Ücretsiz link diyosunuz da onlar da gecikmeli yayınlanıyor :) üstelik takıla takıla.
zamanında digiturk webden yayın yapsa ucuza verse hemen alırım diyodunuz, şimdi haftalık 2,9 TL ye 9 maç izleyeceksiniz, hala burun kıvırıp korsan yayın peşindesiniz. helal olsun.
İkisinde de 2 dk gecikme olacaksa digitürke neden para verelim? Para alacaksa bizden digitürk adam gibi yayın yapsın. Haftalık 2.9 değil 0,0029 olsa bile vermem. Ha 20-30 sn kadar geriden gelirse o kadarı zaten normaldir deyip alırız.
Türkiyede böyle bir internet altyapısı var mı sence ?
İllegal yollardan maç izlemedin pek sanırım, ama senin mantığında olan adam LigTV nin yayını bedava bile olsa yine gider illegal izlerim der.
Tv ler bile canlı yayınlarını 8-10 sn geç veriyorken online yayınlanacak maçın 1-2 dk geç gelmesinin de bi sebebi vardır.
Sen ver arkadaşım paranı. Alırsanız değişmez tabiki. Nasılsa satıyoruz mantığı ile geliştirmezler kendilerini. Ben evde maç izlerken yan komşudan gool ses geldikten sonra 2 dk bekleyeceksem golü görmek için neden para ödemeliyim diyorum. Çokta mantıksız değil söylediğim. 1-2 dk geç gelmesinin sebebi kullanıcı sayısı ile server kalitelerinin aynı oranda olmaması.
Bak senin söylediğini ben 3. 4. mesajda söylemişim zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Güzel de, civarda kahve cafe vs varsa ya da konu komşu gol olduğunda bağrıyorsa işiniz zor, çünkü yayın duruma göre 2*3 dakikaya kadar geç gelebiliyor.
derbi izlerken çalan telefonda nası attık golu ama diyen bi arkadaşa ne golu olm gol olmadı daha diyebilirsiniz
ama olay başka, 2 dakika gelmesi kötü durum ama server kalitesi en iyisi de olsa bilmemkaçbin üyeye stadtaki maçı saniye kayıpsız yayın yapamazsın. o altyapıyı yapan da 99 tl ye satmaz onu.
windows media playerdan yapılmıyor mu canlı yayın? test yayınında tam ekran olmuyor bende.. bilen varsa cevap bekliyorum.
normalde oluyordu ama şuan sitede baya hata var üyelikte alınmıyor ztn bakalım akşam maça yetişebilecekmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: garcia1905
normalde oluyordu ama şuan sitede baya hata var üyelikte alınmıyor ztn bakalım akşam maça yetişebilecekmiyiz
böyle yarım değil olmaz inş.
Arkadaşlar üye olmak için siteye girdiğimde canlı destekten müşteri temsilcisi sitede bakım olduğunu akşam maçların yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda son durumun belli olmadığını söyledi. Bende geçen seneki kötü tecrübelerimden dolayı vazgeçtim. bu sene de iyi şeyler olacağını düşünmüyorum.
bende tam ekran oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: __ers__
Arkadaşlar üye olmak için siteye girdiğimde canlı destekten müşteri temsilcisi sitede bakım olduğunu akşam maçların yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda son durumun belli olmadığını söyledi. Bende geçen seneki kötü tecrübelerimden dolayı vazgeçtim. bu sene de iyi şeyler olacağını düşünmüyorum.
SPaCeLoRD duymasın çok kızar. "zamanında digiturk webden yayın yapsa ucuza verse hemen alırım diyodunuz, şimdi haftalık 2,9 TL ye 9 maç izleyeceksiniz, hala burun kıvırıp korsan yayın peşindesiniz. helal olsun. " diyor. Yani 99 TL ye bedava gibi bir fiyat kalitesinin önemi yok alın diyor. :)
Gerçekten test yayını gibiyse bende bu haftadan sonra alırım.Bu akşam maçları izleyenler yazsın buraya.
Web tv ye aşırı yüklenme var bakalım akşam 7 gibi yayın başladığında tepkiler yapılcak arkadaşlar hata uyarısı alanlar fazla kasmasın ne yapacağı belli olmaz diiginin aman dikkatt Site nerdeyse son 1 haftadır bakım onarım mevzuuları dönüyor:)
ne biçim bi site bu ya havale ile üyelik işlemi neden yapılmaz anlamıyorum ben kredi kartımın numarasını neden veriyim arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: -JonTurk-
bende tam ekran oluyor
nasıl yapıyorsun acaba?
bende site şuan açılmıyor. İnsallah maç saatine kadar düzelir.
bende oluyor en alt sagda tam ekran butonu var ona tıklıyorum oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
quote:
Orijinalden alıntı: -JonTurk-
bende tam ekran oluyor
nasıl yapıyorsun acaba?
internet exploererden sorunsuz izleyebiliyorum şun sitede bi problem yok
96 kbps internetle izlenmeyeceği için üzgünüm
yalnız test yayınlarını izleyebiliyoruz ama maç linkleri hakkında şüphelerim var bir haftadır bakım sürüyor müşteri temsilcisiyle görüşmek istedigimde baglanamıyorum
tek maç aldım.yarın fb antalya maçı.uydunet 1 mb var bende..yorumları yarın yazarım
Arkadaşlar şu an sitede altyapı çalışmarı devam etmekte olduğu için bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz,ama çalışmalar bittikden sonra hd lig tv gelicek yani yayınları hd kalitesinde izleyebileceğiz,o yüzden bence biraz sabredip sitenin altyapı çalışmalarını bitirdiklerinde memnun bir şekilde maç izleyeceğiz
99.9 tl ye tüm sezonu içeren bi kampanya yapmışlar..Ben de aldım fakat sitede satın aldıklarım bölümü açılmıyor..Girmeye kalktığımızda hata mesajı alıyorum..Canlı destek yardımıyla bir yetkiliyle görüştüm sitede sorun olduğunu söyledi..Fakat oraya girmeden de maçlar izlenemiyormuş sitenin yeni arayüzü gereği..Akşama da malum lig başlıyor..Düzelirmi akşama kadar dedim bişe diyemedi..Şu saate kadar aynı..Müşteri hizmetlerinin numarası var ama aradğımızda hemen başında abone no soruyor (normal çanak yoluyla abone olanlar için) bundan dolayı yardım alamıyoruz..Bu hizmeti kullanan arkadaşlarım var mı aynı sorunu yaşayan yardımlarınızı bekliyorum...