Hocam merhaba paketiniz eglencenın avrupanın yıldızının paketimi normal sartlarda super lig hediyesi 1 yıl.hediye süresi bittimi müsteri hizmetleri yardımcı olmadı.iptal talebi vererek hediye yenileme yapabılırsınız.siz yine kimle ne zaman ne anlastınız bi yere not alın.zamanı geldımı kımle ne konustugunu soyledıgınde sorun cıkarırlarsa ses kaydı dınlensın diye sıkayet kaydı acarsın.yine hediye cözümü olur. hayırlısı olsun |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2777. sayfa)

-
-
Hocam merhaba
müsteri hizmetleri arayin sorun paket suresi bıttıkten sonra hangı paket ne ucret odıyecegını sorun.işlem sızın dısında ise pahalı ıse iptal edin.biran once yapın sorun yasamayın.
müsteri hizmetlerinden cozum olmasa iptal bırımıne baglanın ordan detaylı ogrenın.iptal bırımıne baglanma sırasında sıze der 1 adet iptal talebınız bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 23 Nisan 2025; 11:13:2 > -
Sadece kamu belgesi mi yoksa kamusen belgesi mi attınız. Daha önceki mesajlarda kamuda olmak yeter diyorlardı bu sene için ondan soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 taksit 330 iyi mi sizce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba
iptal talebi vererek mi teklif aldınız.
suan kı size sunulan.
teklif 415x12=4980
4980/15=332
12 aylık yanında +3 ayda hediye.
paket surenızın dolmasına nekadar var.e-devlet yasal sure 7 gun mail yolu yada müsteri hizmetleri iptal bırımıne baglanıp gelecek ayın 2-3 kanallar kapansın belıtırsın yada uyelıgınız bıtım suresi ne zaman ise ona göre kanallar kapatılsın diye not dusersınız.
uyelıgınız bıtımıne 15 gun kala vermek daha mantıklı ne kadar erken verılsen.iptal suresı erken bıtecegı ıcın arada nerden bakarsan 10-15 acık kalıyor.uyelık bıtımıne yakın vermek erken verdıgınız iptal anlastıgınız fiyat size teklıf edılecek.
uyelıgınız kredi karti sıze sunulan 330 ıcerdekı alacaklarınız dusulurek mı teklıf edıldı.iptal talebi vermedıysenız.iptal talebi kozunu kullanın derım.
-
12 ay 379 TL + 2 ay hediye şeklinde teklif geldi. Aylık 325 TL'ye geliyor ama son 2 ay maçlar olmadığı için ne kadar mantıklı bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamuda çalıştığımı gösteren görev yeri belgesi attım zaten müşteri temsilcisi de bunu istedi yeterli dedi. Kamusen şart değil
Teşekkürler yenilemede işime yarar bir bilgi oldu. Hayırlı olsun sizede
Ben teşekkür ederim. Buradan çok faydalandım. Sayenizde çok uygun fiyatlarda yenileme yaptık. Yoksa ne derlerse kabul edecektik
araştırdınız mı hocam
-
ne gibi gs kredi kartın olacak ve yeni abonelikte geçerli 6 ay flm dizi hediye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Nisan 2025; 15:21:30 >
belediyede çalışan yararlanabiliyormu
Bende tam bilmiyorum henüz kullanmadım haziran ayında taahhüt bitecek. Ama önceden kamusen üyeliği istediğini biliyorum ama bu sene sadece kamu görev yeri belgesi istemişler. Şansınız deneyin derim
teşekkürler...
Bugün iptal sürecim tamamlanmak üzereyken, bu son aramamız denilerek yeni bir teklif yapıldı
Sporun yıldızı k.kartına 335x12=4020₺ şeklinde bir ay da hediye 13 ay kullanım önümüzdeki sezon sonunu da kapsamış oldu ortalama olarakta 310’a gelmiş oldu. Kabul ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenercrew -- 23 Nisan 2025; 22:46:27 >
Hayırlı olsun
1 ay beleş vermişler normalde bu hafta bitiyor hocam. Muhtemelen alacak vereceksiz fiyatı.
6. ayda taahhüdüm bitiyor bunlar sene başında aramaya başladılar , saçma sapan teklifler geliyor. 500 600 tl falan. Haziran ortasında açarım artık
Bu arada kamu indiriminden bahsedilmiş. Şu an aktif edebilir miyim bu indirimi? Yoksa yeni tekliften sonra aktif etmek mi mantıklı? Gerçi geçen sene kredi kartına taksitle almıştım sanırım mevcut abonelikte işe yaramaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 24 Nisan 2025; 9:14:36 > -
Hocam dün müşteri hizmetlerini aradım aylık 10 tl ye 4k olan kanalı açtık. İlginiz için teşekkür ederim
Hocam gunaydın
Bunlar enson son arama diye bir daha arama yapıyorlar.yenileme yapmadiysan.son gune kadar bekle derım.ya fıyat olarak guncelleme olur yada 1 ay beles 3 ay degıstırebilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X