Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokmenfb Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.696
Cevap
695
Favori
3.162.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

spor yıldızında ekstra kamu yada engellı ındırımı varmı.kamu engellı durumu varsa % 25-35 faydalanın derim.bu aralar yenılemede zorluk cıkarmıyorlar.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

her ikisi de yok hocam, bişey olmaz aylık 350TL'ye geliyor zaten, ülkemizde 1 porsiyon yemek parası bile değil

• bjkali kullanıcısına yanıt

bı porsıyon yemek ıcın demedım.sartların uyuyorsa ekstra faydalan diye.uyelıgı kapatmayı dusundugun için ne koparırsan mantıgı yani.

hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 27 Nisan 2025; 15:32:12 >
  • bjkali kullanıcısına yanıt

iptal talebini nereden verdiniz acaba mail mi e devlet mi mail ise kimlik istediklerinde tekrar yolladınız mı

• 5 mayısta biten üyeliğim için 419 tl 12a y sabit +1 ay hediye şeklinde toplam 13 aylık bir teklif vardı. İptal talebinde bulundum müşteri temsilcisi bana 379 tl 12 ay sabit + 1 ay hediye aylık ortalama 349 tl teklif iletti kabul ettim. Bence makul bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ase54 -- 28 Nisan 2025; 9:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjin41

2. senem , aylık 600 TL teklif veriyorlar. Yen, üyelik 499 TL . Kapatıp, başkasının adına yeni açacağım en kötü.

iptal talebi yapınca , aylık 350 TL önerdiler. Forum sayesinde uygun teklif aldım.  

• 350 tl yi teklif ettiklerinde mi kamu indirimi talep etmeliyim yoksa anlaştıktan sonra tekrar arayıp mı indirim talep etmeliyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

digiturk aktıf uyelıgınız faturalımı.uyelıgınız varsa sımdıye kadar kamu hakkını neden kullanmadınız.

Merhaba hocam. Yok faturalı değil, geçen Haziran da kredi kartı ile 259/12 taksitli aldım. Açıkçası kamu indiriminden haberim de yoktu zaten. Ama bu yıl istifade etmek istiyorum.

hocam merhaba

TÜRKİYE KAMU-SEN üyelik/kimlik belgesi ve Digiturk Üyelik bilgileri indirimbelge@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletilir, Digiturk'e ulaşan mail sonrasında %25 indirim üyenin mevcut paketinde takip eden aylarda uygulanır.

uyuelıgınız bıtmesıne ne kadar bır sure var.ustekı mail adresıne kamu belgesı gonder.bi an sısteme gecsın.

uyelık bıtımıne 10-15 gun kala musterı hızmetlerı ordan ıptal bırımıne baglanın ıptal talebı ver.uyelıgının bıtım suresı kanallar kapansın dıye not dusun.ıptale ıstınaden 4-5 arama oluyor.son aranayı ıptal surenısın bıtmesını takıp edın.

kamu daa faturalı olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Nisan 2025; 11:1:41 >
    259 tlden çok iyi kullanmışsınız bende 249 tldenn kullandım haziranda ne olur göreceğiz sanal bant aradı 0 puan verdim nedeni sordu fiyatlar tuşuna bastım bakalım bunu artısı olucakmı geçen senede 0 vermiştim 4-5 gün sonra aranıp 249 tl demişlerdi yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 28 Nisan 2025; 11:2:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba 5 mayısta aboneliğim bitiyor, e devletten iptal yapmaya çalıştım. Mevcut iptal talebiniz var şeklinde mesaj geldi ama ne arayan var ne soran digitürk bu durumda ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sadece kamusen e özel bir indirim mi var? Ben Askeri personelim ve bizim sendikamız yok malum. Askeri kimliğimi yollasam işe yarar mı acaba?

• berkeerzan kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

müsteri hizmetlerine baglanın.sistem de iptal talebi gorunuyormu.sonra musteri hizmetlerınden sıkayet kaydı actırın.iptal talebı verdım.suana kadar donus olmadı uyelıgımın bıtmesıne en yakın sure var.sıkayetee ACİLL donus olsun dıye ekletın.bugun gun içi yarın donus olur.5 mayıs kadar bekleyın derım.

müsteri hizmetleri arayin.tsk ozel ındırım varmi sorun.askeri personel oldugunuz için kamu kapsamına girer mi diye detaylı konusun.bir yada ıkı defa arayın farklı musterı hızmetlerı konusun.

aradım dediğiniz gibi belirttim şikayet talebi oluşturuldu bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkeerzan kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun

telı yanınızdan ayırmayin.aramaları kacırmayin.

Hocam aradım mh yi km kimliğini gönder maile indirimin şimdiden işlensin dedi. Faturalı bir tarifeye geçersen istifade edersin %25 indirimden dedi. Kafamı kurcalayan şu. Bu adamlar teklif için arayınca sistemde kamu indirimimi görüp ona göre teklif verirler mi? Örneğin 349 u teklif edeceklerken 399 teklif edip kamu indiriminizle 299 a gelir, çok iyi fiyat ayağı yaparlar mı. Önce teklifi alıp, kabul edip sonra mı kimlik gondersem... Bilemedim hocam, sen ne dersin?

hocam siz iptal talebi verdıgınızde son aramaya kadar bekleyin.paket surenıze 10-15 kala verin iptal bırımınden surecı takıp edın.iptal suresını ıyıce tamamlayın.kımlıgınızı gonderin bır an once sisteme dussun.bi daha ugrasmayın.iptal ıstınaden 4-5 arama olacak son aramaya kadar bekleyın.hatta kımle ne konustunuz ne teklıf aldınız not alın hangı gun hangi saat.size sunulan teklıflerde kamu ındırımı yansımıs mı.yansımamıssa kamu ındırımı hatırlatın.size sunulan teklıften dussunler.ben tahmınım insallah 262-270 bandı dusunuyorum.paketınız hangı ay bıtıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Nisan 2025; 11:59:23 >
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Haziran ortası bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.