Bildirim
Digiturk'ün Benfica - Fenerbahçe Maçını 50 Liraya Satması!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Pazarlama taktiği işte. Senelik aboneliği cazip göstermiş oluyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket alın çoğunu daha ucuza alın taktiği 35 tl Beşiktaş’ı sattılar 50 tl feneri
O maçı izlemeye niyeti olan adamın büyük ihtimal lig maçlarını izlediğinden sporun yıldızı paketi vardır ek ücret ödemesine gerek Yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yalnız senelik abonelik süper lig maçları için geçerli. Keyiflerine göre artık izletirlerse.quote:
Orijinalden alıntı: reguse
Pazarlama taktiği işte. Senelik aboneliği cazip göstermiş oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senelik Sporun Yıldızı paketine “Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ni” 1 senelik hediye ettiklerini duyurdu Digiturk. Muhtemelen digiplay abonelerine de böyle bir kampanya gelir.
Kaynak var mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakip daha önemli olsa, mesala Arsenal olsa 70tl felan isteyecekmiş demek ki. Kibarca belli bir kesime sen izleme denmiş. Tekel olmanın olumsuz yanları diyelim.
-
Şuan durmuyor. Detaylıca baktım.
-
Bendede. Eğer almayacaksa neden ön eleme maçını yayınlasın değil mi ? Ya paket kampanyasını tutabileceği bir şekilde ayarlamadılar ya da bilerek açıklamıyorlar.
Acesteam le izleriz cillop gibi
Id leri nerden aliyosun dostum pm yazarmisin
-
Ön eleme maçları ayrı satılıyor. Rövanş maçını d smart verecekquote:
Orijinalden alıntı: SevilenAdam
Bendede. Eğer almayacaksa neden ön eleme maçını yayınlasın değil mi ? Ya paket kampanyasını tutabileceği bir şekilde ayarlamadılar ya da bilerek açıklamıyorlar.
Ön elemeler özel statüde UEFA’nın yaptığı sampiyonlar ligi yayın ihalesi alakası Yokquote:
Orijinalden alıntı: SevilenAdam
Deplasman maçlarındaki digitürk 3-4 senedir veriyor fener gs Bjk nin İstanbul maçları dsmartta
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fiyatlar cok ucuk iptv var 180 tl ye 15 aylik ama ne kadar guvenilir bilemedim -
Resmi olarak Digiturk ŞL ve UAL yayın hakkını aldığını ilan edemedi.quote:
Orijinalden alıntı: reguse
Görsel anasayfadan alındı. Fenerbahçe’nin Avrupa maçları için Sporun Yıldızı paketine yönlendiriyor. Bu da Digiturk’un 2-3 gün önce paylaştığı “hediye” bilgisini doğrular nitelikte.
Bence bu ilan yanlış algı yaratarak üye toplama yoluna düştüklerini gösteren bir kanıt.
Asıl konuya dönecek olursak Beinin fiyat politikası ile uyumlu. Ancak bu politikanın Bein için hiç de iyi sonuçları olmayacak. Biz aldıkça onlar fiyat arttıracak almadıkça fiyat düşecekler. Sadece 3 ay bile yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 7 Ağustos 2018; 9:18:48 >
-
Benfica maçı dplay sezon lig üyelerine açık mı sizce
Ben anlayamadim
Maç sırasında periscope kapanacak mı şimdi ? Kırk yılda bir dışarıda kaldık maçı izleyelim bari.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X