Şimdi Ara

Digiturk'ün Benfica - Fenerbahçe Maçını 50 Liraya Satması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu bölümünde bu konu ufak tefek konuşuldu. Ama ben sizlerin görüşlerinizi de merak ediyorum.

Tek bir maç düşünün ve fiyatı 50 lira. 50 lira diyorum çünkü bu maç Tv'de izlenir. Yani Smart Tv seçeneği 50 liralık pakette.

• Pazarlama taktiği işte. Senelik aboneliği cazip göstermiş oluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket alın çoğunu daha ucuza alın taktiği 35 tl Beşiktaş’ı sattılar 50 tl feneri
    O maçı izlemeye niyeti olan adamın büyük ihtimal lig maçlarını izlediğinden sporun yıldızı paketi vardır ek ücret ödemesine gerek Yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Pazarlama taktiği işte. Senelik aboneliği cazip göstermiş oluyorlar.
    Yalnız senelik abonelik süper lig maçları için geçerli. Keyiflerine göre artık izletirlerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Senelik Sporun Yıldızı paketine “Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ni” 1 senelik hediye ettiklerini duyurdu Digiturk. Muhtemelen digiplay abonelerine de böyle bir kampanya gelir.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip daha önemli olsa, mesala Arsenal olsa 70tl felan isteyecekmiş demek ki. Kibarca belli bir kesime sen izleme denmiş. Tekel olmanın olumsuz yanları diyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt

Digiturk resmi sitesinde, Paketler altında Sporun Yıldızı linkinde yer alıyordu. Şu an hala duruyor mu bilmiyorum, mobildeyim. Kontrol edersiniz.

Şuan durmuyor. Detaylıca baktım.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt

Görsel anasayfadan alındı. Fenerbahçe’nin Avrupa maçları için Sporun Yıldızı paketine yönlendiriyor. Bu da Digiturk’un 2-3 gün önce paylaştığı “hediye” bilgisini doğrular nitelikte.

Bendede. Eğer almayacaksa neden ön eleme maçını yayınlasın değil mi ? Ya paket kampanyasını tutabileceği bir şekilde ayarlamadılar ya da bilerek açıklamıyorlar.

• Acesteam le izleriz cillop gibi

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Id leri nerden aliyosun dostum pm yazarmisin

• quote:

Görsel anasayfadan alındı. Fenerbahçe’nin Avrupa maçları için Sporun Yıldızı paketine yönlendiriyor. Bu da Digiturk’un 2-3 gün önce paylaştığı “hediye” bilgisini doğrular nitelikte.
    Dostum Şampiyonlar ligi ve Uefa Avrupa liginin yayın haklarının kimde olduğu bile belli değil. Digiturk bu konu hakkında daha resmi bir açıklama bile yapmadı. Şuan sadece Fenerbahçe'nin Benfica ile olan maçını almış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 6 Ağustos 2018; 0:8:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Bendede. Eğer almayacaksa neden ön eleme maçını yayınlasın değil mi ? Ya paket kampanyasını tutabileceği bir şekilde ayarlamadılar ya da bilerek açıklamıyorlar.
    Ön eleme maçları ayrı satılıyor. Rövanş maçını d smart verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Ön elemeler özel statüde UEFA’nın yaptığı sampiyonlar ligi yayın ihalesi alakası Yok

Deplasman maçlarındaki digitürk 3-4 senedir veriyor fener gs Bjk nin İstanbul maçları dsmartta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar cok ucuk iptv var 180 tl ye 15 aylik ama ne kadar guvenilir bilemedim
  • quote:

Resmi olarak Digiturk ŞL ve UAL yayın hakkını aldığını ilan edemedi.

Bence bu ilan yanlış algı yaratarak üye toplama yoluna düştüklerini gösteren bir kanıt.

Asıl konuya dönecek olursak Beinin fiyat politikası ile uyumlu. Ancak bu politikanın Bein için hiç de iyi sonuçları olmayacak. Biz aldıkça onlar fiyat arttıracak almadıkça fiyat düşecekler. Sadece 3 ay bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 7 Ağustos 2018; 9:18:48 >

• Benfica maçı dplay sezon lig üyelerine açık mı sizce

Ben anlayamadim

• Maç sırasında periscope kapanacak mı şimdi ? Kırk yılda bir dışarıda kaldık maçı izleyelim bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.