Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warline

Ben şimdi aldım. Ödemede sıkıntı olmadı fakat Satın Aldıklarım bölümünde Teknik bir hata oluştu diye hata veriyor. Canlı Destek bölümünden yetkili ile mesajlaşabiliyorsun. Sorduğumda paket sorunsuz satın aldığımı söyledi fakat şu anda genel bir sorun varmış.

site yeni yapılandığı için oluyor bendede aynısı çıkıyor.bu arada bende aldım bu sene üye sayısı daha da artar heralde kalite nasıl olacak bakalım
  • an itibarıyla bende satın aldım,umarım izlerken takılmaz..yoksa ligtv izleyelim derken sinirden laptopu da kırmayalım.
  • ya bende Ödeme işleminizde hata bulunmaktadır.Lütfen tekrar deneyiniz... yazıyor
  • odeme secenekleri hanesinde havale var mı ? bakabilirmisiniz ?. gecen sene sadece kredi kart vardı
  • üşenmedim müşteri destek hattına sordum canlı destekten

Operatör görüşmeye bağlandı.
    fatih_sezgin: merhaba
    Mesajınız Operatör'e iletildi.
    fatih_sezgin: ben satın aldım ama forumlarda yayınların 3-4 dakika gecikme ile geldiği söyleniyor 2 Mbit bağlantı ile böyle bir sorun yaşarmıyım yaşarsam kaç dk gecikme olur
    Operatör: yayinlar aktarim hizi sebebi ile 2 dk geckmeli verilmkete Fatih BEy
    fatih_sezgin: teşekkurler iyileştirme olacak mı bu gecikme ile ilgili
    Operatör: bu yayin akisi ile alakali bu sekilde devam edecektir Fatih BRy
    fatih_sezgin: teşekkurler iyi çalışmalar
    Operatör: size yardimci olabilecegim farkli bir konu var mi?
    fatih_sezgin: bu 2 dakikalık fark stad ile arada olan 2 dakika mı yoksa digiturk normal yayınından mı
    Operatör: normal yayin ile 2 dk Fatih Bey
    fatih_sezgin: teşekkurler

• Bende satın aldım geçen senede satın almıştım inş. problemsiz izleriz.

Gene yurtdışından hizmet verilecekmiş , inş. kısa zman içinde superonline ile altyapıyı ayarlayıp yurtiçine kaydırırlar sunucuları.
  • 2 dk az bir süre değil. Hele ki ben 2 dk geç geldiğini bilirken bir yandanda radyodan takip ederim. Orada gol var mı yokmu diye. Kıymeti kalmaz. Ben vazgeçtim almıyoryum.
  • ben dün superonline musteri temsilcisi ile gorustum..gecen sene superplay'den ligtv yi hd veriyordunuz bu sene vermeyecek misniz diye..kız ligler basladıktan sonra belli olur dedi..gecen sene aylık 30 lira idi digiweb 20 lira idi..superplay de kampanya yapsa 150 lira civarı tum sezon, tadından yenmez valla..
  • Cidden 2 dakika mevzusu olayı baltalamakta...
  • Satın aldık bakalım.İnşallah hayrını görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

ben dün superonline musteri temsilcisi ile gorustum..gecen sene superplay'den ligtv yi hd veriyordunuz bu sene vermeyecek misniz diye..kız ligler basladıktan sonra belli olur dedi..gecen sene aylık 30 lira idi digiweb 20 lira idi..superplay de kampanya yapsa 150 lira civarı tum sezon, tadından yenmez valla..

evet öyle olsa muhteşem olur. 20mbps bağlantı aldık kullanamıyoruz.
  • orda burda link arayacağımıza 100 lira veririm kafam rahat maç izlerim,ayrıca 2 dakika geriden gelsin farketmez,receiver digiturk abonesi olsak astarı yüzünden pahalıya geliyor,yok kurulum ücreti,yok her ay abonelik ücreti derken 600 TL ye geliyor.O yüzden Webtv güzel bir seçenek benim gibi düşünenler için...
  • üye girişi yaptıktan sonra satın aldıklarım'a tıklayıp mı açıcaz yoksa başka bi yere link mi koycaklar oraya tıklayıp izlicez?? tam olarak nerden girip izlicez yrn??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

üye girişi yaptıktan sonra satın aldıklarım'a tıklayıp mı açıcaz yoksa başka bi yere link mi koycaklar oraya tıklayıp izlicez?? tam olarak nerden girip izlicez yrn??

geçen sene satın aldıklarımdan tıklayıp izliyorduk yanlış hatırlamıyorsam ...

bu sene nasıl olur bilmiyorum ...

şu anda açılmıyor site, sanırım yarın için son hazırlıkları yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 13 Ağustos 2010; 16:17:15 >
  • Ben de geçen yarım sezonu buradan izledim çok problem yaşamadım 1 Mb internet ile.

Site 1-2 gündür sertifika hatası veriyor (birkaç bilgisayarda denedim), bende mi sorun var yoksa herkeste böyle mi?
  • Eğer 2 dk geriden gelecekse neden para vereyimki gider ücretsiz linklerden izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Eğer 2 dk geriden gelecekse neden para vereyimki gider ücretsiz linklerden izlerim.

Aslansın sen yaa, biz nasıl akıl edemedik bunu.
  • ben denemek için sivas paketi aldım gs maçı vesilesiyle.beğenirsem sezonluk alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

ben denemek için sivas paketi aldım gs maçı vesilesiyle.beğenirsem sezonluk alacağım.

izlenimlerini ve yorumlarını merakla bekliyoruz
  • Ücretsiz link diyosunuz da onlar da gecikmeli yayınlanıyor :) üstelik takıla takıla.

zamanında digiturk webden yayın yapsa ucuza verse hemen alırım diyodunuz, şimdi haftalık 2,9 TL ye 9 maç izleyeceksiniz, hala burun kıvırıp korsan yayın peşindesiniz. helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.