Taahhütünüzün son ayına girdiğinizde digiturk'e mail atın ve açıklamaya üyeliğimin bitiş tarihi olan ..../...../2025 tarihinde kapatılmasını istiyorum diye yazın. Bu şekilde yaparsanız son güne kadar kapanmaz. Ayrıca sürekli sizi arayıp teklif verirler. İlk başta yüksek teklif vereceklerdir 4 veya 5. aramadan sonra teklifler uygun olabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2772. sayfa)

-
-
Hangi mail adresine atıyorsunuz maili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mail adresi bulamadım
-
abonelikiptal@digiturk.com.tr mail adresine.
-
Teşekkürler hemen dönüyorlar mi peki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Talep alındığına dair standart bir mail dönüyorlar. Sonrasında duruma göre değişiyor. Bana bitime 2 gün kala döndüler.
-
Linkte tıklayınca 3988 tl ama anasayfaya gidip tekrar kredi kartı kampanyalarına gidince 5988 tl oluyor. Eğer bu fiyata alınabiliyorsa yeni üyelik için güzel fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yan oda fiyat nedir acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direkt sitede yok o kampanya, passo’ya özel olduğu için passo app’te var o attığım link ya da google’a “digiturk passo kampanya” yazınca çıkıyor
todd alırım daha iyi bu fiyat ne ya iyice sacmaladı bunlar
-
bugün iptal talebini oluşturdum ararlarsa ararlar , aramazlarsa gider tod alırım
15 günüm var bitmesine
-
İptal sürecimin sonuna geldik, defalarca aradılar ama 429x12=5148 15 aylık kullanım ortalaması 343 dışında bir teklif gelmedi. Her sene bu teklif süreci çok sıktı artık tod’a geçeceğim
15 ay ortalama 333tl'den sporun yıldızı paketi için mecburen tekrar anlaştım. 3 ay film dizi paketlerini hediye ettiler. KK'dan 5001tl çekildi. 12 ay 416 tl ödücem.
iptal başvurusunu e-devlet üzerinden yapmakla hata ettim. bu sene sen kazandın digitürk ama seneye bu şekilde olmayacak. :) :)
-
Hayırlı olsun, tam vakıf olamadığım için soruyorum, e-devletten başvuru yapınca yayınlarınız hemen kesildi ondan mı başka bir mevzu mu vardı ondan dolayı mı dediniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet 7 gün içinde sonuçlandırmaları gerekiyor başvuruyu. o yüzden eğer kabul etmeseydim bugün yayını kapatacaklardı. 04/05/25'te bitiyordu taahütüm asalında hem biraz erken davrandım hem de e-devletten olduğu için süre azaldı.
-
Cevap için teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcutta üyeyim, eşim kamu personeli, taahhüt bitince onun indiriminden yararlanabilir miyim?
-
Degerli uyemiz, .....no'lu uyeliginizde ki Sporun Yildizi paketiniz 10/06/2025 tarihi itibari ile sona ererek aylik fiyatlarla devam edecektir. Yillik uyelik yenileme veya aylik indirimli kampanyalardan faydalanmak ve detayli bilgi almak icin 10/06/2025'e kadarhttps://onlineislemler.digiturk.com.tr/Package/BuyPackage adresinden Digiturk Online Islemleri ziyaret edebilirsiniz. B002 sms gelmiş
Önce ulaştığına dair mail gelir, eğer bilgilerde eksiklik varsa onları yazıp tekrar yollamanızı isterler eksiklik yoksa mailin ellerine ulaştığını ve cazip teklifler için sizi arayacaklarına dair telefonunuza mesaj gelir. Ertesi günden itibaren aramaya başlarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 18 Nisan 2025; 21:31:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerine sormak gerek, aksi halde eşinizin üstüne devir yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X