Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.596
Cevap
694
Favori
3.160.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27762777277827792780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam belediye personelini sayıyorlarmı acaba bilginiz varmı birde kaç tl geliyor bu indirim ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 25 Nisan 2025; 0:17:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç hafta önce taahhüdümün süresi doldu. 199 TL teklif ettiler,kabul etmedim, kapattırdım. Bir Gs taraftarı olarak, bu lig o kadar etmez dedim. 3 ay hediye Tod aldım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda sayılması lazım. İptal talebi verdikten sonra Genel Müdürlükten gelecek teklifleri bekleyin. Anlaşmayı yapınca kamu indrimi de istiyorum diyin, onlar gerekli şartları taşıyıp taşımadığınızı kontrol edip size bilgi verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmenfb kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba sporun yıldızı güncel fiyat olarak ne teklif aldınız?

mevcut paketim 329 tl bitmesine 5 ay var sıfırdan baslayıp 429 tl teklif ettiler kabul etmedim.

• İptal talebi sonrası Sporun yıldızı paketini 339 TL den faturalı olarak 1 yıl yeniledim. 4 ay tüm kanallar açık olacak

• İptal talibi oluşturdum. 2 aramada 229 TL taraftar paketi, 349 TL sporun yıldızı uygunmudur arkadaşlar

• kamu indirimi ile beraber 239 tl karşılığında sporun yıldızını 1 yıl daha uzattık

• sirbaki S kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

Enson aramaya kadar bekleyin.guncel elınızde spor yıldızı 349 teklıf var.enson aramada bunu teklıfler ederler yada teklıfı revize edip 299-319 bandında teklıf yapabilirler.tahutunuz bitmesine ne kadar bi süre kaldı.kredi kartina ise teklif ıcerde alacagınız oluyor.size sunulan teklıften alacagınız düşmü.

eglence avrpunın yıldızı bır yıl super lig hediyeli teklif gelirse fiyatı uygunsa degerlendırın derım.onlıne işlemlerden asıstan 2 defa musterı hızmetlerı yazın.ordan sorun bakalım nasıl teklıf gorunuyor.iptal bırımı onlıne farklı teklıfler sunabılıyor.

kamu engellı durumu varsa.

% 25-35 ındırım oluyor.bundanda faydalanın.faturalı olması gerekıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 25 Nisan 2025; 13:27:30 >
  • ecetin271 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

Yenilemede acele etmıssın gıbi gorunuyor.paket surenıze dolmasına zaman varsa erken yenıleme yaomıssınız.paket suresıne son 15-20 kala ıptal talebi mantıklı ne kadar erken verılsenız.surec erken bıtecegı ıcın sızın uyelıgıne yakın verdıgınız ıptal talebi ile erken verdıgınız iptal talebının anlastıgınız ilk aramada gelecekti

kamu yada engellı durumu varsa % 25-35 faturalı paketınızı revıze edin.

kamu ile 254

engellı 220 tl denk gelır

fıyatlarda oynamada olabıllır.bu fıyatlara yakın olur yine.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

2 Mayıs ta bitecekti bir hafta kalmıştı 449 teklif ediyorlardı sürekli, iptalden sonra bunu verdiler fazla uzatmak istemedim açıkçası. İptal biriminden arayan da kamu yada engelli tanıdığınız varsa %25 düşeriz dedi ama maalesef yok.

• 13 ay sporun yıldızı peşin 3990 TL'ye kabul ettim. Ağustos sonuna kadar da yıldız dolu paketi tanımladılar. Modül üyelik istedim hiç ikiletmediler, yarın getirip takacaklarmış ücretsiz şekilde. 4K için lnb desteklemezse değişmesi lazım falan dediler ama benim tv de uyduyu açınca trt 4k falan çekiyor. Belki uyumludur 4k'ya. Değilse sonradan kendim değiştirir açtırırım üyelik.

• ecetin271 E kullanıcısına yanıt

engellı kamu ındırımı almak için.

engellı raporu % 40 uzeri

kamuda calıstıgına dair kamu belgesi yada kımlıgı sendıkalik durum varsa kamusen uyelıgı iligi belge yada kımlik yeterli.altta ki mail adresine belgeleri gonderip sıstem tanıdıktan sonra düşer.size mesaj gelir yada maile ındırım tanımlanmıstır adında olmasa müsteri hizmetlerinede sorabılırsın.

➢ TÜRKİYE KAMU-SEN üyelik/kimlik belgesi ve Digiturk Üyelik bilgileri indirimbelge@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletilir, Digiturk'e ulaşan mail sonrasında %25 indirim üyenin mevcut paketinde takip eden aylarda uygulanır.

mayıs ayı faturası cıkmadan halledın bence bir ay bosuna yanmasın.

sistem de kayıtlı engellı kamu belgesi yoksa anlastıgın fıyattan yenıleme baslar.sıstemde engellı kamu durumu olsaydı.size sunulan anlastıgınız fıyattan % 25-35 ındırım duserek anlasmıs olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 25 Nisan 2025; 14:32:50 >

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

hocam senın yeni uyelık mi yenilemi.yeni üyelik durumu ise dostlar kampanyasi var.faturalıda eskı uyeyi referans gosterdın mı.ona fatura cıkmaz sana cuzzi vergi cıkar.kurulum onay mesajı olmadan musteri hizmetlerını arayıp dostlar kampanyası eskı uyenın uye numarasını vermek yeterli.

Böyle bı durum varsa faydalan diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 25 Nisan 2025; 14:24:0 >

Yenileme hocam.

premier ligi sordunuz mu ihale ne durumda.digiturk yeniden anlastık diye acıklama yapmadi.premier ligi alma durumu olmasa fiyatlar guncelleme düsme durumu olabılır.

Vallahi 3-5 maç dışında pek takip etmediğim için aklıma gelmedi. Devam ederler diye umuyorum. Her yerde pl devam ediyor gibi satış yapıyorlar.

suanda guncel anlastık diye acıklama yapmadılar.pl butun ulkeler gorunurken türkiye listede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 25 Nisan 2025; 14:36:13 >

Aylık faturalı taraftar paketi kullanıyordum. 02.05.2025 bitiş tarihli dilekçe verdim. 3 kere aradılar 2 sini açabildim. Bu son arama içinde gün içinde arayınız düşüneceğim dedim

• sirbaki S kullanıcısına yanıt

iptal suren hala devam edıyorsa son gune kadar bekle derim.en son aramada uygun teklıf gelıyor.aramayı kacırmamaya calis.taraftar paketınde pl yok bu yıl butun ıcerıkleri actıgı ıcın pl ızlıyebılıyorsun

sene ye nasıl bı yol ızlerler bellı degıl.pl takıp edıp ızlıyorsan ona gore teklıflere adım atarsın.

kamu engellı durumu ile bı an once belgeleri gonder.sısteme dustumu ona gore teklıf alırsın yada fatura donemı ındırım tanımlanır.

• 
Sayfa: önceki 27762777277827792780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.