Şimdi Ara

Digiturk'u Sling Player'dan kumanda etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • icin kumanda kodunu bilen yok mu bu dunyada?
    4 senedir slingbox kullaniyorum, hala su digiturk receiverlarinin kodlarini bulamadim
    allah askina biri yazsin sunlari

hem 3900 icin hem de 9001 receiver icin lazim, hatta hd icin de lazim

• Malesef o yolla da olmuyor

"This Slingbox does not support learning remote codes"

Bana direk kod lazım :)
  • Slingbox'ı dün aldım ben de. Bu işlem bende işe yaradı. Şu yeni dağıtılan pace receiver var bende.

quote:

Orijinalden alıntı: OZCET

Digiturk Plus için Çözümü yazıyorum

1-Öncelikle Notebook üzerine Slingmedia yazılımının en son versiyonunu kuruyorsunuz.
    2-Slingbox�ı yeniden kuruyor gibi setup�ı başlatıyorsunuz.
    3-Cihaz menüsünden DVR�ı seçiyorsunuz
    4-Cihaz markası olarak PACE seçiliyor.
    5-Listede gelenler dışında Other�ı seçiyorsunuz
    6-Code 4 olarak gelen uzaktan kumanda kodunu seçtiğinizde işlem tamamlanıyor

• Bende Slingbox HD modeli vardi, herhalde IR receiver'da bir sorun var diye gittim dun bir de 198 TL'ye Slingox Solo aldim ve yine calismadi. (Alet 1 gunluk ve guc kablosu dahil cogu kablosu acilmadi bile. Isteyene 150 TL'ye verebilirim, neticede bunu da kullanamiyorum nasilsa)

Yukaridaki cozum onerilerinin tumunu denediysem de Digiturk Plus'i kumanda ettirmeyi basaramadim.. Hatta internetten Pace'in kod'larini indirip ilgili Slingmedia dosyasina bile aktardim. Bendeki cihazin modeli DCR DT9101 oldugundan mi acaba Pace'i sectigimde birsey olmuyor (Code 4 cikmiyor zaten, Code 3'e kadar gosteriyor). Eger oyleyse Digiturk receiveri degistirirsem sorun cozulmus olur mu?

Tesekkurler.
  • Evet, sorunu dun kendim cozdum. Hic Pace Mace falan ugrasmaniza gerek yok. Su anda ofisten yazdigim icin setup ayrintilarini hatirlamiyorum ama sihirbazi calistirdiktan sonra secenekler arasinda "No Name Device" ya da ona benzer birsey var. Onu seciyor ve "other" tusuna basiyorsunuz. Islem tamamlaniyor.
  • Arkadaşlar selam,
    dün aşağıdaki ile sorunum çözüldü

Orijinalden alıntı: OZCET

Digiturk Plus için Çözümü yazıyorum

1-Öncelikle Notebook üzerine Slingmedia yazılımının en son versiyonunu kuruyorsunuz.
    2-Slingbox�ı yeniden kuruyor gibi setup�ı başlatıyorsunuz.
    3-Cihaz menüsünden DVR�ı seçiyorsunuz
    4-Cihaz markası olarak PACE seçiliyor.
    5-Listede gelenler dışında Other�ı seçiyorsunuz
    6-Code 4 olarak gelen uzaktan kumanda kodunu seçtiğinizde işlem tamamlanıyor

Ancak bendede digiturk HD plus var.. kumanda geri tuşu çalışmıyor... Aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama olmuyor.ben slingbox HD kullanıyorum 2008 den beri fakat bir türlü Pace Digiturk HD cihazında kullanamadım.
    kumanda kendim öğrettiğim zaman çogu düğme çalışmıyor.
    bir fikir verebilecek birisi olursa çok sevinirim. bu arada başka bir arkadaşın dediği gibi Code 4 seçeneği olan cihazı turkiyeden Bestbuy dan alındıysa çalışır Code4 ile ama usa den alındıysa Code4 seçeneği yok. :(
  • slingbox ta halen digiturk kumanda problemi cozulemedi
    cozebilen var mi?
  • slingbox ta digiturk kumanda problemi hala cozulemedi
    cozebilen varmi ?
    tesekkurler ..
  • slingbox ta digiturk kumanda problemi hala cozulemedi
    cozebilen varmi ?
    tesekkurler ..
  • Pace yazıp çıkan listede Pace DT PHI9100 seçin. Birebir digiturk plus kumandası çıkar.Kusura bakmayın tesadüf olarak bu dayfayı gördüm yoksa çok önceden cevap verirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.