Biraz önce bende aldım sezonluk paketi.. Geçen sene 1 veya 2 maç dışında (Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim) hiçbir sorun yaşamadım, 2 mgbit kablolu internetim var.. (1300 - 1400 kbps hızından aşşağıya düşmedim)
Çözünürlük ayarlarını yapıp, 16:9 ayarlayınca da tadından yenmez oluyor.. Kesinlikle tavsiyemdir, fiyat verilen hizmete göre çok ucuz ve makul..
Bu arada yeni üye olan veya olmayı düşünen arkadaşlara bir dip not düşeyim, maçtan 45 dakika önce yayını açıp maç sonuna kadar beklerseniz kapatmadan, FB- GS maçında bile sorun yaşamazsınız. (Tecrübeyle sınırlıdır )
quote:
Orijinalden alıntı: tarcan2000
fiyat çok uygun ama hiç kimse sitede satın al sayfasına yorum yapmamış yada yorumlar yayınlanmıyor niye acaba dikkatimi çekti,geçen sene yarım sezon satılırken yorumlar yayınlanıyordu,bide belli bir müşteri kapasitesi varmış o dolana kadar satılacakmış görüntü kalitesini koruyabilmek için aldık haftaya bakıcaz artık.
bi maçlar başlasın yazar millet, daha kimse bişey izlemedi ne yazsınlar??
1 mbps limitsiz ile sorun yaşar mıyız? Ya da 8mbps'e kadar net limitsiz tarifeye mi geçelim? onda da 15gb'dan sonra 512kbps 'e hızın düşeceği söyleniyor...
quote:
Orijinalden alıntı: faki
Biraz önce bende aldım sezonluk paketi.. Geçen sene 1 veya 2 maç dışında (Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim) hiçbir sorun yaşamadım, 2 mgbit kablolu internetim var.. (1300 - 1400 kbps hızından aşşağıya düşmedim)
Çözünürlük ayarlarını yapıp, 16:9 ayarlayınca da tadından yenmez oluyor.. Kesinlikle tavsiyemdir, fiyat verilen hizmete göre çok ucuz ve makul..
Bu arada yeni üye olan veya olmayı düşünen arkadaşlara bir dip not düşeyim, maçtan 45 dakika önce yayını açıp maç sonuna kadar beklerseniz kapatmadan, FB- GS maçında bile sorun yaşamazsınız. (Tecrübeyle sınırlıdır )
Ekranı nasıl 16:9 yapacağız anlatırmısınız? Çünkü kenarlarda siyah bant oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
1 mbps limitsiz ile sorun yaşar mıyız? Ya da 8mbps'e kadar net limitsiz tarifeye mi geçelim? onda da 15gb'dan sonra 512kbps 'e hızın düşeceği söyleniyor...
benim 1mbit sorunsuz kardeş böle kal bence
şuan itibari ile bende satın aldım. canlı destek ten operatöre sorular sorabiliyorsunuz aklıma takılan soruları sordum . geçen senekinden farklı bir altyapı diyor ve kesinlikle sizin internet ve donanımınızla alakalı diyor + aynı anda 2 link açarak aynı andaki maçları izleyebilirsiniz diyor+ diyelim o hafta işimiz var izleyemeyecegiz farklı bir bilgisayarda ister biz isterse başkaları izleyebilecek. bence her maç öncesi dk larca link arayıp donmalar ve abuk sabuk chat küfürleri izlemektense yasal yoldan 100 lira verip almak bedava . düşünmeye bile gerek yok bence kaçırmayın. bide bilgisayarı lcd ye bağlayınca tadından yenmez :)
bende biraz önce aldım görüntü kalitesinin o kadar kötü olacagını sanmıyorum lcd televizyona aktardım görüntü çok iyi degil ama çamur gibide degil yalnız ekranı 16/9 ayarlayamadım eger ekran 16/9 olursa ozaman gerçekten güzel olr
quote:
Orijinalden alıntı: tema1
bende biraz önce aldım görüntü kalitesinin o kadar kötü olacagını sanmıyorum lcd televizyona aktardım görüntü çok iyi degil ama çamur gibide degil yalnız ekranı 16/9 ayarlayamadım eger ekran 16/9 olursa ozaman gerçekten güzel olr
Çözünürlük ile oyna masa üstü bozulabilir ancak video tam oturur.
quote:
Orijinalden alıntı: reckoner
quote:
Orijinalden alıntı: tema1
Çözünürlük ile oyna masa üstü bozulabilir ancak video tam oturur.
çözünürlüğü 4:3 oranında bi çözünürlüğe getirince oluyo demişti bi arkadaş...
640:480 1600:1200 gibi hangisi destekliyosa bilgisayarınızda...
masaüstü ayarlardan 800x600 yaparsanız geniş ekrana tam oturur
Acaba yurt dışından da izlenebilir mi? (TTnet TiVi Bu izlenemiyor bildiğim kadarı ile)
alırken şu üyelik sözleşesini bir okuyun. 1 sene sonra iptalden 2 ay önce faks çekmek gerekiyor mu. otomatik uzuyor mu. sonra kabusunuz olur bunlar seneye kaç para olacağı belli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: acosan
Acaba yurt dışından da izlenebilir mi? (TTnet TiVi Bu izlenemiyor bildiğim kadarı ile)
malesef izlenmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: acosan
6.Yurtdışından maçları izleyebilir miyim? LİG TV maçlarınıwww.digiturkwebtv.com.tr üzerinden sadece Türkiye’de izleyebilirsiniz. Yurdışından maçları izleyebilmek içinwww.digiturkwebtv.com sitesine üye olmanız gerekmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
alırken şu üyelik sözleşesini bir okuyun. 1 sene sonra iptalden 2 ay önce faks çekmek gerekiyor mu. otomatik uzuyor mu. sonra kabusunuz olur bunlar seneye kaç para olacağı belli değil.
6 haziran 2011 de üyelik biter yazıyor . herhangi otomatik uzama söz konusu degil çünkü aylık gelmiyor fatura tek seferde kredi kartından ödeme kabul ediyor ondan da talimat olmadan otomatik kesemez zaten. normal digitürk üyeliği gibi degil kısaca.
Bendede 01/06/2011 de bitiyor yazıo , arkadaşlar her güzelin bi eksik tarafı vardır , iyi oldu aldık walla mıss gıbı zaten taraftar paketı ( aylık ) alsanız aylık 20 tl gerısını sız dusunu
Ben de almış bulunmaktayım umarım elimde patlamaz :) . Test yayınındaki gibiyse fena değil , izlenebilir .
Illa kredi kartı mı istiyor. havale ile almak istiyorum, olmyor mu ?
turkcell faturalı telefonunuzlada ve havale ilede alabiliyonuz sadece kredi kartına 10 taksit yapıyor diğer seçenekler peşin.