Şimdi Ara

Digitürk'ün yeni sahibi kim olacak ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk'ün yeni sahibi kim olacak ?
  • edit edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 10 Temmuz 2013; 23:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Ve digitürk satıldı

Digitürk’ün Amerikalı ortağı Providence Equity Partners’ın hisseleri Doğuş Grubu tarafından alındı. Bununla birlikte TMSF Show TV’den sonra Digitürk’e de el attı ve Çukurova Grubu’nun Digitürk’teki hisseleri Turgay Ciner’e satıldı. Digitürk hisselerinin %53ü Çukurova’ya aitken %47si ise Amerikalı ortakları Providence Equity Partners’a aitti. Yapılan bu satışlardan sonra Çukurova’nın elinden Digitürk de gitmiş oldu. Bu operasyon kimsenin haberi olmadan yapıldı. Ancak Televole Özel olarak ilk biz açıkladık. Hisse satışları sonucunda Digitürk'te Ciner ve Doğuş Grubu ortak oldu.

Baska bi forumdan alintidir.

ben o haberi paylaşalı 3 hafta oldu,biride yeniden paylaşmış
  • digitürkü d-smart alacak galiba neden mi

bugün lig tv de kanal d nin dizi reklamı dönüyordu

sabahta kanal d digitürk e üye olun diyordu reklam yapıyordu

sabah kini yanlış gördüm diyeyim ama maraton izlerken kanal d nin dizi fragmanı geçti alttan
  • benden başka gören oldumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

benden başka gören oldumu acaba

Ben de farkettim ama bunun Dt nin alımıyla alakası olabilirmi bilemem. Ama bu bir ilkti bildigim kadarıyla bu tarz bir reklam.

• D Smart ta Digiturk reklamı hiçbir zaman çıkmıyordu

aynı şekilde Karamehmet e aitken Show TV de de Dsmart reklamı çıkmazdi

üyeliğimi iptal etmeye calissamda Digiturk un rekabette kalması için satılması şart

• dün lig tv de kanal d nin dizi fragmanı yayınlanmasının açıklamasını merak ediyorum bence benim görüşüm digitürkü d-smart alacağıdır

sizde gördünüzmü reklamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

quote:

Ben de farkettim ama bunun Dt nin alımıyla alakası olabilirmi bilemem. Ama bu bir ilkti bildigim kadarıyla bu tarz bir reklam.

s.a hangisinde gördünüz lig tv de maraton programında kanal d dizi fragmanınımı yoksa kanal d de digitürk e üye olun rreklamınımı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk61

quote:

s.a hangisinde gördünüz lig tv de maraton programında kanal d dizi fragmanınımı yoksa kanal d de digitürk e üye olun rreklamınımı

A.s . ben sadece maç esnasındaki ve maraton programı sırasında çıkan Kanal D reklamlarıni gördüm. Eger birleşirse 2 platform , güzel bir yapılanmayla sahibi kim olursa olsun , herkese hitap eden gerçek bir platform kurulabilir. Belki tekel olur ama kalite olur. Ancak bu birleşen platform Super Ligi alsa bile kablo tv ve tivibu gibi mecralarda da yayınlatmalıdır. Ayrıca ayrı ayrı paketlerle modül olayına geçilerek , insanlara kutu dayatması yapılmamalıdır.

• Kim alırsa alsın süper lig yayın hakkı için bir önceki uçuk rakam asla bir daha verilmez.
  • Tek bir çatı altında toplanmasından ötürü Doğan Grubunun almasını isterim. Ancak tek çatı demek, rekabetin olmaması demek. Şu haliyle bile rezil bir firma Dsmart, sektörde tekelleşirse bu hiç hayrımıza olmaz.

TT Net, sektörde rakibi olmadığından çok rahat at koşturdu ve sonuçları malum. Gerçi son yıllarda Allah'ı var, hatalarından ders almış ve alt yapıya yatırım yapmış durumdalar. Digiturk'u profesyonel bir şekilde idare edebileceklerine dair şüphem yok. Ancak fiyatlar uçuk olur ve yayını tekelleştirir, biz yine maç özetlerini bile izleyemeyebiliriz.

Doğuş grubunun ise açık bir stratejisi bulunmuyor. Ancak yaptıkları televizyonculuğu beğeniyorum.

Sonuç ne olursa olsun

1-Kalite artsın
    2-Fiyatlar düşsün ve standartlaşsın
    3-Ücreti karşılığında rakip platformun da maçları yayınlama hakkı olsun (Dsmart bunu vaadediyor)
    4-Maç özetlerinde sınırlama kalksın

Bunlar temennilerim ama boş hayalden öteye geçeceğini sanmıyorum.

• arkadaşlar...digitürkün yeni yılda sahipi değişecekmi merak ediyorum?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 7 Ocak 2014; 18:11:44 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    geçenlerde bir yerde okumuştum. El Cezire , Digiturk'e talip olmuş.

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/12/18/el-cezire-digiturke-talip-oldu

araplara kaldı işimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydag

arkadaşım...eyvah şayet araplar digitürkü alırsa benim gibi erotikseverler üzülür zira yetişkin paketi kapanabilir...

• Vatan Gazetesi Spor Yazarı İbrahim Seten'in iddiasına göre 2013 Mayıs ayından beri TMSF'nin elinde olan Digiturk'ü,Doğuş Grubu'nun sahibi Ferit Şahenk satın aldı...

Digitürk'ün yeni sahibi kim olacak ?
  • Adamlar malı götürüyor bizde burada boş boş konuşuyoruz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: taydag

arkadaşım...eyvah şayet araplar digitürkü alırsa benim gibi erotikseverler üzülür zira yetişkin paketi kapanabilir...

Abi nerde yaşıyon internet var, bilgisayar var, herkesin elinde akıllı telefon var. Sen hala tv denmi seyrediyon

• digitürkü doğuşun aldığı kesin bilgiyse eğer sevindim
  • Demek bu yüzden HDe kapatılmıştı. Hayırlı olsun, IQ'ya Simpsons bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.