Digiturk in verdiği kutu çok sağlıklı değil, bunun yerine daha sağlam istediğim farklı bir kutu takabilirmiyim. ligtv yi izlemek için digi nin verdiği kutuyu kullanmak şart mı?
Bende Digitürk kullanıyorum,diger odadaki televizondada izlemek istiyorum bu mümkünmüdür?
quote:
Orijinalden alıntı: 112cavus
Bende Digitürk kullanıyorum,diger odadaki televizondada izlemek istiyorum bu mümkünmüdür?
Aynı yayını izlerim diyorsanız mümkün.
Salonda tv 1 var Oturma odasında tv 2 birtek digitürk var cihazı taşıyorum ordan oraya alternatif çözümler bulmam lazım yardımcı olurmusunuz.Salonda HD tv var, Oturma odasında Normal tv ikisinide uydu alıcısıyla kullanmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 112cavus
Salonda tv 1 var Oturma odasında tv 2 birtek digitürk var cihazı taşıyorum ordan oraya alternatif çözümler bulmam lazım yardımcı olurmusunuz.Salonda HD tv var, Oturma odasında Normal tv ikisinide uydu alıcısıyla kullanmak istiyorum.
Dedigum gibi bir uydu alicisiyla ayni anda bir yayin alinabilir. Ayni anda izlersen eğer her iki televizyonda da ayni yayini izlersin. Uzun scart alirsan normal televizyonuna tasiyabilirsin goruntuyu ama kumanda sorun olur. Ayni anda ayni goruntuyu kabul edersen Hdmi çoklayici cihaz ve Hdmi to Scart kablo alman lazim. Kisacasi kullanisli bir sey olmaz
Ayrı bir uydu alıcısı + 1 çanak daha ve 2çanagı başka uyduya yönlendirsem HD kanallar izlemek istiyorum, kullanışlı birşey olması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme