Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mastraxe , Jayus Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.559
Cevap
693
Favori
3.159.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 27742775277627772778
Sayfaya Git
Git
Giriş

kredi kartına ise kamu ındırımı olmuyor.yenileme faturalaya gecersen.kamu durumunu belırtırsın.ona göre % 25 ındırım alırsın.

Mevcut Digiturk Abonesinin %25 indirimden faydalanması için:

➢ TÜRKİYE KAMU-SEN üyelik/kimlik belgesi ve Digiturk Üyelik bilgileri indirimbelge@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletilir, Digiturk'e ulaşan mail sonrasında %25 indirim, Digiturk üyesinin mevcut paketinde takip eden aylarda uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 24 Nisan 2025; 9:25:25 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Geçen sene abonelik yenilerken sorduğumda kamu indirimi liste fiyatından oluyor size zaten indirim sağladık dediler kamu indirimi kullandırmadılar.

• DreamSs kullanıcısına yanıt

hocam

kredi kartina kamu ındırımı olmaz.ayrıca sistemde kayıtlı kamu belgesi yoksa kafalarına ındırım tanımladık dıyemezler.

Hocam artık tüm kamu çalışanlarına veriyorlar. Yani benim sendika üyeliğim yok sadece görev belgemi yolladım kabul edildi. Ayrıca faturali 199 teklif vermişlerdi bu fiyat üzerinden de indirim yapılacağını söyledi yani 149 tl ye düşecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 309 TL ödüyorum uydu yayınına. 429 tl teklif geldi. Taahhüt Temmuz'da bitiyor. Biraz daha beklemeli miyim?

• 10 gün sonra taahüdüm bitiyor edevletten iptal başvurusunda bulundum dün uygun teklif için..dün beinconnect kapandı tvde bazı kanallar gitti 3 aydır hergün arayan digiturk de dünden beri aramadı teklif için.. teklif vermeden herşeyi kapatmaları geri aramamaları normal mi ben mi arasam acaba teklif için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snykcbs S kullanıcısına yanıt
    E posta ile iptal verin e devletten hemen kapanıyor kanallar. E postaya şu tarihte kapatılsın diye yazarsınız. Ben öyle yaptım 4. Aramada uygun teklif geldi

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Kamu için bu yıl farklı yol izliyorlar.Onemli olan şartlar uygunsa %25 indirimden faydalanmak.
    Senin paketin
    mini yıldız dolu mu
    Eğlencenin Avrupanin Yıldızı paketimi
    En alttaki ise 1 yıl süper lig hediyeli böyle bir durum varsa.Sartlari zorlamak gerekiyor.Hediye bittikten sonra tekrar iptal talebi ile uğraşmamak için.

Mini yildiz dolu paket bana sunulan ama süperlig hediyesi 6 ay. Bitince ne olacak dedim. Yine yardımcı oluruz dediler. 4 büyük takım
    Hariç hepsi dahil pakette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 24 Nisan 2025; 18:15:24 >
    Hocam merhaba
    E-devlette yasal süre 7 gün.Yasal süre dolmadan kanallariniz kapanmaz.Anlasmaa yenileme yapmadın.Yasal süre dolduğu için üyelik erken ayrılmadan dolayı üyeliginiz kapanir.Cayma bedeli de çıkar.
    Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın durumu anlatın.Sistemde görünen iptal talebi varsa ne bir süre kaldığını öğrenin.iptal talebi yoksa iptal talebi verin gelecek ayın 2-3 kanallar kapansın.10 günlük süre hangi güne geliyorsa o gün kanallar kapansın diye belirtirsin.
    iotal biriminden acil diyede şikayet kaydi actirirsin.
    1.iptal talebi verdim.iptal talebi istinaden kimse dönüş yapmadı acil dönüş sağlanması için şikayete ekletin.
    3.Paketime göre diğer üyelere uygun teklif gelirken bana yüksek geldiğini iptal talebinden sonrada aynı durum olursa üyeliğimi kapanmaya kadar gideceğini de belirt.Sana sunulan tekliflerde faydası olur.Iptal talebi süresini son güne kadar kullan derim.En son aramada uygun teklif veriyorlar.

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Yenileme kimle ne zaman kimle konuştun.Saat dakika isim olarak kaydet.Zamani geldiğinde hediye 10-15 kala müşteri hizmetleri konuşursun.Su saatte zaman diliminde şu kişi ile konuştum.Kayitlar da var incelensin ona göre adım atarlar.
    Baktin yokuşa sürüyorlar.iptal talebi ver.Hediye yenileme yaparsın.
    Haziran temmuz ayında eğlencenin avrupa yıldızı paketi var.Onda bir yıl süper lig hediyeli suanki ödediğin de arasında uçurum fark yoksa iptal talebi verip bunada geçersin.Kamu %25 düştümu 145 eski yenide aynı yada arada 10 TL fark olursa buna geçersin.Sartlara cebine göre bakarsın.

• Merhabalar Avrupa’nın yıldızı paketini kullanıyorum 3 Mayıs taahhüt bitiyor şu an 59 TL ödüyorum. Digitürk 149 TL teklif veriyor güncel teklifler nelerdir acaba varmı bilgisi olan forumdaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Önceden de aynı şekilde edevletten yapıyordum kapatmıyorlardı bir hafta içinde bu sefer direk kapattılar online işlemlerde paketlerim kısmı da boşa düşmüş..aramaktan başka çare yok gibi

Üyeliğin süresi bitmeden mi kapattılar.Oyle bir sorun varsa şikayet kaydı açtır.Erken üyelik kapama da cayma bedelide yansir.
    Acaba paketinizin bitis süresini kaçırdınız.

• TarikaN kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    İki gün önce avrupa yıldızı paketi 129 tl edildi.Engelli ile 84 tl denk geliyor.Teklifi kabul etmedim.Sizin güncel yenileme yaptığınız da 79-89 arası fiyata denk gelmesi lazım.Hali hazırda yenileme 79 tl teklif alan var.
    Yarin müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın 3 mayıs kanallar kapanacak diye iptal talebi verin.İptale istinaden genel merkez arama oluyor.4-5 son aramaya kadar bekle derim.Son aramada uygun teklif veriyorlar.
    Ayrica iptal biriminden şikayet kaydı açın Sıze sunulan tekliflerde faydası olur.
    Ayni paket üyeliğimde başka üyelere uygun fiyat yenileme olurken bana yüksek teklif fiyat çıkıyor.iptal talebinden sonra da aynı durum devam ederse üyeliğimi kapatmaya kadar gideceğini şikayette eklettir.
    Senin için güzel bir yenileme olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 24 Nisan 2025; 20:8:45 >
    Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TarikaN kullanıcısına yanıt
    Birsey değil hocam inşallah istediğin gibi yenileme olur.

• Arkadaşlar %25 kamu indirimi almak için kamu personeli olmak yeterli, herhangi bir sendikaya üye olma şartı yok. Ayrıca bu indirim kredi kartında geçerli değil, faturalıda geçerli. Bu indirim iptal talebine istinaden arandığınızda genel merkez tarafından tanımlanabiliyor. Ve siz bunu hatırlatmazsanız onlar kesinlikle size bunu sunmuyor. Size sunulan teklifi kabul ettikten sonra kamu indirimi de istiyorum diye mutlaka belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 24 Nisan 2025; 20:30:45 >
  • gokmenfb kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle yaptım. Kredi kartlı teklifleri kabul etmedim özellikle

• 
Sayfa: önceki 27742775277627772778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.