama yeni üyeliklerde geçerli bilgin olsun

• 
Sayfa: önceki 27192720272127222723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.