< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2732. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bana da 1 yıllık sporun yıldızı 367 tl teklif ediyorlar,son 1 ayım kaldı,hala yüksek geliyor bu fiyatlar bildiğim kadarıyla premier ligin yayın ihalesi de yapılacak sizce kac lira makul olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 17 senelik üyeyim. 5 ay 6 ay önceden aradıklarını hiç görmedim bu yıla kadar. Zaten 6 ay var neden fiyat yükseltip 6 ay için gireyim. Yeni yıl zamları girmiş zaten. İhale de var diyorlar , bi iş var gibi ama anlamadım. Sundukları teklifte uygun değil bu arada müşteri tutmak istiyorlarsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
super lig devam ederken kolay kolay uygun teklif zor gelmesi haziran-temmuz aylarında verirlerse veriyorlar uygun teklif oda ligler olmadığı için kalın diye
Anladım hocam belki bir ihtimal 300e çıkayım yoksa iptal edeceğiz mecbur
Şu an 200 TL ödüyorum. Önümüzdeki ay iptal dilekçesi vereceğim. Bu lig için maksimum 100 TL verebilirim bu saatten sonra!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
az once aradılar aylık 300 lıradan bır yıl teklıf ettıler. onceden 350 oduyordum. kabul ettım. ıptv ıle ugrasmak ıstemıyorum. 8 yıl ıptv kullandım ıkı yıldır da dıguturk.
-
Hangi paket hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dizi film harıc hersey var. ulusal kanallar belgesel butun mac kanalları. oncekı uyelıkte dızı fılm vardı ama ızlemıyordum. sanırım onlar 2-3-4-5. sıradakı kanallar. normalde ıptal ettırmeyı kafaya koymustum . hatta numaralarını da engellemıstım cunku sabah aksam demıyor arıyorlar. 850 lı bı numaradan aradıalr en son 300 deyınce okey dedım .. gercı daha aksam arayın sımdı musaıt degılım dedım . aksam yenılerım artık
-
vallaha kardeşim nediyim hayırlı olsun ama sadece spor paketi için pahalı olmuş sonuçta sezonun yarısı bitmiş iken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 11 Şubat 2025; 15:33:4 >
sana özel paket çıkmış üzerine tıkla yazar ama uygulamalara çok takılma onlar pahalı oluyor standart teklif gibi bişi
Bak kafamı karistirdin şimdi 😊 ama şu da var.. dışarda bir yemek yesen ortalama üç yüz lira çıkar. Ayrıca neredeyse bütün maçları izliyorum..
bizim lig için 300 tl fazla üstelik ingiltere liginin son yılı nolacağıda belli değil
Ligin ederi max 79 lira o da dekoder kapanmasın diye yıllardır alışkanlık var diye kullanıyorum Avrupa’nın yıldızı paketi hediyeleriyle 6 ayda bir taahhüt yenileyip devam bu ligin jesusun dediği gibi gerçekliği yok galata tekelinde dönüp duran tiyatro oyunu başka hiç bir şey değil
vallaha süper lig olmasa digi almamda tivibu uydu kullanıyorum 65 tl ödüyorum şuan süper paket ssportlar var almanya ligi var ispanya kupası var
saçma sapan teklifler gelmeye başladı yolları ayıracaz bu defa sanırım ödemem bu rakamları
-
SANA NE KADAR TEKLIF ETTILER.
-
400 tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X