< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2733. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
TOD'dan mesaj geldi
35 Mpbs'ye kadar internet hızıyla 299.
Sanırım buna takımımın maçları da dahil. Fiyat nasıl sizce?
Evimde bilgisayar yok. TV akıllı değil. Sanırım bu internet hızı bana ziyadesiyle yeter. Fiyatta bana makul geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen banada teklif etti. Hayır dedim
2 martta bitecek taahhüdüm için aradılar Engelli indirimi ile sporun yıldızı 420 tl dediler ortalama 231 tl ödüyordum teklifi reddettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyimiş sizin paket fiyatı ve yayın içeriğiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım yenilemede ne olacak fiyat göreceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sporun Yıldız Paketi için 350 TL’lik bir üyelik teklifi aldım ama kabul etmedim. Tekrar teklif gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erz24 -- 13 Şubat 2025; 1:55:13 >
Arkadaşa 300den teklif geldiyse en aşağı o rakamdan veriyorlar artık ama bence o rakam dahil cok üye kaybedebilirler premier lig belirsiz ama f1 ellerinde
İptal sürecinde saçma sapan bir durum yaşanıyor..Şubat 26 tarihinde taahhütüm bitiyor.. Sporun yıldızı için 349 TL teklif ediyorlar..
Şubat başı iptal için başvuru yaptım.. 7 gün içinde kanallar kapanır taahhüt bozmaktan ücret çıkar Şubat 10 gibi arayın dediler..İptali geri çektim.
Şubat 11 iptal için aradım..Dün dönüş yaptılar.. Şubat 18 kanallar kapanır..Kalan gün için cayma bedeli çıkar siz Şubat 20 gibi arayın dediler..
Bu sefer baya uğraştırıyor Digitürk.. Eğer 250 TL civarında teklif gelmez ise kesin iptal edeceğim..Bu lig için bu paralar çok fazla
-
Hocam merhaba
Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın şubat 26,da kanallarim kapansın diye belirttin.iptal talebini başlatın.13 günlük iptal süreciniz olacak.E-devlette yasal süre 7 gün ondan cayma bedeli çıkar.Üyeliğinizi erken kapatmadan dolayı.En başta yazdığım gibi iptal talebinizi başlatın.
İptal talebine istinaden genel merkez arama yapacak 4-5 son aramaya kadar bekleyin.
Ayrica iptal biriminden şikayet kaydı açtirin.Digiturk üyesi olarak sunulan tekliflerden memnun olmadığınızı diğer üyelere göre yüksek teklif sunuldugunu bundan dolayı rahatsız olduğunuzu. üyeliğimi kapatmaya kadar gideceğinizi şikayette belirttin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 13 Şubat 2025; 12:18:3 >
Hocam şimdi aradım tekrardan..Telefon ile veya E-Devlet üzerinden yasal hakkınız 7 gün, iptal talebi verirseniz 7 gün sonra kanallarınız kapanır ve cayma bedeli ödersiniz dediler..İnatla ayın 25'inde kapatılmasını istiyorum altına not alın ve talebi işleme koyun dedim..Bakalım ne olacak..Dediğiniz gibi şikayet kaydını da oluşturdum..
Yaklaşık 10 yıllık müşteriyim ilk defa bu kadar uğraştırdıklarına şahit oldum..
@1071V-DRMS Yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır..
-
Birsey değil hocam siz yine müşteri hizmetleri arayın.iptal talebini sorun ayın 26 da kanallar kapanacak mı teyit ettirin.Son aramaya kadar beklersin.insallah istediğim gibi yenileme süreci olur.
salı gun 300 lıra teklıf verdıklerını soylemıstım. aksam arayın sımdı musaıt degılım tamam yenıleyelım demıstım. ıkı gundur arayan olmadı. az once aradım neden aramadınız dıye. o arayan bız degılızdır dedı. numara 08505602473 . arayan kısı adımı soyadımı uyelıgımın ne zaman bıtecegını bılıoyordu. ıptal bırımıne baglayın o zaman dedım. ıptal edelım nasıl ıptal edecez falan derken hat mı kesıldı karsıdan mı kapattıalr anlamadım konusma bıttı. sanırım ugrasacaz bıraz..
-
Selamlar güzel insanlar.
14 ay -2 ay ücretsiz-
Sporun yıldızı paketi
Kart ile işlem yapılacak
499tl aylık dediler.
Annemin üzerine onu aradıkları için oğlum yanımda yok demişler haliyle sunulacak teklifi bilmiyorum. Bu teklif benim arayıp aldığım teklif.
Daha uygun teklif alanlar oldu mu ?
Teşekkürler.
Hocam merhaba
spor yıldızı ıcın 499 cok yuksek teklıf engellı olarak yıldız dolu 356 teklıf edıldı.spor yıldızı paketını 279-299 arada yenılemenız lazım.
annenız de engellı durumu % 40 uzerıse % 35 ındırım alır
kamu kamusen uyelık varsa % 25 ındırım.
paketınızın suresı ne zaman bıtıyor.haziran temmuz ayları kampanya donemi.iptal talebi vermeden uygun teklıf alamazsınız.uyelık bıtımıne 15-20 gun kala musterı hızmetlerı ordan ıptal bırımıne baglanın annenız ıptal talebı versın.gelecek ayın 2-3 kanallar kapansın belırrtın.ıptal suresı donemınde 4-6 arası arama oluyor.son aramaya kadar bekleyın.burda spor yıldızı teklıflerıne bakıp ona gore adım atarsınız.
annenızın uyelıgı kredı kartına ise arada 2-3 ay zaman fark aradakı fark dusulurek sıze teklıf sunulur.bunu da gozununde bulundurun.erken yenıleme yapmak ıstıyorsanız.bugun yarın annenızın ıptal talebı versın.mart 2-3 kanallar kapatsın diye iptale istaneden teklıflere bakın derım.anne de engellı yada kamu durumu varsa kredı kartına gore faturalı daha mantıklı.
-
Hocam uyelıgınız ne zaman bıtıyor.yada erken yenıleme dusuncen varsa.musterı hızmetleri iptal bırımı mart 2-3 kanallar kapansın belırttın.15-20 iptal surecenınde iptale istınaden genel merkez arama yapacak.4-5 arası son aramada uygun teklıf oluyor.300 tl asagı teklıf de alabılırsın.kredı karti ıse ıkı uc yada 1 ay kaldımı ne kdar sure varsa teklıften dusup verıyorlar.engellı yada kamu sen durumu varsa % 35-25 onlarıda degerlendırın derım.
-
az once ıpal ettırmek ıcın aradım. 359 lıraya yenıleyelım dedı. okey dedım .. yukardakı arkadasa tesekkur edeırm. kamu ındırımı varmıs sanırım dedım evet dedı. yuzde 25 de oradan dusecez.. 270 lıraya gelecek..bu arada bır dızı bır fılm kanalı oalacakmıs ve dıger butun kanallar..
-
Hayırlisı olsun iptale talebını baslattım.uyelık yenıleme yapsaydın.fiyat olarak 249-259 bandında olabılırdi.iptal bırımı ıle iptal sonra genel merkez son aramada daha uyguna verıyor.
-
Kamu olabilir ancak hiç bahsetmediler. Tekrardan arasınlar bakalım teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: 1071V-DRMSHocam merhaba
spor yıldızı ıcın 499 cok yuksek teklıf engellı olarak yıldız dolu 356 teklıf edıldı.spor yıldızı paketını 279-299 arada yenılemenız lazım.
annenız de engellı durumu % 40 uzerıse % 35 ındırım alır
kamu kamusen uyelık varsa % 25 ındırım.
paketınızın suresı ne zaman bıtıyor.haziran temmuz ayları kampanya donemi.iptal talebi vermeden uygun teklıf alamazsınız.uyelık bıtımıne 15-20 gun kala musterı hızmetlerı ordan ıptal bırımıne baglanın annenız ıptal talebı versın.gelecek ayın 2-3 kanallar kapansın belırrtın.ıptal suresı donemınde 4-6 arası arama oluyor.son aramaya kadar bekleyın.burda spor yıldızı teklıflerıne bakıp ona gore adım atarsınız.
annenızın uyelıgı kredı kartına ise arada 2-3 ay zaman fark aradakı fark dusulurek sıze teklıf sunulur.bunu da gozununde bulundurun.erken yenıleme yapmak ıstıyorsanız.bugun yarın annenızın ıptal talebı versın.mart 2-3 kanallar kapatsın diye iptale istaneden teklıflere bakın derım.anne de engellı yada kamu durumu varsa kredı kartına gore faturalı daha mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sporun yıldızını 184 e kullanıyordum bitime 1 ay kala aradılar tekrar genel merkezden önceki teklifte 2 ay kala 299 teklif etmişlerdi kamu indirimi falan dahil şimdi 284 teklif ettiler kabul ettim ugrasmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X