Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tatung1234 , lazkopat08 , edwardweo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.729
Cevap
694
Favori
3.165.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27832784278527862787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urungu6060

Hocam, bak tane tane anlatıyorum. Digiturk beni aradı ,teklifi ret ettim. Buraya da bana güncel edilen teklifi yazdım. Olur , olmaz diye iddiam yok. Olursa da yapmam olmazsa da yapmam fiyatı fazla buldum. Siz kendiniz sürekli diyorsunuz olmaz diye. Buraya bana iletilen teklifi yazdım neresi yanlış?

musterı hızmetlerı gelıpde sana kredı kartına kamu ındırımı dıyecek kadar bılgısız degıldır.sadece senınle konusmuyor.musterı hızmetlerı bunun egıtımını alıyor.art nıyetlı olur senı bosluga getırıp ıkna etmeye calısır bunu yapacagını sanmıyorum hersey kayıtlı sıkayet kaydında hersey ortaya cıkar.musterı hızmetlerı hatalı senın hatayı getırıp hata ıle devam etmen hata anlatabıldın mı

ben gelıp burda bunu paylasım yapacagıma müsteri hizmetlerine tepkı koyardım.arkadaslar kredi kartına kamu ındırımı ıle uyelık tanımlatmaya calıstılar.boyle bır durum olursa dıkkatlı olun diye paylasıma not duserdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Nisan 2025; 15:5:45 >

• bugün aradılar ağustosta bitecek üyeliğim için sporun yıldızı 379 lira teklif ettiler kabul etmedim. Şu an 288 ödüyorum. süre bitince bakarız dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feykbey -- 28 Nisan 2025; 14:58:30 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Abi adam gelen teklifi yazmış sadece nerden bilsin öyle mi böyle mi sakin ol :)

Diğer arkadaşların dediği gibi bana da öyle geliyor ki engelli/kamu indirimi halihazırda tanımlı olan kişilere teklifler daha yüksek oluyor. Aşağı yukarı herkesi aynı fiyata bağlıyorlar. Yani o 23/35 indirim oranı reel olarak 5/10 gibi olacak şekilde ayarlanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burhan21 B kullanıcısına yanıt

Ben sakınım su ıkıde olmucak bellı kalıplara sokma modundan cıksanız.herseyde art nıyet dusunce farklı yere yonelme adam teklıflerı sundu bende hatalı dedım duzeltım.

olmucak bırseye olacak gıbı diretmesi oda senın gıbı sakın ol yok sahıbıyım yok fancımıyım boyle seylere gerek varmı.teklıfleri yazıyorsa olmucak bırseyı olmus gıbı lande dıkta etmek yanlis.ne yaptıgından konustugundan haberi yok.isi bilirsen istedıgın gıbı teklıfı alırsın.surecı yonetmek işi bilmek onemli

ama su ıkı bı sakın ol ımasından sıkıldım.

ben ona yazdıklarım bırcogunu fıkır olsun diye yazdım.ona yol gostersın diye ana siz bunu sakın ol olarak algılarsınız.

dıgıturk mıusterısı olarak forumun takıp eden biri müsteri hizmetleri kredi kartından cekeriz sonra kamu ındırımı olacagını soylemesını olmuyacagını kendısıde bılıyor.musteri hızmetlerı hatalı yaptı bıldıgın seyı hatalı yazmak neyın mantıgı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Nisan 2025; 17:14:21 >
    Haklısın valla affet bizi hata ettik canını sıktık :)

• burhan21 B kullanıcısına yanıt

hocam uzatmaa baska yerde lakait oll.yine aynı yerdesın kafanda kurdugun seylerle yazıyon.bunlara zaman ayıracak vaktım yok kendıne ıyı bak

Tamam abi ozür dilerim çok uzattım haklısın hemen konuyu da kapatıyoruz. Ben öbür arkadaşı da uyarırım sen ona da ayrı vakit ayırma. Saygılar :)

• Paketim 2 temmuzda bitiyor daha önce arayıp 419 tl teklif ettiler kabul etmedim. Bugün tekrar aradılar 379 tl dedi yine kabul etmedim bakalım ne kadar düşecekler

• Türk_Yıldızları kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

1.suan guncel sunulan teklıfleri gozardı edin.

2.kamu durumunuz varsa.% 25 faydalanın.

3.kamu kımlıgı belgesi yada kamusen uyelık kımlıgını mail adresını gonderip sistemde onaylandımı.% 25 ındırım alırsınız.uyelık faturalı olması gerekıyor

4.engellı durumu varsa % 35 indirim.

5.uyelık bıtımıne cok var.haziran temmuz ayında kampanyalara gore adım atmak daha mantıklı

6.iptal sureci sıze kalmıs bi durum e-devlet yasal sure 7 gun paketımıne denk getırmek lazım.

7.müsteri hızmetleri iptal bırımı 10-15 gun kala iptal talebi verip.temmuz da 2 kanallar kapansın dıye belırtırsınız.

8.iptal sonra 4-5 arama oluyor.son aramaya kadar bekleyın iptal suresınıde son gune kadar kullanın.

9.iptal suresıne 2-1 gun kala genel merkezden en yetkılı bırım olarak arayıp uygun teklıfler verılıyor.

10.size sunulan teklıfler kredi kartına ise ıkı ay gıbı alacagın oluyor.sıze sunulan teklıfden dusulmus mu sorun.

11.uygun teklıf almak ıcın iptal resti onemli.

12.avrupanın eglencenın yıldızı paketı var.1 yıl super lig hediyeli gecen yıl 199 tl ıdı.bu yıl yıne uygun kampanya olursa buna gecmek mantıklı.faturali ile engellı kamu varsa daha uyguna gelir

13.senın için hayırlısı olsun gonlunden gecen istedıgın yenıleme olur.

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

kredı kartı uyelık almak mantıklı gelmıyor.neden dersen kamu engellı durumu varsa bu sartları kullanmak mantıklı.ayrıca pay kampanyaları oluyor.fatura ındırım faturalıda esktra ondan da faydalanıyon.tami aylık 100 tl fatura kampanyası var.ıkı farklı tamı oldumu 200 tl fatura ındırımı almıs olursun.nays 50 tl aylık fatura lımıtı 500 tl yaptılar.gecen ay ıkı tami hesabıma 600 tl yakın fatura ındırımı aldım.gecen ay tamı de 250 tl idi.kredi kartına gore herzaman faturalı avantajlı kredi kartında soyle durum var.1-2-3 onceden arayıp teklıf verılıyor.ne kadar surenız varsa ona gore ıcerde alacagınızı dusup teklıf yapıyorlar.kredi karti uyelık kısıye gore degısır ama mantıklı gelmıyo.tamıı papel uyelık yoksa ac esktra uyelık 50 tl odeme yapıyorlar.ayrıca senın kamu durumun var ıken devamlı kredi kartına uyelık almak mantıklı gelmedi.

Hocam teşekkür ederim harika bir bilgilendirme oldu.
    Kamulu degilim ama dediğiniz gibi haziran temmuz kampanyalarını bekleyeceğim

• Türk_Yıldızları kullanıcısına yanıt

birsey degıl hocam

insallah istedigin gibi bir yenıleme olur.

guncel teklıfleri takıp etmek için forumuda takıp edersen ıyı olur.ona göre iptal talebi verip adım atarsın.

• digiturk bundesligayi kaybetti.4 yıl saran group,da.

super lig-fransa-formula-wta-turkıye basketbol ligi buda gidebilir.

premier lig hala bellı degil.

• 311 tl den 1 yıl devam kararı aldık hayırlı olsun

• Bugün beni bir kere daha aradılar. 20 Temmuz'da bitecek sözleşmemi yenilemek için 12+3 ay bedava 400 liralık teklif verdiler. Kabul etmedim. Temsilciye Kamu indiriminden yararlanmak istediğimi söylediğimde yapılan teklifin kredi kartı için olduğunu kredi kartına da Kamu indirimi olmayacağını söyledi.
    Faturalıya nasıl geçerim diye sordum ancak üyelik bitiminde geçiş yapabileceğimi söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smoker 1903 kullanıcısına yanıt
    İptal
    Verin banada kredi kartı teklifi geliyordu 4. Aramada faturali teklif
    Verdiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süperlig ihalesi ne zaman

• 335 tl aylık +1 ay hediye sundular kabul ettim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Taahhütüm 9 mayısta bitiyor. Şimdi iptal kaydı oluşturup, taahhütümün bittiği gün kanalları kapatın diye not belirtip onların aramasını bekleyip 4-5. aramadaki tekliflere bakacağım değil mi? Sporun Yıldızı paketi kullanıyordum, şu an gelen en düşük teklif kaç TL ortalama onu da yazarsanız sevinirim.

• kabul edilen teklifler pahalı 250 tl üstü verilmez digitürk sporun yıldızına

• 
Sayfa: önceki 27832784278527862787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.