Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mac kullanıcısı varmı webtv seyredebilen?firefox da çalıştırdım ama safaride çalışmıyor.
  • linux ve mac ta kullanabilmek için oldukça açıklayıcı seyler yazılmıs:

burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siluet -- 14 Ağustos 2010; 14:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Ücretsiz link diyosunuz da onlar da gecikmeli yayınlanıyor :) üstelik takıla takıla.

zamanında digiturk webden yayın yapsa ucuza verse hemen alırım diyodunuz, şimdi haftalık 2,9 TL ye 9 maç izleyeceksiniz, hala burun kıvırıp korsan yayın peşindesiniz. helal olsun.

İkisinde de 2 dk gecikme olacaksa digitürke neden para verelim? Para alacaksa bizden digitürk adam gibi yayın yapsın. Haftalık 2.9 değil 0,0029 olsa bile vermem. Ha 20-30 sn kadar geriden gelirse o kadarı zaten normaldir deyip alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

ben denemek için sivas paketi aldım gs maçı vesilesiyle.beğenirsem sezonluk alacağım.

Eğer yarınki maçtan sonra memnun kalırsan bende sezonluk alırım.
  • Üye olurken hata veriyor.Sizdede hata veriyor mu?
  • aylık paketler daha mantıklı gibi bir sezona bel bağlamamak lazım.
  • Bugün paketi satın almayı deneyen oldu mu? Ödeme sayfasında devamlı hata veriyor.
  • arkadaşlar ben siteye komple giremiyorum "SSL bağlantısı hatası" alıyorum.
    çözümünü bilen var mı?
  • Şuan site göçtü
  • Maçlar bugün başlıyor ama site oturana kadar ızdırap çekeceğiz gibi duruyor. 1 gün içinde nasıl çözecekler sorunları acaba?
  • üye girişine tıklayınca böyle hata veriyor. bir de adres satırı https ile başlıyor, crome ve mozilla uyardı ben de giriş yapmadım. güvenli mi burdan giriş yapmak şifremiz başkalarının eline geçmesin de..

• https güvenilir bağlantıdır, yapmayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Ücretsiz link diyosunuz da onlar da gecikmeli yayınlanıyor :) üstelik takıla takıla.

zamanında digiturk webden yayın yapsa ucuza verse hemen alırım diyodunuz, şimdi haftalık 2,9 TL ye 9 maç izleyeceksiniz, hala burun kıvırıp korsan yayın peşindesiniz. helal olsun.

İkisinde de 2 dk gecikme olacaksa digitürke neden para verelim? Para alacaksa bizden digitürk adam gibi yayın yapsın. Haftalık 2.9 değil 0,0029 olsa bile vermem. Ha 20-30 sn kadar geriden gelirse o kadarı zaten normaldir deyip alırız.

Türkiyede böyle bir internet altyapısı var mı sence ?

İllegal yollardan maç izlemedin pek sanırım, ama senin mantığında olan adam LigTV nin yayını bedava bile olsa yine gider illegal izlerim der.

Tv ler bile canlı yayınlarını 8-10 sn geç veriyorken online yayınlanacak maçın 1-2 dk geç gelmesinin de bi sebebi vardır.

Ek:

quote:

Orijinalden alıntı: uA006

üye girişine tıklayınca böyle hata veriyor. bir de adres satırı https ile başlıyor, crome ve mozilla uyardı ben de giriş yapmadım. güvenli mi burdan giriş yapmak şifremiz başkalarının eline geçmesin de..

Şifren çalınmasın diye s var zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Ağustos 2010; 7:28:02 >
  • ben aldım arkadaşlar daha çokta babam seyredicek adam maçları seviyor.test yayını meselesinide seyrettim beni keser dün finansbank tek çekim aldım.akşam ilk maçtan sonra size izlenimlerimi söylerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Türkiyede böyle bir internet altyapısı var mı sence ?

İllegal yollardan maç izlemedin pek sanırım, ama senin mantığında olan adam LigTV nin yayını bedava bile olsa yine gider illegal izlerim der.

Tv ler bile canlı yayınlarını 8-10 sn geç veriyorken online yayınlanacak maçın 1-2 dk geç gelmesinin de bi sebebi vardır.

Sen ver arkadaşım paranı. Alırsanız değişmez tabiki. Nasılsa satıyoruz mantığı ile geliştirmezler kendilerini. Ben evde maç izlerken yan komşudan gool ses geldikten sonra 2 dk bekleyeceksem golü görmek için neden para ödemeliyim diyorum. Çokta mantıksız değil söylediğim. 1-2 dk geç gelmesinin sebebi kullanıcı sayısı ile server kalitelerinin aynı oranda olmaması.
  • an itibariyle üye oldum
  • ben dünden beri dıgıturk web tv ye üye olmak istiyorum ama sürekli üyelik işlemini şu anda gerçekleştiremiyoruz. yazısıyla karşılaşıyorum aynı sorunu yaşıyan var mı ?
  • Az önce ben de üye oldum. Geçen sene ki gibi olsa benim için yeterli.
  • bende geçen sene üyeydim 1-2 maç dışındada aşırı memnundum ama bu sefer ne hikmetse paketi satın alamıorum habire hata veriyo:(akşamda maç var bakalım nolucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Az önce ben de üye oldum. Geçen sene ki gibi olsa benim için yeterli.

Ben neden üye olamıyorum arkadaşlar bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.