Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.668
Cevap
681
Favori
3.103.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 27292730273127322733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim üyelik bitti iptal işlemi başlattım 367 tl teklif edildi kabul etmedim en son kaç paraya düşüyorlar bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün genel.mudurlukten aradılar. 1 ay bedava 499 dedi. Sporun yıldızı paketi. Yanında film dizi hediye dedi. Kabul etmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2’dir aynı teklif geliyor.

15 ay 469 TL, aylık ortalama 376 TL. Kamu indirimi, engelli indiriminden bağımsız soruyorum, daha uygun teklif alan var mı ve üyelik nosunu paylaşabilir mi acaba? Üyelik nosu soruyorlar çünkü…

• 299 TL’ye üyelik yenileten biri üyelik no paylaşabilir mi acaba?

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Sporun yıldızı paketindeyim, temmuzda bitecek taahhüt için telefon edip SMS göndermeye başladılar.
    Hem herkese maçları bedava açacaksın hem de benden ekstra para alacaksın, taahhüt dolduğu gibi iptal

• Ağustos ayında taahütüm bitiyor. 12 aylık Avrupanın Yıldızına taahütüm var. Ocak ayına kadar Yıldız Dolu paketini hediye olarak vermişlerdi. Paketimi Eğlencenin ve Avrupanın yıldızı paketine çevirmek istiyorum ağustos ayına kadar fakat müşteri temsilcisi sadece 12 ay taahüt yapabileceğimi söyledi. İptal faksı çeksem ağustos ayına kadar dizi ve film kanalları eklenir mi?

• 1006046504 numarali uyeliginde kullandigin Indirimli kampanyan sona eriyor! Aylik 1260 TL liste fiyatindan faturalanmaman icin sana ozel kampanya hazirladik. 1260 TL yerine aylik ortalama 461 TL karsiliginda bu kampanyadan yararlanabilirsin.https://onlineislemler.digiturk.com.tr/ hemen tikla firsati yakala. Bu teklif cagri merkezinde gecerli degildir. Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.S (Mersis No: 0295036289300018) (DIGITURK) B002 böyle sms geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

10257**** numarali uyeliginde kullandigin Indirimli kampanyan sona eriyor! Aylik 1260 TL liste fiyatindan faturalanmaman icin sana ozel kampanya hazirladik. 1260 TL yerine aylik ortalama 649 TL karsiliginda bu kampanyadan yararlanabilirsin. http://dgtrk.lu/1en hemen tikla firsati yakala. Bu teklif cagri merkezinde gecerli degildir. Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.S (Mersis No: 0295036289300018) (DIGITURK) B002

Bana da böyle bir mesaj geldi sizinki ile farklı fakat benim anlaşmam temmuz ayında doluyor ne alaka böyle bir mesaj geliyor ve ne alaka bu fiyatlar bilen var mı acaba ?

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    benimde haziranda bitiyor önceden yeniletmeye çalışıyor olabilirler uygulamada bişi göremedim henüz şimdi sordum kalan aylar düşüyor 397 tl geliyormuş benim 2 ay flm dizi hediye imiş dalga geçiyorlar resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 7 Şubat 2025; 17:33:5 >
  • Beni de simdi aradilar, sozlesmem Haziran sonu bitiyor, Iceride ki param dusuyor falan filan derken 13 ay , aylik ortalama 363 Tl teklif geldi..Sporun yildizi sadece..

TOPLAM DA : 1374 tl farkla yeni sozlesme oneriyor eski odedigim fiyata istinaden..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    değmez pahalı hediyede yok 2 ay flm dizi ben bayiye giderim taahhüt yakın birde seneye ligler devam ederken taahhüt biticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 7 Şubat 2025; 17:55:11 >
  • Benimde temmuzda bitecek taahhüt sms atmışlar aylık ortalama 649₺ diyorlar. Çok fazla geldi. Benim kamu kampanyalı şu an 336 veriyorum. 400-450 arası mantıklı gibi geliyor.

• Nugets N kullanıcısına yanıt
    dediğiniz paralarda yüksek cidden

400-450 arasıda mı yüksek kalıyor?

249 ödüyorum şuan yıllık yıldız dolu olsa 400 belki derim oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 7 Şubat 2025; 19:15:4 >

Kaç yıldır üyesiniz belki ondan benden düşüktür

17 yıldır üyeyiz biz iptal talebi veya bayiden yenilerim genelde

Ben daha 8 aydır üyeyim. Aylık ortalamam 289₺ gelecek şekilde öyle anlaşmıştım. İlk 3 ay ücretsizdi. Öneriniz ne peki kaça anlaşayım kaç tl mantıklı olur?

bayiden teklif alın olmadı dediğim gibi iptal talebi verin

Bende onu dedim lig ortasi yenilememi yapacagim, ya begenmezsem fiyatlari ? Ocakta ariyoruz zaten diyor Hanimefendi...Ya da bitmeye yakin uygun teklifler sunulur hep diyor yersen 🤣

• 
Sayfa: önceki 27292730273127322733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.