Şimdi Ara

Digitürk'ün yeni sahibi kim olacak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden siliniyor? Bir gelişme mi var?
  • Silinmesin ama konu başlığı değiştirilebilir. "Digiturk'ün yeni sahibi kim olacak?" gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Neden siliniyor? Bir gelişme mi var?

haberin kaynağı yok .ondan silinsin dedim.
  • Digitürk'ü olanlara bir soru. Mythbusters Belgesel paketinde mevcut mu? Ve HD mi?
  • D-Smart'ta resmen talip olmuş.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23639737.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 3 Temmuz 2013; 2:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

D-Smart'ta resmen talip olmuş.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23639737.asp

• mesaj başka bir forumdan alıntıdır.

1 saat önce Smart Spor 2'de bu konuyu konuştular yaklaşık 5 dakika. Alt yazı vardı hatta ekranda, D-Smart CEO'su Ali Güven açıkladı; D-Smart, Digitürk'e talip yazıyordu.
    Bence iyi olabilir zira 2 platforma birden üye olmayız, tek decoder'de hepsini izleriz. Ayrıca D-Smart, lig maçlarının yayın hakkına sahip olursa bence yurtdışındaki kanallara ligimizin yayın hakkını verir. Digitürk yurtdışına yayın hakkı vermiyor. D-Smart, Digitürk'ü sadece Lig Tv için değil tüm operasyonlarıyla istiyoruz diyor. Az önce Smart Spor'da da konuşurken işte yok zaten NBA, MotoGP, La Liga ve Euroleague D-Smart'ta birde bunların üstüne Spor Toto Süper Lig, Premier League, Beko Basketbol Ligi eklenirse gerçekten Dünyanın Sporu D-Smart'ta olur diyorlardı.

Ciddi ciddi D-Smart, Digitürk'ü alması durumunda D-Smart'ın Spor konusundaki yayınlarına bakarmısınız;

- Spor Toto Süper Lig
    - Şampiyonlar Ligi
    - UEFA Avrupa Ligi
    - Hazırlık Maçları
    - İngiltere Ligi
    - İspanya Ligi
    - Brezilya Ligi
    - Rusya Ligi
    - Beko Basketbol Ligi
    - Euroleague
    - NBA
    - MotoGP
    - Formula 1

Eğer böyle olursa diginin tüm kanalları dsmarta gelir ve birsürü ek paket veya keyif paketi çıkar.

• Boşuna heveslenmesinler. Digitürk' ü alırsa tekel konumuna geleceğinden rekabet kurumu izin vermez. İnsanların, devletin yararına olacak dövizlerimiz heba olmayacak ayağını da kimse yemez kusura bakmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Boşuna heveslenmesinler. Digitürk' ü alırsa tekel konumuna geleceğinden rekabet kurumu izin vermez. İnsanların, devletin yararına olacak dövizlerimiz heba olmayacak ayağını da kimse yemez kusura bakmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım D-Smart falan almaz. Keşke dokunmasalardı şu Digiturk e, ben yayın kalitesinden memnundum... (Müşteri Hizmetleri v.s hariç tabiki)
  • arkadaşlar...digitürkü avrupa şifreli özel platform şebekesinin almasını isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...digitürkü avrupa şifreli özel platform şebekesinin almasını isterim...

Erotik yayınlar içinmi
  • Mesele digitürk`ü almak değil yeğen.. Mesele bu sezondan sonra Süper Lig yayın haklarını kimin alacağı. :)
    Digitürk`ün Lig TV den başka bir cazibesi yok benim gözümde. Ben D-Smart ın yerinde olsa Digiturk u almak için uğraşacağıma Gelecek Sezondan itibaren için yapılacak olan Süper Lig yayın ihalesine hazırlarım kendimi.
    Kaynaklarımı digiturkü bünyeme katmak için kullanacağıma içeriğimin gelişimine ve tanıtımına harcayarak hali hazırda sallantıda olan digiturk`un değerini düşürürüm... Bunu yapmanın en etkili yolu da yayın ihalesini almak..
  • arkadaşlar...digitürke abone vatandaş olarak bugün müşteri hizmetleri telefon numarasını arayıp bilgi aldım...digitürk ülkenin yönetiminde yayın hayatına devam devam ediyor ve şirkete talip firmalarla hükümet görüşüp maksimum parayı verecek holdinge platformu satacakmış...bilgilerinize sunarım...
  • Doğan Grubu coştu bari fiyatlarla çok oynamasalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Mesele digitürk`ü almak değil yeğen.. Mesele bu sezondan sonra Süper Lig yayın haklarını kimin alacağı. :)
    Digitürk`ün Lig TV den başka bir cazibesi yok benim gözümde. Ben D-Smart ın yerinde olsa Digiturk u almak için uğraşacağıma Gelecek Sezondan itibaren için yapılacak olan Süper Lig yayın ihalesine hazırlarım kendimi.
    Kaynaklarımı digiturkü bünyeme katmak için kullanacağıma içeriğimin gelişimine ve tanıtımına harcayarak hali hazırda sallantıda olan digiturk`un değerini düşürürüm... Bunu yapmanın en etkili yolu da yayın ihalesini almak..

Aynen süper lig maçları candır can

• Adnan hoca alsın inşallah
  • arkadaşlar...digitürkü hangi şirket alabilir merak ediyorum...
  • quote:

arkadaşlar...digitürkü hangi şirket alabilir merak ediyorum...

Yav tilkiii...

Hocanın dişini kilime taktığı gibi, takıldığın konuya takılıp kalıyorsun kardeşim yavv.

Yav bi rahat bırak adamları, kim alırsa alsın. TFF havuz sisteminden vazgeçmediği sürece, maçlar herhangi bir platformdan yayınlanacak işte...

A firması da alsa, B firması da alsa, maçları pahalı tarifen izlemeye devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

arkadaşlar...digitürkü hangi şirket alabilir merak ediyorum...

Yav tilkiii...

Hocanın dişini kilime taktığı gibi, takıldığın konuya takılıp kalıyorsun kardeşim yavv.

Yav bi rahat bırak adamları, kim alırsa alsın. TFF havuz sisteminden vazgeçmediği sürece, maçlar herhangi bir platformdan yayınlanacak işte...

A firması da alsa, B firması da alsa, maçları pahalı tarifen izlemeye devam edeceğiz.

arkadaşım...serkan ağabey...digitürkü avrupa platformu alsın isterim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.