Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan deneme yayını acıldı ,satın aldıklarıma gırıp sezonun yanında ok ısaretını tıklayın macları goruceksınız ordan bursa - konya yı tıklayın deneme yayıyını acılacaktır.
  • Bende test yayınında kpbs değerini göstermiyor.Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SansarSalvo-34

Bende test yayınında kpbs değerini göstermiyor.Neden olabilir?

bendede göstermiyor test yayıyını işte :) en azından goruntumuz war
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Orijinalden alıntı: SansarSalvo-34

Bende test yayınında kpbs değerini göstermiyor.Neden olabilir?

bendede göstermiyor test yayıyını işte :) en azından goruntumuz war

Alanlara hayırlı olsunn:))
  • Alternatif playerde gösteriyor kbps 2600 kadar çıkıyor
  • Alternatif player derken
  • alternetif player 2600 kpbs stabil ancak nasıl tam ekran yapacm

42"LG LD750 LCD TV bağladım görüntü süper (digiturk bağlatsan anca bukadar net olurdu) ama yayın 4:3 nasıl 16:9 yaparım ... ekrana tam oturtmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoniX1

alternetif player 2600 kpbs stabil ancak nasıl tam ekran yapacm

42"LG LD750 LCD TV bağladım görüntü süper (digiturk bağlatsan anca bukadar net olurdu) ama yayın 4:3 nasıl 16:9 yaparım ... ekrana tam oturtmak istiyorum

bilgisayarının çözünürlüğünü 800:600 yapıp denermisin bilgisayarının görüntüsü bozulabilir ama tv ekranına tam oturması gerek..

yada ekran kartının desteklediği 4:3 oranında bi çözünürlük yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuzzleMaker -- 14 Ağustos 2010; 17:22:35 >
  • quote:

bi arkadaş ekran çözünürlüğünü 4:3 olan bi formata alınca tam ekran oluyor diyodu. 1024 768 ya da 1280 1024 gibi bişey denersen olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

bi arkadaş ekran çözünürlüğünü 4:3 olan bi formata alınca tam ekran oluyor diyodu. 1024 768 ya da 1280 1024 gibi bişey denersen olabilir belki.

alternatif palyerde işe yaramıyo o yöntem
  • alternatif playerda ses yok bende? siz de var mı ses?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar şuan deneme yayını acıldı ,satın aldıklarıma gırıp sezonun yanında ok ısaretını tıklayın macları goruceksınız ordan bursa - konya yı tıklayın deneme yayıyını acılacaktır.

şuanki yayın canlı mı oluyor test derken
  • şu an bende sorunsuz olarak izleyebiliyorum görüntü gerçekten güzel yalnız kaç megabit olarak izledigimizi görebiliyormuz
  • uyarı cıkmaya basladı yayın yanlızca bı yerdne ızlenebılır dıe bısı cıkıooo ,, umarım duzeltırler baska uyarı cıkan arkadas warmı ?
  • şu anda bende sadece alternatif player çalışıyor ve ondan da ses çıkmıyor + tam ekran yapamıyorum köşelerden kırpılmış. diğer playerda çözünürlüğü kare monitorlere gore ayarlayınca düzeliyordu silverlight playerda olmuyor bu :S
  • 16:9 için konuştum canlı destekle
    Operatör: bu hafta 16/9 olarak verilmeyecektir
  • Siteyi gezerken gördüm 1 aylık kendi takımın macları için pakette var fiyatıda uygun 5 tl.
    Bunla ilgili konu var mı burda bana güzel geldi sadece kendi takımının maclarını izleyenler için.
  • 1 dk gecikme ve derbilerde siteye bile girememeyi göze alamıyorum açıkçası. ayrıca çok talep olur da takılma olursa 99 lira çöpe gider. onun için radyo vb yerlerden takip etmeye devam
  • etrafımda hiç maç izleyen ve bağran yok evdekilerde futbola meraklı değil oun için 1-2dk gecikme ile ilgili sıkıntım yok
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.