Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: divxcimcime Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.668
Cevap
681
Favori
3.103.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 27302731273227332734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işleri güçleri kimi denk getirirsek yerse bunlara fazla para verilmez soyguncu olmuşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana da 1 yıllık sporun yıldızı 367 tl teklif ediyorlar,son 1 ayım kaldı,hala yüksek geliyor bu fiyatlar bildiğim kadarıyla premier ligin yayın ihalesi de yapılacak sizce kac lira makul olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 17 senelik üyeyim. 5 ay 6 ay önceden aradıklarını hiç görmedim bu yıla kadar. Zaten 6 ay var neden fiyat yükseltip 6 ay için gireyim. Yeni yıl zamları girmiş zaten. İhale de var diyorlar , bi iş var gibi ama anlamadım. Sundukları teklifte uygun değil bu arada müşteri tutmak istiyorlarsa

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    super lig devam ederken kolay kolay uygun teklif zor gelmesi haziran-temmuz aylarında verirlerse veriyorlar uygun teklif oda ligler olmadığı için kalın diye

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Anladım hocam belki bir ihtimal 300e çıkayım yoksa iptal edeceğiz mecbur

• Şu an 200 TL ödüyorum. Önümüzdeki ay iptal dilekçesi vereceğim. Bu lig için maksimum 100 TL verebilirim bu saatten sonra!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YILIN TEKLİFİ PUHA HA HA ÇOK KOMİKLER YA

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Bu neki, buyrun burdan yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivez23 -- 11 Şubat 2025; 8:58:43 >
  • az once aradılar aylık 300 lıradan bır yıl teklıf ettıler. onceden 350 oduyordum. kabul ettım. ıptv ıle ugrasmak ıstemıyorum. 8 yıl ıptv kullandım ıkı yıldır da dıguturk.

• murattek_33 M kullanıcısına yanıt
    Hangi paket hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dizi film harıc hersey var. ulusal kanallar belgesel butun mac kanalları. oncekı uyelıkte dızı fılm vardı ama ızlemıyordum. sanırım onlar 2-3-4-5. sıradakı kanallar. normalde ıptal ettırmeyı kafaya koymustum . hatta numaralarını da engellemıstım cunku sabah aksam demıyor arıyorlar. 850 lı bı numaradan aradıalr en son 300 deyınce okey dedım .. gercı daha aksam arayın sımdı musaıt degılım dedım . aksam yenılerım artık

vallaha kardeşim nediyim hayırlı olsun ama sadece spor paketi için pahalı olmuş sonuçta sezonun yarısı bitmiş iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 11 Şubat 2025; 15:33:4 >
  • ivez23 kullanıcısına yanıt
    sana özel paket çıkmış üzerine tıkla yazar ama uygulamalara çok takılma onlar pahalı oluyor standart teklif gibi bişi

• Bak kafamı karistirdin şimdi 😊 ama şu da var.. dışarda bir yemek yesen ortalama üç yüz lira çıkar. Ayrıca neredeyse bütün maçları izliyorum..

bizim lig için 300 tl fazla üstelik ingiltere liginin son yılı nolacağıda belli değil

• jesusturkey kullanıcısına yanıt

Ligin ederi max 79 lira o da dekoder kapanmasın diye yıllardır alışkanlık var diye kullanıyorum Avrupa’nın yıldızı paketi hediyeleriyle 6 ayda bir taahhüt yenileyip devam bu ligin jesusun dediği gibi gerçekliği yok galata tekelinde dönüp duran tiyatro oyunu başka hiç bir şey değil

• serdarkorkut S kullanıcısına yanıt
    vallaha süper lig olmasa digi almamda tivibu uydu kullanıyorum 65 tl ödüyorum şuan süper paket ssportlar var almanya ligi var ispanya kupası var

• saçma sapan teklifler gelmeye başladı yolları ayıracaz bu defa sanırım ödemem bu rakamları

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

SANA NE KADAR TEKLIF ETTILER.

400 tl

• 
Sayfa: önceki 27302731273227332734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.