Yorumunuz için teşekkür ederim, bu şekilde aksiyon alayım o zaman, gerçekten daha bu kadar vakit varken yeni sözleşme pek mantıklı gelmiyor, sağolun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2782. sayfa)

-
-
birsey degil hocam.paketınız bıtmesıne cok fazla var.haziran temmuz da kampanya olursa ondanda faydalanmıs olursun.
kamu durumu varsa.kamu belgesi kimligi kamıusen esktra % 25 alırsın.boyle durum varsa faydalanırsın.
-
Sporun yıldızı sözleşmem 10gün içinde bitecek. İptal talebiyle hangi teklifi sunuyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 27 Nisan 2025; 11:36:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba
kredi kartına aylık 349 yada icerde alacagın varsa biraz daha dusuyor.kişiye göre degisen teklıf oluyor.349 ustunde teklıf olabılıyor.
bügün yada yarın iptal talebi verin
e-devlet yasal sure 7 gün
iptal surecısını tam kullanmak için.müsteri hizmetleri ordan iptal bırımıne baglanın paketınız bıttıgı kanallar kapansın diye ekletin.ayrica iptal bırımınden sikayet kaydı actırın.diger uyelere aynı pakete yuksek teklıf alıyorum.iptal surecınde aynı teklıfler olursa uyelıgımı kapatmaya kadar gidecegını sıkayete ekletin.size sunulan teklıflerde faydası olur.iptal talebinden sonra genel merkez 4-5 arama yapıyor.en son aramada uygun teklıf gelıyor.
kamu belgesi kımlıgı kamusen durumu varsa % 25 ındırım alırsın.
engellı durumu varsa % 35 indirim.
kamu ve engellıde yenıleme faturalı olması gerekıyor.
-
20 Haziran'da bitecek sporun yıldızı paketi yenilemesi için yine aradılar, ilk teklifleri 14 ay 600 tl'ydi. Bu sefer 12 ay, 540 tl teklifini yaptılar, tabii ki yine kabul etmedim.
Fiyatın yüksek olduğunu ve sürenin de en azından liglerin bitimine kadar olması gerektiğini söyleyince "kafanızdaki rakam nedir onun notunu alayım, ona göre dönüş yapalım" cevabını aldım. 330-350 tl gibi fiyatlara yenileyen arkadaşlarım var dedim - o arkadaşlar buradaki paylaşımlar oluyor :) - en kısa sürede tekrar arayacağız sizi dediler ve konuşmayı bitirdik.
İptal talebi vermeden 350 tl teklifini yapacaklarını pek sanmıyorum, digitürk yenilerken internet yenilerken sürekli olarak iptal blöfü yapmaktan da aşırı sıkıldım. Ülkede resmen paramızla rezil oluyoruz, hizmet kalitesi yerlerde, firmalar bizi keriz yerine koyuyor.
-
349 tl fiyat üzerinden mi engelli % 35 indirim veriliyor 226 tl doğrumu
-
349 tl uzerınden
kamu 262 tl oluyorsa
engellı ıle 227 tl denk gelir
iptal talebi son arama ya kadar beklemek gerek.
gecen yaz sen yıne acele etmıstın
engellı spor yıldızı 194 anlasırken
207 tl yenıleme yapmıstın.
iptal surecını sonuna kadar kullanın.
-
İptal talebi verenlere 349 TL teklif verip,üzerine bir de kamulu olanlara %25 indirim yapılıyor emin miyiz? Eğer öyleyse fiyat çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kamu ındırımı ile 262 tl anlasan hangı teklıf uzerınden bu fıyatı almıstır.uyelere gorede teklıfler yukarı asagıda olabılır.onemlı olan surecı ıyı yonetmek ve son aramaya kadar beklemek.malesef erken iptal talebı verenler uyelık bıtımıne 15-10 kala yenıleme yapıyor.normal sartlarda 15-10 kala iptal talebı vermesı gerekenler.erken ıptal talebı verıp 15-10 kala verseydı ılk aramada anlastıgı fıyat sunulurdu.
suana kadar musterilere yenıleme de zorluk cıkarmıyorlar.surecı ıyı takıp edıp fıyat almak sızın elınız de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 27 Nisan 2025; 14:19:24 > -
Benim de üyeliğim 5. Mayıs'ta bitiyor. E devletten iptal talebi yaptım .Avrupa'nın yıldızı 59 TL teklif verdiler. Lig maçları i+ Avrupa+ HD kanalları için mi 262 TL ödüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urungu6060 -- 27 Nisan 2025; 14:46:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba
avrupa yıldızı paketı kullanıyorum.engellı 51 tl haziran 3 kadar yıldız dolu hediye.59 tl engellı ındırımı ılemı teklıf verıldı.enson iptal talebı 51 tl teklıf edıldı.gecen sene anlastıgım fıyat ıle kabul etmedım.premier lig bellı degıl.hediye olarak ne verıldı.
-
Kamu ile 59 verildi. Geçen sene (Avrupa'nın yıldızı) de 59 kullanıyordum. 3 ekime kadar Lig maçları da verildi.
birinci aramada kabul etmeyim mi
2 / 3 kere mi arayıp teklif sunmalarını mı bekleyim
-
hocam merhaba
enson aramaya kadar bekle iptal suresıne yakın en son arama yaparlar.iptal suresını paket bıttımıne kadar degerlendır.
-
hayırlısı olsun.haziran temmuz da avrupa yıldızı paketıne yıl sonuna kadar super lıg hedıye olursa.iptal talebi ver.hediyeni revize edersın.hediye bıtımıne 10-15 gun kala iptal talebı verıp hediyeyi uzatma yaparsın.
-
Bu full mac kanallarini 262 TL'ye yapanlar nasıl yapıyor. Aradıklarında örnek vereyim mi?
Bunun ormek verecek durumu yokkı alan alıyor işi bıldıkten sonra bı faydan olacaksa ornek verme yerıne forumdakı arkadaslara yardımcı olursun.
-
Temmuzda bitecek olan üyeliğime (eksik kanal çanak problemi yüzünden) iptal talebi verdim.
Bu defa 20 yılın sonunda gerçekten iptal edecektim kafaya koymuştum.
Az önce arayıp KANDIRDILAR beni (iptalden vazgeçirdiler)
Ücretsiz Teknik servis (1 defa)
Ana Oda; Sporun Yıldızı 309TL
Ana Oda; 4K kutu (6ay 25TL sonra 50TL)
Yan Oda; Avrupanın Yıldızı (1 yıl ücretsiz)
2 Üyelik + 4K kutu aylık ortalama; 347TL
-
E devletten talep verdikten sonra 8 gün içinden mi kapanıyor
E-devlette süre 7 gün yasal süre.yenileme yapmasan sure doldumu.erken ıptal talebı verdıysen cayma bedelı yansır.iptal talebi paket surene denk gelıyorsa.mesaj gelır sana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X