Şimdi Ara

Digitürk'ün yeni sahibi kim olacak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -dehşet-

İnsanalrı öldüreceksiniz, komaya sokacaksınız, binlercesini yaralayacaksınız, çapulcu diyeceksiniz ayyaş diyeceksiniz, ideolojist diceksiniz, CHP'li diyeceksiniz, plastik mermi sıkacaksınız, biber gazını sıkarken insanların kafasına nişan alacaksınız sonra yine halkı suçlayacaksınız.Bugün sorumluluk sahipleri bile kalkıp hata yaptık özür dileriz derken siz çıkıp burda hangi dünyada hangi avrupalı görüşten bahsediyorsunuz.Sığ şekilde düşünüp hala kafanızdaki kurgulara tutsak gerçekleri görmekten çok uzaksınız.Evet bunların yaşanması ülkeye zarar veriyor ama bundan ders çıkarabilirsek, bunun bir halk hareketi olduğunu anlayabilirsek gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek bırakabilirz.Ordaki insanların çoğu bu ülke için kaygılanan insanlar ve yine çoğu bu üllke için ayakta siz kalkmış bu insanalrı hiç alakası olmayan bir konuda provakatörlükle CHP'ci zihniyete sahip olmakla ya da her neyse.Her kesin bir etiketi olayabilir.İlla yaftalamak mı gerekiyor.Her sabah o meydanların nasıl temizlendiğini o atılan biber gazlarının kimerle birlikte meydanlarda süpürüldüğüne bakmak lazım.Kalkmış lise öğrencileri meydanları temizlemeye gelmişse bu kadar da provakatör olunmaz ki.İnsanalrda takıntı olmuş yok ideoloji yok provakatör yaftalaması.CHP ile ilgisi olmayan bir olayı ha bire CHP de çalıştığınız yıllardan örnekler vererek bağdaştırmaya çalışmanızı da anlayamıyorum.Askeri vesayetten çekmiş halk sivil vesayet de istemiyor o kadar.yani CHP nin içinde Halk kelimesi geçiyor diye bunun bir Halk haretketi olduğu ile ilgili bir bağdaştırmanız varsa da bilemem.zaten ancak o kadar ilinti bir durum.Sadece kafamızda kurmak yerine ne olduğuna bakmamız gerek.

Valla ben öyle görüyorum. Ortada iyi niyette göremedim.

Halk hareketini olması demek yakmak yıkmak demek değildir. Sizin yaşınızı bilemem ama benim yaşım 52. Yaşımın gereği elde ettiğim tecrübelerim o yöndedir.

İyi niyetli olunursa, tepkilerde de iyi niyetli olunur. İyi niyetli bir tepki göremedim. CHP'li olmama rağmen göremedim. Belki bizim kafa kağıdı biraz eskidi ve bizler toplumun varlığını korumasını öğrendik. Belki bu görüşümüzde yanılıyoruz. Ama bizim yaş gurubumuz böyle maalesef... Bizler memleket parası ile meydana gelmiş, şehirlere zarar vermemesini öğrendik. Şimdikilere neyi öğretiyorlar bilmiyorum !?

Avrupalı aklını kullanır, aklını kullanamayan nodullu olur. Avrupalı akıllı olduğu için çıkarı doğrultusundan hareket etmesini bilir. Avrupalı Türk insanını nodullu olarak görür.

Binlerce insan yaralandı diyorsunuz ama hastane istatistikleri ortada !? Yani şimdide ben sorayım ? Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Hadiselere ideoloji gözlüğü takıp bakarsanız, aslında binlerce insan yaralanmadı, 500 insan öldürüldü. Yüzbinlerce insanda yaralandı (!)

Neyse daha yazacak çok şey var da... Boşverin şimdi bunları... Önce ideoloji gözlüğümüzü çıkarmayı becerebilmeliyiz. Beceremeyince nodullu oluyoruz. Londra'dakiler zaten biliyorlar bizleri kolayca nodullayabileceklerini...

Onun için ne yazarsam boş. Boşverin, boşverin.

• Türkiye Başbakan vekili hata yaptık özür diliyoruz diyecek siz Londradan millete ahkam keseceksiniz.Sonra iyi niyet arayacaksız bi zahmet aramayın bulamazsınız.hala CHP diyorsunuz ben halk diyorum siz bana ideoloji gözlüklerinizi atın diyorsunuz.Bu saplantıdan başka birşey değil.Avrupalılar bile kınıyorken polisin şiddetini siz Avrupalıların yıktığı özgüveninizin derdindesiniz.Biz burda iyi ya da kötü varız, olmaya devam ediyoruz olmaktan başka çaremiz de yok.O yüzden Avrupa değil bizim derdimiz şu an Türkiye.
  • konu başlığı ile içerik baya uyuşmamaya başladı.Siyaset değil Digitürk,Doğuş konuşun.Yayınların ne olacağını konuşun.Ban falan yemeyin boşuna
  • Ben bunca yıl forum hayatımda henüz banlanmış değilim konuyu buraya vardıranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 4 Haziran 2013; 18:47:59 >
  • Hakikaten ama konu amacından sapmış. Bundan sonra siyasi tartışma olursa şahsen şikayet edeceğim mesajları, burada konumuz Digiturk'ün durumu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Dsmart filim aralarında da reklam yayınlıyor dturkte yok

türkmax ta bi kaç kere k.sunal filmlerine baktım 2-3 kere reklam verdi.
    dsmart 1 kere reklam veriyor. oda 3dk filan.
  • Moviemax kanalları filmi bölmüyor
  • geçsin bende digitürkümü iptal edecem...
  • vatana millete hayırlı ugurlu olsun
  • digitürkün biter eğer doğuşa verirlerse
  • Digiturk biter, en başta Antik Uzaylılar programını kaldırırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Yine yandaşlar kazandı desenize.

adamın (karamehmet) 2 liralık borcu için 5 liralık malına el koydular ve haraç mezat mallarını paylaştırıyorlar, inanılır gibi değil.
    show tv ihalesiz vs cinere gitti, şimdi bu (digiturk şahenke satılıyor) söylenti var.
    anlamakta güçlük çekiyorum.
    hukuk hepimize lazım bu kadar her işi ben istedim oldu şeklinde yönetmemeleri lazım.

arkadaşın bir de gezi parkı olaylarını ntv'den izlediğini iddia etmiş.
    bu kadar adam aptal, boşu boşuna protesto etti herhelde gidip doğuş centerın önüne.
    keşke o insanları da ntv binasının önünde "ben izledim, siz görmemişsiniz" diye ikna etseydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_
    Yani medya kuruluşları da ticari birer işletmelerdir. Kendine nereden çok gelir akacaksa, o doğrultuda yayın yaparlar. Bu işin yandaşı, candaşı yok yani... Biz vatandaşlara düşen görev, her kaynaktan yapılan açıklamayı alabilmeliyiz. Ama süzebilmeliyiz de !!! Alıyoruz ama süzemiyoruz. Gerçekten süzebilme yetisine sahip isek ve hala candaş, yandaş ayrımına giriyorsak, ideolojik davranıyoruz demektir. Süzemiyorsak, nodullu olmaktan kurtulamayız.

Daha düne kadar doğan grubu hükümetin karşısındaydı, şimdi yanında mı oldu !? İlgisi yok. Çarkı nereden döndürüyorsa, o doğrultuda hareket ediyor. Medya kuruluşlarının bu türden yaklaşımlarını yadırgamıyorum. Onlar para kazanmak için, istedikleri gibi yayın yapabilirler. Asıl iş, vatandaşta, millette biter. Yani süzmektir. Avrupalı, boşuna Avrupalı olmamıştır. Menfaatini de, menfaatine olmayanı da çok iyi süzer avrupalı...

Şöyle söyleyeyim, yazdıklarınızı okuduktan sonra şaştım kaldım. Yani diyosunuzki medya kuruluşlarının rüzgar nereden eserse o yöne gitmeleri normal, ceplerini doldurabilmeleri bunun için yeterli bir mazeret. Halk süzebilmeliymiş doğruyu, yanlışı. E halktan olanları gizlersen nasıl süzecek, görüntüleri vermezsen nasıl öğrenecek? Avrupalı diye neyi örnek gösteriyorsunuz, Avrupa'nın hangi ülkesinde bu denli bir medya karartma gördünüz. "Avrupa" lı arkadaşlarım olayları şaşkınlıkla izliyor. Çünkü onların kanallarında taksim gösteriliyor, bizim ulusal kanallarımızda belgeseller gösterilirken. Burada haberlere yapılan farklı yorumlardan değil, hiç haber yapılamamasından, medyanın karartılmasından söz ediyoruz. Artı ne yargı yansız kaldı ne medya ne de polis artık. Ben duymadım Show TV'nin ihalesini siz duydunuz mu? Neden ihaleye bile verilmeden satıldı, içleri boşaltılmış şirketler demişsinizde banka değil bunlar neyini boşaltacaklar ??? Ben digiturk çalışanıyım, boşalan bir şey yok yani herşey yerli yerinde hatta yeni geliştirmeler yapılmakta, müşteri memnuniyetsizliklerine sebep olan durumlar elden geldiği ölçüde giderilmeye çalışmakta. Evet hükümete karşı olanlar padişahımızın zulmüyle cebleri boşalmasın diye yalakaları olmaya başladılar. Gazeteciliğe kendine adamış insanlar "medya bir ticari kuruluştur" şeklindeki savunmanızı duysa acaba neler demezdi. Bu arada Digiturk'un ihalesini de duymadım ben, siz duydunuz mu ??? Siz eğer söylediğiniz kişi iseniz ve bu fikirleri doğru görüp paylaşabiliyorsanız gerçekten durumumuz vahim demektir.

• arkadaşlar...benim anladığım kadarıyla digitürkün doğuşa geçişiyle ilgili ortada heralde sadece söylentiler var...kesinleşmiş satış henüz gerçekleşmemiş...tmsf kurumu çukurova holding üzerinden digitürk şirketinin yönetimini eline almış şeklinde biliyom...digitürkü şimdi heralde devlet yönetiyo...doğuş holdinge satışı kesin gerçekleşecekmi?...digitürk yeniden özel şirket ünvanına kavuşacakmı?...benim beynimdeki sorular aynen mesajımda yazdığım gibi forumdaşlarım...cevaplarını merak ediyom...
  • Ya şu belgesel kanallarını adam etsinler mümkünse yok depo savaşları yok antik uzaylılar bu nedir yahu...Birde HDen gelsin mümkünse Star'da zaten adamakıllı program yok ama o da olursa ne ala...
  • ntv spor hd (veya başka bir isimle) dsmart a geçmişti. şimdi la liga doğuşun rakip kanalında mı izlenecek?

sözleşmeden de dönemezler.
  • Show tv borcu karsilar, digi aynen kalacak karamehmehmette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Show tv borcu karsilar, digi aynen kalacak karamehmehmette.

arkadaşım...digitürkün doğuş gurupuna geçmesinden vazgeçildimi?...
  • Arkadasim, show tv iyi paraya satildi satis sureci tamamlandiktan sonra, karamehmet 50 milyon daha nakit verirse diger medya grubu sirketleri satilmadan geri alabilecek, bilgilerine sunarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 6 Haziran 2013; 12:51:18 >
  • Arkadaşlar TMSF başkanının açıklamasına göre show tv nin satışından alınan paranın hepsi TMSF nin kasasına girmiyor çünkü show u satan TMSF değil Karamehmet. Ciner den alınan para öncelikle show un borçlarına gidecek kalan 97 milyon dolar TMSF nin kasasına girecek. Zaten bu yüzden digiturk ün satışı gündemde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.