< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2774. sayfa)

-
-
Evet İstanbul ve konyada kullandım . Memnumum
İstanbul 100 konya 75 mbt internet sorunsuz izliyorum
Tabiki 40/50 saniye geri olacak. İnternet sonuçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. Arama geldi 12 ay 421 diyor kredi kartına. 15 ay geçerli olacak diyor ortalama 321 e geliyor. Hayır dedim. Faturalı istiyorum çok yüksek söylüyorlar. Bakalım 4. Aramada ne diyecekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
premier lig bu sezon son digiturkle.Gelecek sezon hangi platformla devam edecek bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAEDSJ4HZC -- 21 Nisan 2025; 13:17:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ARkadaşlar selamlar bugün iptal dilekçesi verdim şuan için yapılan en uygun mantıklı süper lig teklifi hangisidir ?
-
Bana ısrarla 15 ay kredi kartıyla teklif ediyorlar ortalama 336 ya geliyor. Nedense indirimli faturali teklif yok
şurda bişi yok haziran-temmuz bekleyin lig kampanyalarını
Bana da 15 ay sporun yildizi 439 Tl dediler, 391 Tl'mi ne ortalamasi ( iceriden akacaklarla beraber )
Haziran'da bitiyor sozlesmem yarin arayin dedim, sizlere bir danisayim diye..
Beklerim ben ama 3 mayısta taahhüt bitiyor 1 ay 600 tl den izlemem gerekecek. Yoksa ben de öyle düşünüyorum
Bu sene ihale olacak sanirim, digiturkun 3. Senesi doluyor bu sene..3 sene almisti..
Ben 336 ortalamaya devam ederdim en dusuk 364 Tl gelmisti teklif 2 ay once..15 ay icin iyi fiyat bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 21 Nisan 2025; 14:48:34 >
Fiyat iyi ama ben faturali olsun istiyorum kamu indirimim var. Bakalım bir daha ararlarsa faturali indirimli teklif gelirse kabul edeceğim veya kredi kartı ile daha düşük teklif gelirse yine kabul edebilirim
15 ay , 334tl den sözleşme yaptırdım , mayısın 5inde bitiyordu taahüt riske atmadım hayırlısı artık
-
Hayırlısı olsun.
Acele etmıssın.Hali hazirda anlastıgın teklıf sana sunulmus.uyelık bıtımıne 15 yakın sure vardı.sartları zorlar son gune kadar beklerdım.En kotu ıhtımal suan anlastıgın teklıf sunulurdu.en son gune kadar ıptal talebi resti kullanırdım.uyelık yenıleme 5 mayısdan sonramı olacak.anlastıgın gunden ıtaberen mi gecerli.
kredi kartına anlastıgın gun basladı ise uyelık mayıs 5 kadar surede ıcerde alacagın olması gerekıyor.size sunulan teklıfte bu süre teklıften dusulmusmu.mayıs 5 uyelıgı geri cekmekte mantıklı degil.
Hatta paylasımda sana soylemıstım.20 mayısda ıptal talebi ver.mayıs 5 de kanallar kapansın diye.iptal talebi 20 verseydin.ılk aramada yapacaklar teklıf suankı anlastıgın fiyat olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 21 Nisan 2025; 18:25:22 > -
İptal talebi verip pazarlık aşamasında olan arkadaşlara yelkenleri hemen suya indirmeyin diyorum. Eninde sonunda aklınızdaki bütçeye yakın teklif illaki geliyor. Ayrıca iptal talebi vermeden indirimli teklif gelmez, sözleşmeniz devam ederken gelecek zamlardan etkilenmeyin tarzındaki tekliflere kanmayın o fiyatlar hem standart, hem de çok yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 21 Nisan 2025; 18:23:15 >
Aynı durumdayım 3 arama geldi her defasında bu teklifi söylediler. Ben sin aramaya kadar bekleyeceğim. 3 mayısta bitiyor benim de
Arkadaşlar bu ipten talebi onayı tam olarak nasıl oluyor benim son faturalandırma dönemi 3 Mayıs taahhüt bitiş tarihi de 2 Haziran olarak yazıyor ben iptal talebini ne zaman vermeliyim daha zamanım var mı?
Hocam merhaba
Üyeliginiz 2 haziran,da bitiyor.Iptal talebi vermek çok erken ve iptal talebi için bazı yollar var.
1.E-devlet üzerinden yasal sure 7 gün
2.Mail yolu ile kanallariniz haziran 2 kapansın diye not düşmeniz gerekiyor.Ben bu yolu E-devlet tavsiye etmiyorum.
3.Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın mayıs 20 gibi kanallar haziran 2 kapansın diye Belirttin.Hatta iptal birimi size teklifte sunacaktir.Iptal talebi başlatın.iptale istinaden genel merkez arama olacak 4-5 defa son aramaya kadar bekleyin enson aramada uygun teklif geliyor.
4.Digiturk online işlemlerden asistana 2 defa müşteri hizmetleri yazın ordam müşteri hizmetleri bağlanın size sunulan teklif varmi sorun.Musteri hizmetleri ile online farklı teklif olabiliyor
5.Uyeliginizde engelli durumu varsa %40 üzeri %35 indirim oluyor.Yada kamusen kamu üyelik varsa %25 bunlar varsa değerlendirin.Engelli kamu da faturalı gerekiyor
6.Forumu devamlı takip edin teklif alan arkadaşlar yada yenileme yapan arkadaşlar paylaşım yapıyor. Yenileme döneminde size faydası olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler
Tekrar arayacaklardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X