Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim apartmanda kimsede digiturk yok o yönden rahatız.
  • arkadaşlar olduda bi maçı kaçırdık tekrarını izleyebiliyormuyuz izliyorsak ne kadar bi zaman sonra düşüyor
  • geçen sene tekrarını 2-3 gün içinbde koyuyorlardı ama bu sene maç sayısı 9 a çıktı ne kadar zaman alır bilmiyorum,

aslında bende alsam mı almasam mı kararsız kaldım
  • 3 dakika sonra yayının gelmesi çok kötü...
    Derbileri banttan izlemek gibi bir şey olacak...
  • ben de geçen sene kullandım bunu, söylendiği gibi geç gelme mevcut fakat 3 dakika kadar olmadı bende 1 max 1,5 dk olmuştu.Artı derbilerde sıkıntı çıkıyor ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz.Onun dışında fena değildi fakat görüntü HD falan değil 1 mbit civarında seyrediyordu akış hızı.
  • An itibariyle bende sezonluk lig tv mi almış bulunmaktayım. inşallah takılma sorunum olmadan izlerim..
  • arkadaslar 1 mac kac mb dir.malum kotalıyımda...
  • beyler aslında bu ligtv hd olarak superonline - superplay den izleniyordu gecen sene.. aylık 30 lira idi ama sadece quicknet kullanıcıaları alabiliyordu..bu sene superplayde ligtv reklamları yok.acaba digiturkweb tv de mi olacak u özellik herkesin kullanabilmesi için? aslında müşteri hizmetleri ile görüşmek gerek..
  • 1 maç kotadam 500mb yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

1 maç kotadam 500mb yiyor.

yaklaşık 1 saat 500mb deniyor, yani maç ara vs. katarsan 1 gb tutar kanımca tabi internetin hızına göre download hızını ayarlıyor. ona göre azalabilir...
  • 1 saatte 500 mb kota yiyor, maç başına yaklaşık 1 gb kota gider ..

ben geçen sene de üyeydim, gecikmeler öyle 3-4 dk değil, maksimum 1 - 1,5 dakika oluyordu ...

derbilerde ise genelde kahvede izliyordum arkadaşlarla, o yüzden pek yorum yapamayacağım ...
  • önce tek maç denesek mi acaba yaa alacam şimdi ama kararsız kaldım önce 10 tl tek maç alıcam heralde. Nedersiniz?

Edit: Bucaspor aylık almak daha mantıklı heralde 5 tl oluyor. Beşiktaş maçından sonra da devam ederim beğenirsem sezonluk alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonmc -- 12 Ağustos 2010; 14:21:15 >
  • Bu kampanya bu hafat sonu bitiyor sanıyorum. O nedenle bu hafta sonu alan arkadaşlar tarafsız yorumlarını yazarlarsa bizde hafta sonu lama şansına sahip oluruz.
  • ben alamadım ya ödemede hata var diyor bugun satın alan oldumu hiç ??
  • ben aldım az önce buca spor aylık

bjk maçından sonra da sezonluk alıcam memnun kalırsam...

23 ağustosta bitiyor kampanyası 99 TL.
  • 1 saatte 500 mb diyorsunuz.O zaman 1mb hızı olanlar nasıl izliyecek.1mb hızı olanlar 350mb yi 1 saatte indiriyor.500 mb dediğiniz 1 maç için olmasın?
  • kardeş benımde 1mb sınırsız ben rahatlıkla ızleyebılıorum ama tabı baska program fılan kullanmıyorum sitelere bakmıorum dolasmıyorum , 1 mac basına 500mb olay bu.
  • ttnet hızları arttıracak diye bir haber geziyordu internette...
    belki bu hız sorununa ilaç olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

ben alamadım ya ödemede hata var diyor bugun satın alan oldumu hiç ??
  • Ben şimdi aldım. Ödemede sıkıntı olmadı fakat Satın Aldıklarım bölümünde Teknik bir hata oluştu diye hata veriyor. Canlı Destek bölümünden yetkili ile mesajlaşabiliyorsun. Sorduğumda paket sorunsuz satın aldığımı söyledi fakat şu anda genel bir sorun varmış.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.