Şimdi Ara

Digitürk teknik servis ve müşteri hizmetleri balonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta çanağın yerini değiştirdik aradım teknik servise yönlendirdiler. teknik servis geldi geldi ama kurduğu çanak 1 gün sonra hiç göstermemeye başladı bu arada 25tl yi aldı. işleri hızlandırmak için müşteri hizmetlerini aradım onlarca defa aradım cuma cumartesi pazar geçti maçları izleyemedim cevap veren yok uyducu buldum yaptırayım maçları izlicem diye oda yapamadı 30tl aldı yapamadıda. Sonunda pazartesi iptali için başvurdum hemen ogün aradılar verdim veriştirdim size teknik servisi biz göndermedik böyle bi kayıt yok dendi ve o an kesin kararımı verdim iptal için. 4 senedir kullandığım digitürkün böyle müşteriyi mağdur ettiğini bilmiyordum çünkü bana dokunulmamıştı nette araştırdım baya baya insanlarla dalga geçiliyormuş sözleşme yapmadığım hd taahütünüde alıcaklarını söylediler bildiğin yasal dolandırılık yapıyorlar resmen. Alacak almış kişilere uyarıdır bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar ticareti teknik servisten yapıyo belli.ligtv falan filan hamuduyla götürüyolar doymuyolar heralde.digitürk kim alsa servisle macerası var.sanki araba alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.