Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.643
Cevap
695
Favori
3.162.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27682769277027712772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de aynı teklif görünüyor online hizmetlerde. Kafam karıştı açıkcası, daha önce arayıp 429x12 gibi bir şey teklif etmişlerdi. Lig bitmeden taahhüt bittiği için kabul etmemiştim.

Şimdi 13 ay yapmışlar. Sanki lig bitişini kurtarır gibi.

Yaz kampanyalarının açıkcası 350 tl den aşağı olması mucize olur. Geçen sene 249 TL den yaz kampanyası ile uzatmıstım.

Bu sene %50 zam yapsalar yine 370 TL civarlarına geliyor. Tabi bunlar benim tahminim..

• Mevcut en iyi fiyatlardan biri de bu, yeni üyelere özel. Linki de bırakıyorum
    www.digiturkburada.com.tr
    Sporun Yıldızı Paketi Satın Al - DigiturkBurada
    https://www.digiturkburada.com.tr/satis-2.html?paket=52

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Online işlemlerde 419 tl aylık 12 ay teklif var
    3 yıllık üyeyim, şuan 300 tl ödüyorum aylık , taahütüm 3 temmuzda bitiyor , sizce bekleyeyim mi o tarihe kadar

• fenercrew kullanıcısına yanıt
    Bu "Digiturkburada" nedir hocam?? Digiturk resmi sitesi değil, bayisi mi acaba?? Daha önce hiç alışverişiniz oldu mu, güvenli midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Digiturk bayisi gibi düşünebilirsiniz, digi m.hizmetlerinden de teyit edebilirsiniz

• gokmenfb kullanıcısına yanıt

dediğiniz sorunlar 4kda mı yaşanıyor ? Bende de modül var irdeto (eski sanırsam) hiç bahsettiğiniz sorunları yaşamadım şimdiye kadar.

• ZR3SWKQ0UE Z kullanıcısına yanıt

Ben bugün digitürk internet için başvrudum. 35mbps için 374, 100 için 474 , 200 için 499 modem dahil dediler. Bu durumda sizin mini yıldız dolu paket nerdeyse 700tle geliyor ki sanki çok gibi

• Ben de Geçen hafta Nisan 19 unda biten GS taraftar paketi taahütümü 349 tl ye gelen Sproun yıldızı paketi ile yenilettim. Ama kötü bir hata yaptım :) 19 undan sonra mı başlatalım yoksa şimdi mi başlasın dediler ben tuttum hiç düşünmeden şimdi başlasın madem dedim. Ve 2 mayıs 2026 da bitiyor. Sonra düşündüm ulan 19 unda bitişde niye başlatmadım öyle olsa 2 3 hafta daha ekstra maçları izlerdim boşu boşuna 2 3 maç izleyemeyeceğim şimdi... Acayip koydu bu durum bana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 15 Nisan 2025; 9:12:8 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    387 bana iyi gibi geldi, taahüt bitiş sürenize daha varsa bekleyin ama yazınki fiyatlar 350,400 ün altında olmaz diye düşünüyorum

• fatih399 F kullanıcısına yanıt
    hersene böyle denir ama lig kampanyası olur merak etmeyin

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Lig kampanyası olacaktır bence de fakat 350 nin altında bir rakam bence de zor. Gecen sene 250-300 arası fiyatlara aldık zaten. Bu yıl da aynı fiyatları beklemek şu ortamda hayal olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı diyelim bekleyip görelim

• Merhaba,

Şuan 129x12 tod paketim bulunuyor,

Görselde yer alan 299x12 paket bulunuyor bu paket sezon bitiminde daha düşebilir mi,

Dijitürk kutulu üyeliği düşünüyorum bütün takım maçları geçerli paket ücreti tahmini olarak sezon bitiminde ne kadar olabilir,

Kutulu paket için görselde yer alandan daha uygun öneride bulunabileceğiniz var mıdır,

Teşekkür ederim

• yıldız dolu tarifesinde 425 ın altına ınmıyorlar bende iptal edeceğim yazın bakarız başka kampanya

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Haziranda veya temmuzda 1 aylık dondur hocam seneye 1 ay daha geç bitsin

• enesa37 E kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle tüm maçları izleyebileceğin kutulu en uygun paket şu an linkteki 325x12 sporun yıldızı

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?www.digiturkburada.com.tr
    Sporun Yıldızı Paketi Satın Al - DigiturkBurada
    https://www.digiturkburada.com.tr/satis-2.html?paket=52

Ben de tam tersi olarak fiyatlar böyle giderse kutuludan tod'a geçmeyi düşünüyorum tod'da bir sorun yaşadın mı memnun muydun

• fenercrew kullanıcısına yanıt

Ücretsiz öyle oluyor mu hocam? Dondurma sebebi olarak ne diyoruz peki? Geçerli bir sebep falan isteyebilirler mi? Evrak vs gibi?

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam lig bitince müşteri hizmetlerini arayıp talep edebilirsin

• Hiç bir şart koşul gerekçe olmadan dondurma oluyorsa gayet iyi o zaman temmuz 1 2 gibi yapayım . 1 aylık mı oluyor max?

• taaütüm 2.7 de bitiyor bu gün aradılar ve verdikleri teklif 700 tl 12 ay ortalama şuanda 449 tl den kullanıyorum.

Fiyatı en dibe çekebilmek için taaüt bitişine 1 hafta kala iptal talebi oluştursam e devletten uygun mudur.

Yeni sezonda makül bir fiyat verirlerse devam ederim fakat değişmez ise bu paraları vermeyi düşünmüyorum asla

• 
Sayfa: önceki 27682769277027712772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.